DayTrading: Środa 17.07.2024
Re: DayTrading: Środa 17.07.2024
kiedys ta wieksza korekta przyjsc powinna ale na razie to zadne infa tego nie sygnalizuja
to musza byc 2dni po kilka procent i jakis glupi nawet powod
wybory niedlugo a to nie jest powod do zwały usranców
to musza byc 2dni po kilka procent i jakis glupi nawet powod
wybory niedlugo a to nie jest powod do zwały usranców
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Infa pokażą sie PO korekcie

Enylej...
Jak takie duże świece ( D1, H4) które narysowali 11.07 na NQ i SP nie zwiastują korekty, to ja juz nie mam pojęcia co tą korektę ma zwiastować . Serio .
Przecież one aż krzyczą : „ uwaga bo jebnie ...”

...........
A tak w ogole to rok temu, korekta rozpoczęła sie miesiąc później, bo od połowy sierpnia i trwała prawie do końca października. Taka ciekawostka .
Pamietam bo od 01-15 sierpnia byłem na urlopie i czekałem na konkretne tąpnięcie, spędziłem urlop gapiąc sie w kompa . Tąpnęło jak urlop sie skończył i juz nie miałem czasu na wykresy . Taki live

Ostatnio zmieniony 17 lip 2024, 20:55 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
26 lipiec. Piątek godz. 14.30.
Dane PCE za czerwiec ułożą się blisko deflacji co da podkładkę dla FOMC i obniżą stopy. Mogą nawet ciąć o 0.50.
Ja wtedy będę siedział grubo w elkach na Nygusie i złocie. Potem będę bogaty.. Wydam sporo w Japonii bo wylatuję 5 sierpnia. Taki mam plan i nic qrwa go nie zmieni. NIC.
Tyle w temacie.
Dane PCE za czerwiec ułożą się blisko deflacji co da podkładkę dla FOMC i obniżą stopy. Mogą nawet ciąć o 0.50.
Ja wtedy będę siedział grubo w elkach na Nygusie i złocie. Potem będę bogaty.. Wydam sporo w Japonii bo wylatuję 5 sierpnia. Taki mam plan i nic qrwa go nie zmieni. NIC.
Tyle w temacie.
Mało czasu żeby doszlifować język . Czy juz doszlifowany ? ....(mam na myśli japońskiArek_VI pisze: ↑17 lip 2024, 20:5326 lipiec. Piątek godz. 14.30.
Tyle w temacie.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nic nie wskazuje by panika już trwała lub nawet sie zaczynała
https://edition.cnn.com/markets/fear-and-greed
Navik kupię GPT 4o. Radzi sobie 

Ten wskaźnik jest z dpy.Milioner7 pisze: ↑17 lip 2024, 21:06Nic nie wskazuje by panika już trwała lub nawet sie zaczynała
Zobaczysz panikę jak notowania Nvidii spadną poniżej 113.
Nawiasem Nvidia ma kapitalizację wyższą od wszystkich spółek notowanych na giełdzie francuskiej i niemieckiej razem. To jest w uj kasy. W UJ.
zasada jest zawsze ta sama zwłaszcza teraz
masz lki /elkę a rynek spada i masz mała strate to nie zakladaj ze odbije tylko wyskakuj z pozycji i popatrz na indeks nastepnego dnia wtedy duzo nie stracisz
ski to pozycje duzo bardziej bezpieczne i tyle
a i nie rob glupich zalozen ze mala lki i depo spokojnie wytrzyma
bo na malej elce tez mozna bardzo duzo stracic a nikt nie lubi trzymac pozycje nawet 100pipow wyzej
bo ze 100 moze zrobic sie tez 1k lub wiecej
masz lki /elkę a rynek spada i masz mała strate to nie zakladaj ze odbije tylko wyskakuj z pozycji i popatrz na indeks nastepnego dnia wtedy duzo nie stracisz
ski to pozycje duzo bardziej bezpieczne i tyle
a i nie rob glupich zalozen ze mala lki i depo spokojnie wytrzyma
bo na malej elce tez mozna bardzo duzo stracic a nikt nie lubi trzymac pozycje nawet 100pipow wyzej
bo ze 100 moze zrobic sie tez 1k lub wiecej
Ostatnio zmieniony 17 lip 2024, 21:32 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać

Dzięki Bax. Po wielu nauczkach tak robię właśnie.