DayTrading: Czwartek 04.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2024

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
04 lip 2024, 18:53
Że niby ja kogoś naśladuje ? mógł byś doprecyzować o co chodzi? , Nuda podczas tradingu jak tak się siedzi i patrzy w wykres , więc co by ciekawiej było można na jakimś forum z kimś pogadać
Wkleiłeś wejście ex post. Nie wnikam co chciałeś pokazać ale pewnie wpadłeś na ten pomysł obserwując co DEMO mistrz wkleja.
Wczoraj navik słusznie zauważył że miło by było aby swoje przemyślenia na temat FX wklejać przed faktem bo to pobudza lewą półkulę i daje więcej do myslenia niż wrzutka screenu po fakcie.
I to wszystko. Rób co uważasz :564:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Milioner7 pisze:
04 lip 2024, 10:45
Siema ziomki :p czasem tu coś wkleję i napisze
WTI L
DE L DE ma sporo do nadrobienie w stosunku do SP500
No raczej nie bo wkleiłem moment wejścia i wyjścia , strona 1pierwsza dzisiejszego dt , że na DE30 SL tez pisałem , poza tym tak jak mam w podpisie analiza na MT4 ze względu na wskaźniki bo broker u którego gram ma własną platformę i nie jest to MT4. Poza tym to nie chce się z nikim kłócić i stawać po żadnej ze stron :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2024, 19:30 przez Milioner7, łącznie zmieniany 4 razy.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Milioner7 p
no to masz eksperta od siedmiu bolesci ktory umie tylko pouczać bo tylko to na forexie potrafi
zapytaj go ile razy w roku taką eksprtyzę tu wrzucil
i poniewaz mnie ciagle tu wkreca to niech pokaze kiedy ja nie pisalem o tym wszedłem tu w pozycje i dlaczego
bo to moze bylo raz na 20 wejsc
i nie dawaj się wkrecac bo on i tak ci udowodni ze tylko on ma tu racje :p
zagrałes na ropie wiec zapytaj go co i jak on widzi
na krotko na dluzej to tyle
wyszli w gore jak ci sugerowałem ale jest klin ktory nie musi byc popytowy
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Milioner7

No wyszli górą , jutro piątek zwykle dzień zwrotki, myślę że okolic poziomu 84.50 nie przebiją za pierwszym razem i będzie tam można poszukać jakiejś małej pozycji S ale to na skalp bo trend wzrostowy

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

baxik pisze:
04 lip 2024, 19:13
czy tobie sie jeszcze nie znudziło pierdzielic te same bzdety kilka lat
jestes smieszny i co mysli ze tego czytacze nie dostrzegają :568:
z tobą chce ktokolwiek tu pisac bo nie zauwazyłem :568:
narysujesz raz na tydzien 3 wykresy na dt i albo sie uda albo nie i taki z ciebie tu pozytek
dobre i to bo ostatnie poł roku to tylko plotłes farmazony
ze niby cos grasz na funcie ale co i jak to haj go wie
Ile masz lat ?? Żeby takie głupoty robić nawet nie potrafisz dobrze ukryć tych swoich DEMEK, raz nie zakryłeś dema z prawie 10.000.000 :lol: a grałeś na EDKU mniej niż 1 lot i to na MT4 !!!

To było rok temu przeliczyłem wstecz twoje 3 tygodnie i wyszło ze byłeś na minusie nawet na DEMO. Obudź się na stare lata chociaż.
W tym tygodniu spierniczyłeś początek tygodnia na EDKU ale za to później miałeś b. dobre wejście coś tam wiesz. Ale mija moment i otwierasz jakieś głupie wejścia, które potem "znikają" z zestawienia

Gdybyś nie latał po wszystkim co się rusza to siłą rzeczy po tylu latach musiał byś coś osiągnąć.

Rysuję rzadko aby coś się wyklarowało na wykresie to trzeba czasu to raz a ważniejsze że nikogo nie interesują waluty ( na FF rządzą waluty)
A jak już to EUR/USD, którego tu się unika jak ognia a kabla to już nie ma sensu bo wszyscy mają go w D.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

SEROL
cokolwiek tu nie piszesz to wszystko jest kłamstewko mitomanie kłamczuszku
juz nie bede wspominał jak cie tu nawet Anomalia okresliła jednym słowem :D i nawet moder cię krotko ocenił
bo to ty jesteś nawiedzony i ty znasz wszystkie fora swiata nie ja
i jestes podobny w zachowaniu do blndasa on tez wszystko wie z tym ze jest starszy od ciebie i juz nie ma siły codziennie pisac
nic tu u mnie nie znika w zadnym zestawiweniu bo go nie podaje
nie masz najmniejszego pojecia ile stad osob pozycjonuje edka
nie pisza a taka ich wola
latasz po forach to tobie jest bardzo łatwo jakis kierunek podpatrzec ale nawet tego nie umiesz tu podac
z obawy ze ktos cie wyśmieje
juz ci to sugerowałem wkliłes tu swoje zdjecie pewnie sprzed 20lat i kogo tu grasz muszkietera ha ha ha
małolata
ja jestem wyraznie po 50tce pisalem tu kilka razy o tym i na pewno to pamietasz wiec po co glupio pytasz
ile masz dzieci i czy wogole masz
Ostatnio zmieniony 04 lip 2024, 20:32 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

gaz
to ze bede stawiał lki bo zakładam wzrosty
to tego tez mnie podalem :P to podaje przed / gdyz jeszcze dychy na /s nie ma bo na razie to szybko skracam :P
czyli to znaczy ze dalej mozliwe sa jeszcze spadki i na moja znowu trojke lub 4ke trzeba czekac :568:
ropka
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
quote=Milioner7 post_id=1055914 time=1720115069 user_id=39506]
No wyszli górą , jutro piątek zwykle dzień zwrotki, myślę że okolic poziomu 84.50 nie przebiją za pierwszym razem i będzie tam można poszukać jakiejś małej pozycji S ale to na skalp bo trend wzrostowy
[/quote]
tez tam cos wspominałe ze z pol grosza moga podbic dzisiaj
reszta to jutro

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

baxik pisze:
04 lip 2024, 19:58
SEROL
Anomalia tak cie nazwała jakoś rok temu gdy rodziło się uczucie między wami. Wiesz.... ona ma ciągoty do starszych Panów. Kiedyś to Ninja aka Dadas był jej ulubieńcem teraz padło na ciebie.
baxik pisze:
bo to ty jesteś nawiedzony i ty znasz wszystkie fora swiata nie ja
i jestes podobny w zachowaniu do blndasa on tez wszystko wie z tym ze jest starzy od ciebie i już nie ma siły codziennie pisac
nic tu u mnie nie znika w zadnym zestawiweniu bo go nie podaje
Cblondyn ma oko do "pasożytów". Większość nowych forumowiczów przychodzi poczytać co my i kilku innych napisało o pseudo kołczach zanim zdecydują się na wywalenie 10.000 PLN za szkolonko. Ten dział to praktycznie zamknięty klub czytelniczy.
Tak znam angielski i przekopałem fora, YT, przeczytałem sporo książek o FX, wysłuchałem kilkudziesięciu zawodowych traderów z tematyki FX. I cały czas potwierdza się tylko jeden obraz skutecznego tradera
W twoim przypadku byłem bardzo sumienny jak cię sprawdziłem. Cblondyn zrobił to samo i wielu, wielu innych. Zaufaj nam znamy się na rzeczy
baxik pisze:
nie masz najmniejszego pojecia ile stad osob pozycjonuje edka
nie pisza a taka ich wola
latasz po forach to tobie jest bardzo łatwo jakis kierunek podpatrzec ale nawet tego nie umiesz podac
Zapytałem - zero odpowiedzi na opcję DT - jestem tu dość długo aby się zorientować że ludzie grają w długiej perspektywie.
Z forami zwłaszcza na FF jest kilku niezłych zawodników.
Kiedyś Grzesiek FX chciał tu tworzyć nową jakość ale spasował. NA FF doszło do specjalizacji tam po latach sprawdziłem tylko tych od EUR/USD i GBP/USD. Niewielu się bawi z OIL, kakałko nawet Indeksów nikt nie męczy.

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
04 lip 2024, 20:44
baxik pisze:
SEROL
Anomalia tak cie nazwała jakoś rok temu gdy rodziło się uczucie między wami. Wiesz.... ona ma ciągoty do starszych Panów. Kiedyś to Ninja aka Dadas był jej ulubieńcem teraz padło na ciebie.
:509:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Milioner7

OIL jest z tego względu dobry bo jest trendowy , pomęczą pokręcą wywalą SL ale jak już obierze kierunek to ładnie idzie w miarę równe korekty więc overbalns można stosować . grunt to wcześnie nowy impuls złapać

Zablokowany