Czyżby nowe rozwiązania zwiększające zyski z umierającego forum ?
A jeszcze to opóźnienie że nie mogę dodać jednego posta po drugim.... taki tłok jest na serwerze ??
Nie wiem czego się spodziewasz, stosując te prostackie docinki ale jak dostałeś pismo od adwokata to wydawałeś się bardziej miły.
Problemy z wysyłaniem postów występują u wszystkich użytkowników. Forum wymaga aktualizacji skryptu, czym ma w planach zająć się Administrator w najbliższym czasie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Czyżby nowe rozwiązania zwiększające zyski z umierającego forum ?
A jeszcze to opóźnienie że nie mogę dodać jednego posta po drugim.... taki tłok jest na serwerze ??
Nie wiem czego się spodziewasz, stosując te prostackie docinki ale jak dostałeś pismo od adwokata to wydawałeś się bardziej miły.
Problemy z wysyłaniem postów występują u wszystkich użytkowników. Forum wymaga aktualizacji skryptu, czym ma w planach zająć się Administrator w najbliższym czasie.
Byłem ciekaw ot co do kogo to wysłał dlatego byłem miły. Po za tym pisałem na priv to chyba coś znaczy ???
Jak chcę w DT dodać posta to muszę czekać do 24:00 aby umieścić post na dany dzień. Nie mogę dodawać jednego za drugim do tego co chwilę komunikat czekaj XX sekund.
Przejrzyj sobie statystyki tego forum szorujemy po dnie a chyba korzystasz na treściach które tu umieszczamy co nie ?
kakao
3ktr
navik
na razie to starczy tego spychania w dół tak uwazam takie proste abc zrobione juz
765x,0 to i tak piekne dzis zejscie prawie 1200 spadli bajka /13 procent bicia jakby grał ski
to teraz z 5-7 proc w gore i gra muzyka
dolar 50k
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Nie wiem , nie miałem dzis czasu kompletnie na fx .
Na h1 teraz patrzę to jeszcze takie różowe coś a’la RGR widzę. W sumie widziałem to „coś” w piątek ale zapomniałem o nim, bywa i tak, że się zapomni, niestety .
Enylej ... jutro jak podejdą na 8395 ( mam nadzieje ze podejdą, choć trochę powątpiewam ) to spróbuje zapodać S. Bo miejsca w dol jeszcze jest sporo. Ihmo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...