DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
belon
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024

Nieprzeczytany post autor: belon »

Ink. pisze:
15 lip 2024, 14:17
belon pisze:
15 lip 2024, 14:09
Ło panie. Z takim podejściem to na forum zostaniesz niedługo sam z baxem i jego bajkami.
Ale, co kto lubi
Forum nie pustoszeje przez bajki opowiadane w DT, te forum widziało różne rzeczy. Niestety technika idzie do przodu i forma zostały zastąpione przez rożne grupy na FB itp które są zdecydowanie wygodniejsze w obsłudze na tel ale i tak to forum to chyba jedyne miejsce z taka ilościa tak posegregowanej wiedzy bo żadna grupa na FB nie ma działów ktore można posegregować tak jak tutaj. tam to jest zawsze jeden wielki dzial DT
Wychodzę z założenia, że dział DT (najczęściej odwiedzany na forum) powinien trzymać jakiś poziom lub, jak kto woli, minimum przyzwoitości.
Cała reszta w stylu "baksowych opowieści" powinna wylądować w dziennikach lub w jakimś dziale z forexową fantastyką. Niech sobie piszą: ich dziennik ich problem.
Myślisz, że FB położyło to forum? Raczej coraz większy szajs w dziale DT.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 14:35
SEROL666 pisze:
15 lip 2024, 14:21
SEROL666 pisze:
15 lip 2024, 13:04
Dzisiaj SL - zasłużony - na USD/JPY - dokładanie do tracącej pozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!
BTCUSD też juz pewnie po SL
Dzień jest młody jeszcze wyłapiesz kilka.
Obraz ciebie jako skutecznego DT kurczy się.
M7 jesteś świetnym przykładem czego nie robić.... skaczesz co kilka minut miedzy walorami. Jak dobrze liczę 3 SL dzisiaj.
I widzisz potrzebujesz tego forum aby się dowiedzieć o co chodzi w tej zabawie.
Ty się za to znasz na obrabianiu językiem dupy ludzią na forom .
twój trading nie wytrzymał krytyki :lol:
To oznaka słabeusza nazywanie kogoś hejerem :lol:
Wiesz ilu takich się przewinęło przez forum jak ty ? Jakbym mógł zmieniłbym ci nick na "Świeżak45". Jeszcze raz zapytam po co ci cudze wejścia po fakcie ? Strugasz marchewkę do tego ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Cblondyn pisze:
15 lip 2024, 12:54
A jak otworze pozycje na VIX to zapewniam, że ci o nim powiem. Bo w ciekawym miejscu jest.
Szczerze powiedziawszy, to aż mnie otrzepało jak to przeczytałam. Sytuacyjnie, i poprzez skojarzenie z Tobą właśnie.
W styczniu 2020 spieraliśmy się o vix, z różnych względów pamiętam bardzo tamtą rozmowę - że w ciekawym miejscu jest, z tym że inaczej widzieliśmy sprawę. I oczywiście, jak zwykle, irytowałeś się na mnie, że tępa dzida at nie ogarnia :lol: , zaczęłam elkować.

Z perspektywy czasu, i przez zestawienie tych dwóch obrazków - wręcz identycznych wartości vix - wszystkim nam życzę, aby "ciekawe miejsca na vix" - omijały nas szerokim łukiem :roll:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

belon
Pasjonat
Pasjonat

cd z: post1056554.html#p1056554
2024 07 15 pn 1445 GERMANY40H4 forum.png

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

belon pisze:
15 lip 2024, 14:54

Wychodzę z założenia, że dział DT (najczęściej odwiedzany na forum) powinien trzymać jakiś poziom lub, jak kto woli, minimum przyzwoitości.
Cała reszta w stylu "baksowych opowieści" powinna wylądować w dziennikach lub w jakimś dziale z forexową fantastyką. Niech sobie piszą: ich dziennik ich problem.
dział DT odkąd pamiętam to zawsze był "smietnik" a Jurnale i inne działy trzymały poziom szczególnie ze nikt nie siedział przed kompem tyle czasu aby to na bieżąco moderować

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Krytyka osoby która nie jest traderem nie wiele znaczy :wink: ps przygotowałem w załączniku twój portret psychologiczny

belon
Pasjonat
Pasjonat

Ink. pisze:
15 lip 2024, 15:05
belon pisze:
15 lip 2024, 14:54

dział DT odkąd pamiętam to zawsze był "smietnik" a Jurnale i inne działy trzymały poziom szczególnie ze nikt nie siedział przed kompem tyle czasu aby to na bieżąco moderować
Może i był śmietnik ale było więcej merytoryki i baxopodobni nie byli tak widoczni.
Teraz jest baxopisarz i.... no właśnie: kolejny dzień będziemy oglądać dziesiątki eLek na gazie i, jak w końcu trafi w korektę, jakiś skrin z zyskownymi pozycjami wycięty z kontekstu.

Milioner7

USD/JANUSZ S 0.21

BTC zamkniete

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Anomalia pisze:
15 lip 2024, 14:55
Cblondyn pisze:
15 lip 2024, 12:54
A jak otworze pozycje na VIX to zapewniam, że ci o nim powiem. Bo w ciekawym miejscu jest.
Szczerze powiedziawszy, to aż mnie otrzepało jak to przeczytałam. Sytuacyjnie, i poprzez skojarzenie z Tobą właśnie.
W styczniu 2020 spieraliśmy się o vix, z różnych względów pamiętam bardzo tamtą rozmowę - że w ciekawym miejscu jest, z tym że inaczej widzieliśmy sprawę. I oczywiście, jak zwykle, irytowałeś się na mnie, że tępa dzida at nie ogarnia :lol: , zaczęłam elkować.

Z perspektywy czasu, i przez zestawienie tych dwóch obrazków - wręcz identycznych wartości vix - wszystkim nam życzę, aby "ciekawe miejsca na vix" - omijały nas szerokim łukiem :roll:
Nie bardzo wiem o co chodzi. Bo jeśli o VIX to nie mam na myśli żadne AT a jedynie prostą matematyke. Nic poza tym

Milioner7

BTC kolejne L

Zablokowany