DayTrading: Środa 24.07.2024
Re: DayTrading: Środa 24.07.2024
Polecam uwadze DAX. Dane z Niemiec słabe. Indeks ciągnie w dół.
kakao
o,5 ktr ska / nie czuje tego spadku jeszcze
edek
W średnim terminie kluczowy układ wsparć na EURUSD to strefa 1,0800-1,0810. Dopiero jej złamanie sugerowałoby, że EURUSD może zrealizować znacznie głębszą korektę. W przeciwnym razie obrona 1,08, jeżeli będzie skuteczna, może skutkować próbą powrotu w rejon szczytu z połowy lipca w rejonie 1,0950. W średnim terminie ważnym punktem kalendarza powinno być posiedzenie FED 31 lipca, które powinno "nastawić" rynek na początek obniżek stóp procentowych od września.
o,5 ktr ska / nie czuje tego spadku jeszcze

edek
W średnim terminie kluczowy układ wsparć na EURUSD to strefa 1,0800-1,0810. Dopiero jej złamanie sugerowałoby, że EURUSD może zrealizować znacznie głębszą korektę. W przeciwnym razie obrona 1,08, jeżeli będzie skuteczna, może skutkować próbą powrotu w rejon szczytu z połowy lipca w rejonie 1,0950. W średnim terminie ważnym punktem kalendarza powinno być posiedzenie FED 31 lipca, które powinno "nastawić" rynek na początek obniżek stóp procentowych od września.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2024, 12:09 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Posłuchaj panie Baton , bo już cię kilka razy gula ci skakała bo mam wskaźnik za 200 zł , kupiłem go bo zwyczajnie jest przydatny nie musze rysować tego wszystkiego , poza tym jest on z FXware czyli od polskiej grupy programistów i traderów , ale ty masz mentalność dziada i dusi grosza jak większość tego narodu , na własne oczy widziałem jak tacy chodzą po targach od straganu do straganu i "pytają po ile kartofle" i potrafią tak chodzić godzinami by zaoszczędzić 2zł w marketach to samo chodzą i czytają te kolorowe kartki z promocjami , i nawet nie jecie tego na co macie ochotę sklep karteczkami wam menu układabelon pisze: ↑24 lip 2024, 08:16Urzekła mnie twoja historia... następny "zarabiający", który wszedł na forum i idioci z forum mu wszystko popsuli.Milioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 00:24Nic tu ostatnio nie publikowałem ani żadnych analiz nie wklejałem , zwyczajnie popatrzyłem na swoje statystyki i od dawna nie miałem takich złych wyników w handlu, a czemu tak się stało? bo nie skupiłem się na zarabianiu pieniędzy tylko na jakiś awanturach z anonimowymi osobami na tym forum które właściwie nie wiadomo co chciały osiągnąć wszczynając codzienne awantury ? nic samemu nie publikując.
Zawsze jest tak gdzie by nie pójść to idioci maja przewagę liczebną , no i niestety zawsze pozostaje tylko jedno odejście od nich .
Pisałem już: grasz na kupionym patencie, którego, widzę, nawet nie rozumiesz: strefy SD oparte na fraktalach, które ładnie wyglądają na historii ale nie działają non stop tylko w określonych warunkach rynkowych. Z tego ta euforia i pyskowanie na forum bo trafiłeś kilka razy i poczułeś się debeściak. Ale to niestety nie gral i w dłuższym terminie zlecenia idą w minus aż miło.
I oboje wiemy, M7, jak wygląda twoje depo: masz chwilę na plusie a potem leci pod krechę, że szkoda gadać.

Euforia to przyjemny element tradingu może nawet lepszy od pieniędzy . ze wszystkich wejść które pokazałem ok 70% było skuteczne . ty tego nie zrozumiesz nigdy że można co dzień zarabiać

Ty sam siebie swoimi wypowiedziami obrażasz
nie interesuje ciebie zarabianie pieniędzy tylko chodzenie po forum myszkowanie , zapuszczanie żurawia ludzią do portfela zaglądanie na platformy i wyliczanki co kto ma na wykresie i za ile to kupił i ile zarobił
Nawet jeśli robisz to w internetach to jest to pełne niesmaku że osoby nie mające zastrzeżeń nazywasz 'Kretynami" a większość osób nie ma zastrzeżeń , masz je ty i kilku innych tyle że większość nie ma ochoty wchodzić z tobą w żadne dyskusje i być obiektem twoich ataków przez które rozładowujesz swoją emocjonalną depresje i frustracje 

Nikt nikomu do portfela nie zagląda, nie rozumiem dlaczego nie potrafisz tego zrozumieć. jak jest tu jakaś gówno burza to zawsze na zasadzie " jak sie chwalisz to potwierdź" zauważ ze mnie nikt o statmet nie pytał i nikogo innego też nie jedynie baxa. Wiesz dlaczego ? bo on jedyny tutaj chwali sie z/s a jak już sie chwali to niech nie będzie zdziwiony ze ktoś mówi "sprawdzam"Milioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 12:37Ty sam siebie swoimi wypowiedziami obrażasznie interesuje ciebie zarabianie pieniędzy tylko chodzenie po forum myszkowanie , zapuszczanie żurawia ludzią do portfela zaglądanie na platformy i wyliczanki co kto ma na wykresie i za ile to kupił i ile zarobił
Nawet jeśli robisz to w internetach to jest to pełne niesmaku że osoby nie mające zastrzeżeń nazywasz 'Kretynami" a większość osób nie ma zastrzeżeń , masz je ty i kilku innych tyle że większość nie ma ochoty wchodzić z tobą w żadne dyskusje i być obiektem twoich ataków przez które rozładowujesz swoją emocjonalną depresje i frustracje
![]()
Do portfela zaglądam tylko takim na tym forum, którzy twierdzą, że zarabiają a nic na to nie wskazuje.Milioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 12:37Ty sam siebie swoimi wypowiedziami obrażasznie interesuje ciebie zarabianie pieniędzy tylko chodzenie po forum myszkowanie , zapuszczanie żurawia ludzi do portfela zaglądanie na platformy i wyliczanki co kto ma na wykresie i za ile to kupił i ile zarobił
![]()
Jak do tej pory srax jest trzeci (więc nie dramatyzuj) a ciebie nawet nie muszę podpuszczać bo wystarczająco pokazałeś.
I nie kretynami tylko foreksowymi kretynami (ale to było o tobie nie innych). Czytaj ze zrozumieniem
To co wy chcecie by wam dał login i hasło do platformy? bo niby w jaki inny sposób mieli byście zweryfikować jego wyniki
Forum jest forexowe , więc jeśli są tu jacyś kretyni to tylko foreksowi , wniosek logiczny z twojej wypowiedzi ale z logiką to jesteś na bakier panie Balet .
Ja pokazałem swoje wejścia w czasie rzeczywistym na Realnym koncie no ale według ciebie to coś innego pokazałem wiec pytam co
tak z ciekawości by widzieć jak mocno twoja rzeczywistość uległa zniekształceniu

Ja pokazałem swoje wejścia w czasie rzeczywistym na Realnym koncie no ale według ciebie to coś innego pokazałem wiec pytam co

To samo tu post1057320.html#p1057320 , spytałem twego pobratymca , to udzielił mi jakiejś lakonicznej bezsensownej odpowiedzi , żadnego problemu do niego nie miałem jedyne to interesował mnie ten 1%
Ostatnio zmieniony 24 lip 2024, 13:07 przez Milioner7, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytasz w ogolę to forum ? pisze cały czas ze z/s jednodniowe można łatwo manipulować , nawet dałem przykład jak zarabiam drugi dzień 100k jedynie czego oczekiwałem przynajmniej ja to aby zamiast pojedynczych dni zrobił zestawienia calości bo wtedy widać czy oszukuje, jak widać nie jest to możliwe i bardzo nielogiczne. bo skoro dale z/s za pon wtore srode czwartek piatek itp przez 30 dni a nie chce zrobic zestawienia z tych samych dni to ewidentnie chce cos ukryćMilioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 13:00To co wy chcecie by wam dał login i hasło do platformy? bo niby w jaki inny sposób mieli byście zweryfikować jego wynikiForum jest forexowe , więc jeśli są tu jacyś kretyni to tylko foreksowi , wniosek logiczny z twojej wypowiedzi ale z logiką to jesteś na bakier panie Balet .
Ja pokazałem swoje wejścia w czasie rzeczywistym na Realnym koncie no ale według ciebie to coś innego pokazałem wiec pytam cotak z ciekawości by widzieć jak mocno twoja rzeczywistość uległa zniekształceniu
Jak ja nam z tobą pisać jak ty kompletnie nie łapiesz o co chodzi. Jaki login i hasło?Milioner7 pisze: ↑24 lip 2024, 13:00To co wy chcecie by wam dał login i hasło do platformy? bo niby w jaki inny sposób mieli byście zweryfikować jego wynikiForum jest forexowe , więc jeśli są tu jacyś kretyni to tylko foreksowi , wniosek logiczny z twojej wypowiedzi ale z logiką to jesteś na bakier panie Balet .
Ja pokazałem swoje wejścia w czasie rzeczywistym na Realnym koncie no ale według ciebie to coś innego pokazałem wiec pytam cotak z ciekawości by widzieć jak mocno twoja rzeczywistość uległa zniekształceniu
Weź najpierw poczytaj, ogarnij temat a potem dyskutuj.
No i co z tego, że pokazałeś? Możesz mieć te 70% skuteczności i konto pod krechą.
I wcale nie twierdzę, że coś innego pokazałeś bo nic nie pokazałeś. Parę wejść na m1.
Pisałem o czym innym: przeczytaj kilka razy, może doleci albo podpytaj kogoś kto bardziej ogarnia czytanie ze zrozumieniem.