Wszyscy w koło zachęcają do gry na forex-ie banki, brokerzy, instruktorzy, "milionerzy"/spekulanci. A ja chciałbym zniechęcić tych, którym się marzy łatwy zarobek. Dopóki nie kapniesz o co chodzi na załączonym wykresie / de facto Dow Jones - / nie próbuj grać, hehehe. Jakbyś przypadkiem przeszedł przez ten zrzut masz w chacie bankomat.
Nie mój wykres jakby co ...
Forex- nie dla Ciebie ;)
Forex- nie dla Ciebie ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziękuję i pozdrawiam.
Re: Forex- nie dla Ciebie ;)
Normalny wykres, btw znalazłem 2 błędy...
- Michal_Szczecin
- Gaduła
większego debilizmu dawno nie czytałem
1. Forex to nie hazard ale Ty możesz być hazardzistą.
2. Ta sama strategia w innych rękach DA inne rezultaty.
3. Jesteś odpowiedzialny za swoje decyzje.
4. Raz? Przypadek. Dwa i więcej - reguła i schemat.
- Michal_Szczecin
- Gaduła
bo Tobie idzie słabo ? Chodzić też się nauczyłeś w 2 minuty czy jednak zrobiłeś dziesiątki tysięcy krokw i wywróciłeś się setki razy po drodze ?
Do czego w życiu chcesz dojść łatwo i szybko ?
1. Forex to nie hazard ale Ty możesz być hazardzistą.
Nie bardzo mi się chce wierzyć by jakikolwiek trader takie wykresy rysował. Zwykła prowokacjaFx_boy pisze: ↑22 kwie 2024, 17:54Wszyscy w koło zachęcają do gry na forex-ie banki, brokerzy, instruktorzy, "milionerzy"/spekulanci. A ja chciałbym zniechęcić tych, którym się marzy łatwy zarobek. Dopóki nie kapniesz o co chodzi na załączonym wykresie / de facto Dow Jones - / nie próbuj grać, hehehe. Jakbyś przypadkiem przeszedł przez ten zrzut masz w chacie bankomat.
Nie mój wykres jakby co ...
Owszem czasami wyglądają jak choinki na Wigilie ale ten tutaj stworzony dla celów jw
@Cblondyn wydaje się, że autorowi tego wykresu przyświecał cel jak w tytule tego tematu, mnie to zaintrygowało, bo przecież wszyscy w koło tylko zachęcają a może co niektórym taki zimny prysznic się przyda już na początku drogi do milionów .
Dziękuję i pozdrawiam.
Widzę wykres i sygnały na nim .
Jak się dobrze przyjrzeć to fragment rynku idealnie się nadaje do swingtradingu. Tylko trzeba przebrnąć przez te z dupy narysowane kreski
"Choise, the problem is choise"
Codzienne pytanie ludzi grających na indeksach: " Czy pójdzie w górę ?". Na walutach prawie bankowo pójdzie w górę i w dół lub odwrotnie
Kilka razy w miesiącu wielka pompa (Lampa Cugana tak to chyba się nazywało) a głównie orka w konsolidacji, których kiedyś nie lubiłem a one mają swoje metodyczne piękno i możliwości zarabiania.
"If music is dying musicians are killing it" - MP