Graj z trendem!
-
- Stały bywalec
Graj z trendem!
W piątek był fajny ruch wzrostowy na kablu. Niestety moja metoda nie dawała wejścia. Gram na giełdzie 16 lat.
Sesje giełdowe nagrywam i w takiej formie będę umieszczał tutaj informacje.
https://youtu.be/AeCmft9lW50
Jednym słowem w piątek brak zleceń.
Sesje giełdowe nagrywam i w takiej formie będę umieszczał tutaj informacje.
https://youtu.be/AeCmft9lW50
Jednym słowem w piątek brak zleceń.
Re: Graj z trendem!
Ale tęcza na wykresie. Moja córka byłaby zachwycona ( bez żadnej aluzji, mówię jak jest ).
16 lat na giełdzie, ale zdradzisz jakiej ? (jakie instrumenty/walory)
16 lat na giełdzie, ale zdradzisz jakiej ? (jakie instrumenty/walory)
"Choise, the problem is choise"
-
- Stały bywalec
W zasadzie cały ten czas na Forexie. Obecnie tylko na funcie gram. Kiedyś przez parę lat na Daxie. W zasadzie nie ma znaczenia na czym się aktualnie gra. Wszędzie rynki chodzą na tej samej zasadzie. Początki mojej gry to akcje i konie na warszawskiej giełdzie.
Bardzo dobry wybór. Sposób w jaki "się porusza" daje większą przewidywalność wykresu
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Fajnie. Pozwolisz, że będę cię obserwował.
I trzymam kciuki za wytrwanie w tym dzienniku.
-
- Stały bywalec
Grzesiek.fx pisze: ↑30 sty 2024, 14:44Fajnie. Pozwolisz, że będę cię obserwował.
I trzymam kciuki za wytrwanie w tym dzienniku.
Obecnie nie mam czasu na grę. Ale za jakiś czas wrzucę filmik jak ja widzę strefy SD za pomocą wykresu renko. Bardzo czytelne to wtedy jest.
-
- Stały bywalec
jbm8
nie mogę Ci odpisać na priv. Bo jakąś blokadę ustawiłeś na wiadomości pw.
nie mogę Ci odpisać na priv. Bo jakąś blokadę ustawiłeś na wiadomości pw.
Jestem ciekawy, bo zawsze mnie zastanawiało jak na renko dajecie sobie radę z knotami.trading2016 pisze: ↑10 lut 2024, 19:09
Obecnie nie mam czasu na grę. Ale za jakiś czas wrzucę filmik jak ja widzę strefy SD za pomocą wykresu renko. Bardzo czytelne to wtedy jest.
-
- Stały bywalec
Knot na świecy to przecież korekta na mniejszym TF. Jak sobie ustawisz np . 6 wykresów renko o różnej wartości pipsów. np x3 to widzisz dokładnie co jest korektą czego i jaki jest trend. Przy okazji masz sygnały wejścia.Arturro pisze: ↑16 lut 2024, 00:16Jestem ciekawy, bo zawsze mnie zastanawiało jak na renko dajecie sobie radę z knotami.trading2016 pisze: ↑10 lut 2024, 19:09
Nie dokońca mi o to chodziło.trading2016 pisze: ↑18 lut 2024, 21:38Knot na świecy to przecież korekta na mniejszym TF. Jak sobie ustawisz np . 6 wykresów renko o różnej wartości pipsów. np x3 to widzisz dokładnie co jest korektą czego i jaki jest trend. Przy okazji masz sygnały wejścia.Arturro pisze: ↑16 lut 2024, 00:16Jestem ciekawy, bo zawsze mnie zastanawiało jak na renko dajecie sobie radę z knotami.trading2016 pisze: ↑10 lut 2024, 19:09