Enooo .....
Jak to nikt sie nie spodziewał spadkow ?
Przeciez pisałem o spadkach od poziomu 20700
Fakt ze tego nie wykorzystałem tak jakbym chciał ale to zupełnie inna bajka . Różne czynniki zewnętrzne miały na to wpływ .
............
Myśle ze gra dzisiaj toczy sie przede wszystkim o kształt świecy miesięcznej dlatego nie będę zdziwiony jak jeszcze dzis zrobią to 19828
DayTrading: Środa 31.07.2024
Re: DayTrading: Środa 31.07.2024
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Skoro nie wykorzystałeś to nie byłeś pewny. Nie ma co tutaj polemizować. A to że po zaliczeniu ATH będą zaraz spadki to też jest pewne ale nie jest nigdy pewne jakie one będą, czy to będzie lekka korekta czy -4% jak ostatnio. Mogę ci teraz też dać predykcje że jak wybijemy nowe ATH to potem cena spadnie itp. Takie luźne predykcje zawsze się spełnią bo zawsze cena będzie niżej i wyżej. Dlatego też historia jest taka oczywista bo nieważne czy patrzysz na nią pod kątem S czy pod kątem L to zawsze powinno się zarobić. Realnie nawet grając L w trendzie wzrostowym spora czesc po prostu tracinavik pisze: ↑31 lip 2024, 22:27Enooo .....
Jak to nikt sie nie spodziewał spadkow ?
Przeciez pisałem o spadkach od poziomu 20700
Fakt ze tego nie wykorzystałem tak jakbym chciał ale to zupełnie inna bajka . Różne czynniki zewnętrzne miały na to wpływ .
............
Myśle ze gra dzisiaj toczy sie przede wszystkim o kształt świecy miesięcznej dlatego nie będę zdziwiony jak jeszcze dzis zrobią to 19828
Ok. Nie ma co polemizować .
Było minęło .
Nie chce mi sie grzebać w postach . ..
Było minęło .
Nie chce mi sie grzebać w postach . ..
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nie bo ja ci wierze ze przewidziałeś ten spadek. Tylko przewidzieć a wykorzystać to dwie różne rzeczy. Widzisz ja przewidziałem ten wzrost od początku 2023 i jeszcze pare miesięcy temu mówiłem ze na wakacje będzie korekta. Gdybym to w pełni wykorzystał to byłbym bogatszy niż Rafał i pewnie tez bym chodził po kanałach zero. Dlatego tez bax może tutaj udawać „krula” tradingu bo nieważne co zrobi po czasie zawsze można stwierdzić ze miało się racje. Tak samo Rafał jak grał na tych swoich livach to tez zawsze ma racje tylko timing zły. Czyli gdyby nie pokazywał zagrania live to śmiało mógłby zawsze mówić jak to idealnie ogrywał rynek
Wiara to zło.
Navik pisał, 12.07.
Dziwne to zamknięcie dzisiaj. Rozczarowujące.
Ink., co zrobiłeś z Xabem?
Navik pisał, 12.07.
Dziwne to zamknięcie dzisiaj. Rozczarowujące.
Ink., co zrobiłeś z Xabem?
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Nic, pewnie poszedł spać