A z ilu spadłeś, bo to też ważne? Czy będziesz robił dziennik z E MINI ?u admirala uszczupliłem konto do 1500 zł (+/- 10 zł) i w sumie dawno na niego nie zaglądałem. zmieniłem brokera i platformę. przerzuciłem się na futures MICRO E MINI NASDAQ i tradingview. już jakieś tam pierwsze transakcje miałem i pomimo tego że jestem tam na plus fajerwerków nie ma. usunąłem wszystkie wskaźniki, patrzę na punkty a nie kasę. poprawiłem rr, stworzyłem nowy plan. zobaczymy co z tego będzie.
jak grochem o ścianę
Re: jak grochem o ścianę
"Choise, the problem is choise"
Z 2 tyś pln. to znaczy tyle wpłaciłem na tamten rachunek i depo raz rosło a raz malało. Wrzucę najwyżej jutro screena z myfxbooka. Tak naprawdę to przez dosłownie kilka transakcji miałem duży DD. ta moja strata jeśli chodzi o kasę oczywiście nie była jakaś duża ale zostawia po sobie złe nawyki...Wspominam o tym ponieważ prawie codziennie odwiedzam to forum i widzę, że niektórzy pytają czy warto ustawiać stop lossa.
Prowadzę dziennik ale tylko dla siebie. Nie ma się czym chwalić. Może kiedyś coś wrzucę ale póki co nie mam tego w planach.
Prowadzę dziennik ale tylko dla siebie. Nie ma się czym chwalić. Może kiedyś coś wrzucę ale póki co nie mam tego w planach.
long edek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
miałem to do działu daytradingu wrzucić ale nie chcę baxowi spamować xd nie, raczej nie. to tylko jedno wejście.
Masz rację. Rachunki realne są tam niemile widziane.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
AMP FUTURES
pierwsze typ się odpaliło. przesuwam stopa na be.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.