Bax . Kakao odpuściłem jak mnie przewieźli kilka dni temu . Nie gram go .
depozyt zaangażowany mam od wczoraj w nq dzis wzialem sp i daxa . Wszystko w S . Będę trzymał to do piątku. Chyba ze zrobią jeszcze wodospad na nq i zjada poniżej 18900 w tym tygodniu to zostawie na dłużej
DayTrading: Czwartek 25.07.2024
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2024
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
bardzo sensowne z tym ze chciałbym by jeszcze z raz w kierunku 80 podskoczyli no ok na 79 chociaz
ropka
100ok lki tylko ktr wrzesniowy zostaje i 100tka kasow
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Jeszcze niedawno wszyscy mówili SSS na indeksach a te rosły, ostatnio zacząłem słyszeć coraz częściej opinie „rośnie to kupuj” „tylko L” „nowe ATH” i mówiłem że walnie i walnęło ale nie spodziewałem się że aż tak. Fakt faktem znów wszyscy zaczynają być w S i każdy zaczyna mówić że spadnie dużo niżej właśnie na 17 czy 16k. Świetny sygnał za L XD
tez uwazam ze az tak nisko nygus nie zejdzie ale te co rysoalem okolice 18500 to przydałoby sięInk. pisze: ↑25 lip 2024, 13:03Jeszcze niedawno wszyscy mówili SSS na indeksach a te rosły, ostatnio zacząłem słyszeć coraz częściej opinie „rośnie to kupuj” „tylko L” „nowe ATH” i mówiłem że walnie i walnęło ale nie spodziewałem się że aż tak. Fakt faktem znów wszyscy zaczynają być w S i każdy zaczyna mówić że spadnie dużo niżej właśnie na 17 czy 16k. Świetny sygnał za L XD

mozze ok 18k bo to wariat

16k to moze sie zajma w przyszlym roku
bukmacherzy pewny trampek prezydent a to moga byc jajca bo kobieta

AREK co grasz

Ostatnio zmieniony 25 lip 2024, 13:22 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Co by się nie działo na indeksach ( L czy S ) to z całego serca życzę sobie i wszystkim , żebyśmy na tych ruchach zarobili.
Ja probuje w tej chwili ( i do piątku ) zarobić na S . Co bedzie w kolejnym tygodniu to sie zobaczy . Korekta spadków jak najbardziej możliwa.
Ja probuje w tej chwili ( i do piątku ) zarobić na S . Co bedzie w kolejnym tygodniu to sie zobaczy . Korekta spadków jak najbardziej możliwa.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Po takim dynamicznym wzroście jaki mamy w tym roku i na razie nie ma aż tyle złych danych to czuję kilkumiesięczną konsolę jak to miało miejsce w zeszłym roku. I albo pojawia się lepsze dane i wrócimy do rakiety up albo gospodarka będzie wypluwac słabe dane większe bezrobocie itp i mamy krach na który czekaliśmy. Podejrzewam że po wakacjach dużo się wyjaśnię. Krachy lubią też podobno październiki
milioner
tak ropke rysujac falkami to z 84 na 76mxx podbivcie 79 i zejscie na 72
to takie z prostego AT abc a wszyatko co w srodu a to juz dt
navik
kakao
i ok w takim razie ja tez odpuszczam bo jest tego za duzo
gaz ropa indeksy
na razie tylko nygus ale na daxa tez mam chrapkę
bez pozycji
tak ropke rysujac falkami to z 84 na 76mxx podbivcie 79 i zejscie na 72
to takie z prostego AT abc a wszyatko co w srodu a to juz dt
navik
kakao
i ok w takim razie ja tez odpuszczam bo jest tego za duzo
gaz ropa indeksy
na razie tylko nygus ale na daxa tez mam chrapkę

bez pozycji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2024, 13:42 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Moze jakiś mały zakład ?

Pamiętasz SP 500? Jak mnie tutaj od czci i wiary rugałeś? Tez miało na 3500 nigdy nie zejść . A zeszło

Moze jakiś mały zakład ?
Pamiętasz SP 500? Jak mnie tutaj od czci i wiary rugałeś? Tez miało na 3500 nigdy nie zejść . A zeszło
[/quote]
ok wirtusalne zaklady zawsze
to teraz rzn w tym roky ile sapka

[/quote]
ok wirtusalne zaklady zawsze
to teraz rzn w tym roky ile sapka

ani o tym pisać