DayTrading: Środa 03.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 03.07.2024

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
03 lip 2024, 23:19
3. Nazwałaś go kiedyś "mitomanem i kłamczuszkiem". Ale pewnie już zmieniłaś zdanie
Tylko do tego się odniosę - strach pomyśleć, co z XABem do siebie pisaliśmy na pw :evilbat:

Spokojnej nocy i worka pieniędzy, jeśli ktoś potrzebuje :564:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Dla tych co to czytają a nie piszą radzę wybrać się na chyba jedno z największych na świecie forum FF kliknąć w zakładkę "forums" potem "Interactive Trading". Tal jest lista ustawić od najbardziej poczytnego klikając w "Replies" i zobaczcie na czym "gra" świat. Jak nie chcecie dołączyć do ekip skaczących co kilka miesięcy na nowy instrument to radzą się zasugerować tym co tam zobaczycie (tylko teraz po zamknięciu rynków jest tam blisko 10.000 traderów).
Bo po latach na FX nigdy nie przeskoczycie magicznego punktu 10USD za pips i utkniecie na mikrolotach.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Anomalia pisze:
03 lip 2024, 23:04
baxik pisze:
03 lip 2024, 22:55
SEROL
Ona tylko sobie zartuje z tym pojedynkiem a ty nie chwytasz dowcipu
obawiam się ze tu na forum raczej ciezko byłoby komukolwiek ze mną wygrac i to zadne ego ale pewność
ja po prostu czuję rynek
tyle lat się tym param i przeciwnik moj ma przewaznie wieksza wiedzę ale ksiazkową a nie zna sztuczek jakie sa na fx na dt
ja stawalem w szranki z 15lat temu teraz to mnie smieszy
na tysiac traderow na pewno jestem w 20tce na fx albo lepiej i nikt mnie nie musi o tym przekonywac

Otóż to, otóż to!
Doświadczenie, wiedza, skromność :idea:
Człowiek z miasta 8)
Niestety się mylisz a Anomaili nadal kpi z ciebie. Jesteś w czarnej D. Rynek kiedyś cie złamał i nie podniosłeś się po tym. Wpakowałeś się w jakąś dziwną kabałę z mitomaństwem na forach. Może jakbyś zrezygnował z tej farsy uśredniania, grania bez SL i skupił się na jednym to pewnie byś zarobił.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany