DayTrading: Wtorek 30.07.2024
DayTrading: Wtorek 30.07.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 30.07.2024
najblizszy stop to 5400
watpie zeby tym razem sie odbili od 5450
nie warto mysle w tym tyg atakowac pozycje long na sp500
watpie zeby tym razem sie odbili od 5450
nie warto mysle w tym tyg atakowac pozycje long na sp500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
High Leverage Overtrading
us 100
nygus
zostaje 1,5 ktr kasowy
jakos na sp500 im nie po drodze te spadki
nie gram ale moze jeszcze chca 5500 na koniec mca wycisnac
dax
tez wyjscie z klina
nygus
zostaje 1,5 ktr kasowy
jakos na sp500 im nie po drodze te spadki
nie gram ale moze jeszcze chca 5500 na koniec mca wycisnac
dax
tez wyjscie z klina
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
pewnie do jutra będą mielić nq a czy gora czy dół to pewnie z taka sama szansa możemy to przewidzieć jak rzut monetą. Pytanie czy będziemy kontynuować trend spadkowy z niższych TF, czy wracamy do wzrostowego z wyższych ? Teoretycznie wyższy wydaje sie bardziej logiczny i naturalny i więcej za tym przemawia ale nowa wojna izraela może popsuć ten scenariusz
nowa wojna izraela może popsuć ten scenariusz
[/quote]
zawsze cos moze isc nie tak ,dlatego nie ma trzymanek a realizacja z/s i tyle
ropka wti
350b tylko kontr wrzesniowy kasowy bp
nysus 1kontr zostaje
edek mielenie do jutra chyba
[/quote]
zawsze cos moze isc nie tak ,dlatego nie ma trzymanek a realizacja z/s i tyle
ropka wti
350b tylko kontr wrzesniowy kasowy bp
nysus 1kontr zostaje
edek mielenie do jutra chyba
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
-
- Pasjonat
Dział prognoz i analiz wygląda na martwy, więc wykres wstawiam tutaj, choć to Daily. Może komuś jakaś kreska się przyda. Zyskownych zagrań dla wszystkich.
Brakuje mi wykresów Szulera, też Kermita i Merlina. Ehhhh....
edek to chyba byl najprostszy instrument do handlu w ostatnich latach, nie ważne czy kupiłeś czy sprzedałeś zawsze był zyskowny XD
-
- Pasjonat
Nie, to taka moja luźna obserwacja o edku, bo ja wole konsole od trendu, lepiej mi sie gra a on pod to pasowal idealnie
Do czego to doszłotrisidginto pisze: ↑30 lip 2024, 11:00Dział prognoz i analiz wygląda na martwy, więc wykres wstawiam tutaj, choć to Daily. Może komuś jakaś kreska się przyda. Zyskownych zagrań dla wszystkich.
Kobieta nie tęskni za mężem lub któryms ex
Mąż nie tęskni za żoną kumplem czy kochanką
Tylko oboje tesknia za kreskami jakis anonimow narysowanych po pijaku w paincie
High Leverage Overtrading