DayTrading: Piątek 02.02.2024
Re: DayTrading: Piątek 02.02.2024
gaz
bylo 2,02 czyli prawie juz hmm
powtorka
teraz 40k gra razem
ropa
co tu pisac wszystko widac /gram dt czyli skracam tez
900b razem
bylo 2,02 czyli prawie juz hmm
powtorka
teraz 40k gra razem
ropa
co tu pisac wszystko widac /gram dt czyli skracam tez
900b razem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2024, 16:32 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
To ty widzę, dobrą siatkę nawalasz xD> A myślałem, ze BAxik uzywa stopów a widzę, ze nie xD, w sumie tak jak ja . Szkoda trochę bo wydymałem się głupią Srednią 50 i linią kanału . Wypadało mi o 16, bo miałem małą pozycję ale się skróciłem, lecz nie ma co płakać, przynajmniej wiem gdzie idą, bo na pewno nie na północ, lecz na dołek przy 1.07100 i tam ten shit będzie w przyszłym tygodniu o ile wybije dołek
Ostatnio zmieniony 02 lut 2024, 16:46 przez Pako5033, łącznie zmieniany 1 raz.
www.forex-nawigator.pl
Masz rację wydaje Ci się. Źle mnie zrozumiałeś, to nawet żart nie był, to raz. A dwa widzę, że bardzo emocjonalnie podchodzisz do tych wpisów. Osobiście jestem zdania, że na rynku trzeba spokoju. Jak będziesz w stanie na poziomie porozmawiać bez personalnych wycieczek, to wtedy pogadamy.Pako5033 pisze: ↑02 lut 2024, 14:01xD. Albo ja jestem za głupi żeby zrozumieć twój nie śmieszmy wpis, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem, lecz wydaje mi się ze to drugie. My tutaj gadamy o jego super poziomach i tym gdzie aktualnie jest cena a ten wyjeżdża z ... Jak dla ciebie nie ma różnicy miedzy 1.08500 a 1.08900 to ja gratuluje xDArturro pisze: ↑02 lut 2024, 12:02Z koniem też byś się wykłócał, że żre owies a nie de volaille?Pako5033 pisze: ↑02 lut 2024, 10:54Te Baxik, sprzedałeś? teraz na szczycie czy trzymasz te po 1.08700 a być może ci stop wybiło, bo pewnie ty ustawiasz. A co do 50% fibo, to na co podajesz ten poziom jak to poziom z dupy. Jest w połowie czyli wiesz gdzie.. To jak by zatrzymać się na środku autostrady i szukać miejsca do zawrotki xD. Od tej twojej 50% fibo poleciało strasznie daleko, nawet szczyt tej fali od której mierzyłeś wywaliło i zbliza się do OB i 50 średniej kroczacej tam, można dopiero zapinać jak podejdą a nie na 50% fibo ostatniej fali xD
Tutaj miałem konto założone zanim miałem FB nawet. Chyba pora odkurzyć mój dziennik i tam będę wstawiał pozycje, zamiast w tym dziale:) W każdym razie duża wymiana informacji. Wiadomo jak to jest, gdy jest zlepek ludzi z różnych sfer życiowych. Są ludzie, którzy przy ruchach jednego punktu panikują inni jak rynek pójdzie 10% w przeciwną stronę idą sobie herbatę zrobić. Staram się po prostu nie wchodzić w zbędną polemikę, bo ja się z koniem kopać nie będę, bo co mi to da. Jedni będą po sobie jechać dla pietruszki, a inni robią faktycznie merytorykę. Jak mi się nudzi, to czytam jak się teraz o gaz spierająGrzesiek.fx pisze: ↑02 lut 2024, 14:26Witam kolegę![]()
Wczoraj wspominałeś, że jesteś na grupie na facebooku. Możesz powiedzieć jak te grupy tam działają? Ludzie się wspierają i są merytoryczni i odpowiedzialni oraz szanują się nawzajem, tak jak nigdzie indziej?
W sumie to jednak i tu się odezwałeś...
Gdybyś tak miał porównać...
![]()

Są też wartościowe informacje, to trzeba przyznać. Każdy ma inne doświadczenie. Jak zadałem pytanie na czacie to nigdy nie było problemu, aby ktoś obeznany z danym tematem nie podpowiedział. Więc w sumie można porównać to do ludzi, którzy tutaj się udzielają. Tylko, tam [na FB] jest ich więcej.
"Choise, the problem is choise"
Arturro pisze: ↑02 lut 2024, 16:40
Masz rację wydaje Ci się. Źle mnie zrozumiałeś, to nawet żart nie był, to raz. A dwa widzę, że bardzo emocjonalnie podchodzisz do tych wpisów. Osobiście jestem zdania, że na rynku trzeba spokoju. Jak będziesz w stanie na poziomie porozmawiać bez personalnych wycieczek, to wtedy pogadamy.
xD. O czym miałbym niby z tobą gadać, skoro nawet nie wiem ile zarabiasz, o ile w ogóle zarabiasz. A co do emocji to chyba logiczne ze są bo grasz hajsem, chyba ze grasz na Demo jak Baxik, to masz to gdzieś, a ja gram na real i nie jest mi to obojętne i logiczne ze występują, a swoje wypociny nic nie wnoszące zachowaj sobie dla siebie Panie z grupy na srejsbuku
www.forex-nawigator.pl
Pako5033 pisze: ↑02 lut 2024, 16:49Nawet nie chce mi się tego komentować...Arturro pisze: ↑02 lut 2024, 16:40
Masz rację wydaje Ci się. Źle mnie zrozumiałeś, to nawet żart nie był, to raz. A dwa widzę, że bardzo emocjonalnie podchodzisz do tych wpisów. Osobiście jestem zdania, że na rynku trzeba spokoju. Jak będziesz w stanie na poziomie porozmawiać bez personalnych wycieczek, to wtedy pogadamy.
xD. O czym miałbym niby z tobą gadać, skoro nawet nie wiem ile zarabiasz, o ile w ogóle zarabiasz. A co do emocji to chyba logiczne ze są bo grasz hajsem, chyba ze grasz na Demo jak Baxik, to masz to gdzieś, a ja gram na real i nie jest mi to obojętne i logiczne ze występują, a swoje wypociny nic nie wnoszące zachowaj sobie dla siebie Panie z grupy na srejsbuku
"Choise, the problem is choise"
pako
gdzie te twoje 1,0915 bo pierdzielisz jak pokrecony szpecu od reala ha ha haaaaaaaaaaa
kolejny ktory nic nie robi a tylko dziamocze eot
nawet nie wiesz pewnie co znaczy 50fbo
do dt
dt to dzienny teading drobny żuczku
//
'O czym miałbym niby z tobą gadać, skoro nawet nie wiem ile zarabiasz, o ile w ogóle zarabiasz//
normalnie pytania z podrecznika przedszkolaka
ferie sie skonczyly czy co
Arturro
myszka na pioro i masz nizej zalacznik i wpisujesz obrazek
gdzie te twoje 1,0915 bo pierdzielisz jak pokrecony szpecu od reala ha ha haaaaaaaaaaa
kolejny ktory nic nie robi a tylko dziamocze eot
nawet nie wiesz pewnie co znaczy 50fbo

dt to dzienny teading drobny żuczku
//
'O czym miałbym niby z tobą gadać, skoro nawet nie wiem ile zarabiasz, o ile w ogóle zarabiasz//
normalnie pytania z podrecznika przedszkolaka
ferie sie skonczyly czy co

Arturro
myszka na pioro i masz nizej zalacznik i wpisujesz obrazek
Ostatnio zmieniony 02 lut 2024, 17:20 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie to że bym stawał w czyjejś obronie, ale gdzie twoje L na edku panie BAX ?
A dziamoczesz to ty sam do siebie , bo nikt na poważnie cię nie bierze sam zostałeś wszyscy mieli dość .
A dziamoczesz to ty sam do siebie , bo nikt na poważnie cię nie bierze sam zostałeś wszyscy mieli dość .
Ostatnio zmieniony 02 lut 2024, 17:23 przez FreeWay, łącznie zmieniany 1 raz.
pisalem ze sie przekrece

mam ski
jak dotknie nieb kwadracikow to bede miał lki

czwartek 22,27
trzymam dalej lke ale i ske z 70 tez mam drobna ale jest
jeszcze kilka pipow by kanał pokryc brakuje

upss nawet sa dwie

tu jeszcze sie nie przekrecałem

idz sie zbadaj i nie kłam
piatek po 12tej
i teraz
eski bp
download/file.php?id=190140&mode=view