To nie ja mam problem z logiką tylko wy , nie potraficie zrozumieć że Bax nie ma zamiaru spełniać waszych oczekiwań i co byście nie pisali nic nie zmieni , jeśli nie masz na coś wpływu to daj sobie z tym spokój bo szkoda sobie zaprzątać tym głowę, Ja nikogo nie bronie tylko pisze jaka jest rzeczywistość a wy chcecie ja usilnie nagiąć a że nie możecie to jesteście z tego powodu z frustrowani
Zagrań było ponad 20 wszystkie z wejściem/wyjęciem lub powiadomieniem o SL ,
DayTrading: Środa 24.07.2024
Re: DayTrading: Środa 24.07.2024
a czemu ty go tak zawzięcie bronisz ?
ropka skr
bo moje pozuycje wyskakuja z sufitu i sa qrwa prawie zawsze dobre i to jest problem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2024, 13:39 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

No to niech nie ma pretensji, że mu nikt nie wierzy. No "prawie "nikt

I niech nikogo nie wyzywa od trolli za to jw. Bo wielu uważa go za "dziwaka" (to tak delikatnie) i niewielu go czyta. Poza tym wymagajmy jakiś poziom. Pisanie kompletnych bzdur nikomu nie służy
Zrobmy tak, bax, jeśli chcesz sie chwalić statami itp załóż jurnal i tam rob co chcesz inaczej będziemy stosować regulamin a twoje posty lamia połowe z nich a drugą polowe łamią przez rozpętywanie gównoburzy
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
W PL nie ma kursów czy też szkoleń przygotowujących do FX - przynajmniej ja nie spotkałem trzeba się wybrać "poza granice" naszego kraju i znać angielski.Milioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 13:07To samo tu post1057320.html#p1057320 , spytałem twego pobratymca , to udzielił mi jakiejś lakonicznej bezsensownej odpowiedzi , żadnego problemu do niego nie miałem jedyne to interesował mnie ten 1%
1% zostawiam dlatego bo może gdzieś jest szkoleniowiec w PL, który robi to właściwie a przecież nie znam wszystkich.
Nie pij do mnie to ja nie będę pisał do ciebie - czy to tak cieżko zrozumieć. A teraz zastanawiam się kto obniża bardziej loty tego forum ty czy baxikoski.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
https://ibb.co/f0P7zpv
ok poprawię sie bo nie czytałem polecenia panie moder post autor: Ink. » 2
zobaczymy co to da :568:P
bo jesli wg mnie masz ochote rozwalic to forum to twoja broszka
dostałem ostrzezenie ok
z tym ze stosuj to tez do innych

Ostatnio zmieniony 24 lip 2024, 14:03 przez baxik, łącznie zmieniany 4 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać

pierwsze i ostatnie ostrzeżenie bax, potem zablokujemy co możliwość pisania na parę dni żebyś ochłonął
Zapraszam tutaj:
forex-journal.html
Zapraszam tutaj:
forex-journal.html