DayTrading: Piątek 02.02.2024
DayTrading: Piątek 02.02.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 02.02.2024
edek
bp
dolce
bp
drugi
dolce bp
lka edek tez bp
poz zamkn dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/d7/54/f7/d7 ... afb088.png
zostały 2lki gaz i 2lki ropa pap
bp
dolce
bp
drugi
dolce bp
lka edek tez bp
poz zamkn dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/d7/54/f7/d7 ... afb088.png
zostały 2lki gaz i 2lki ropa pap
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Te Baxik, sprzedałeś? teraz na szczycie czy trzymasz te po 1.08700 a być może ci stop wybiło, bo pewnie ty ustawiasz. A co do 50% fibo, to na co podajesz ten poziom jak to poziom z dupy. Jest w połowie czyli wiesz gdzie.. To jak by zatrzymać się na środku autostrady i szukać miejsca do zawrotki xD. Od tej twojej 50% fibo poleciało strasznie daleko, nawet szczyt tej fali od której mierzyłeś wywaliło i zbliza się do OB i 50 średniej kroczacej tam, można dopiero zapinać jak podejdą a nie na 50% fibo ostatniej fali xD
www.forex-nawigator.pl
Z koniem też byś się wykłócał, że żre owies a nie de volaille?Pako5033 pisze: ↑02 lut 2024, 10:54Te Baxik, sprzedałeś? teraz na szczycie czy trzymasz te po 1.08700 a być może ci stop wybiło, bo pewnie ty ustawiasz. A co do 50% fibo, to na co podajesz ten poziom jak to poziom z dupy. Jest w połowie czyli wiesz gdzie.. To jak by zatrzymać się na środku autostrady i szukać miejsca do zawrotki xD. Od tej twojej 50% fibo poleciało strasznie daleko, nawet szczyt tej fali od której mierzyłeś wywaliło i zbliza się do OB i 50 średniej kroczacej tam, można dopiero zapinać jak podejdą a nie na 50% fibo ostatniej fali xD
"Choise, the problem is choise"
ha ha ha
moje fbo jest ok
dobre teraz na wsparcie 50fb
gaz 35k gra w sumie czyli polowa
o,3l ska edek
moje fbo jest ok

gaz 35k gra w sumie czyli polowa
o,3l ska edek
xD. Albo ja jestem za głupi żeby zrozumieć twój nie śmieszmy wpis, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem, lecz wydaje mi się ze to drugie. My tutaj gadamy o jego super poziomach i tym gdzie aktualnie jest cena a ten wyjeżdża z ... Jak dla ciebie nie ma różnicy miedzy 1.08500 a 1.08900 to ja gratuluje xDArturro pisze: ↑02 lut 2024, 12:02Z koniem też byś się wykłócał, że żre owies a nie de volaille?Pako5033 pisze: ↑02 lut 2024, 10:54Te Baxik, sprzedałeś? teraz na szczycie czy trzymasz te po 1.08700 a być może ci stop wybiło, bo pewnie ty ustawiasz. A co do 50% fibo, to na co podajesz ten poziom jak to poziom z dupy. Jest w połowie czyli wiesz gdzie.. To jak by zatrzymać się na środku autostrady i szukać miejsca do zawrotki xD. Od tej twojej 50% fibo poleciało strasznie daleko, nawet szczyt tej fali od której mierzyłeś wywaliło i zbliza się do OB i 50 średniej kroczacej tam, można dopiero zapinać jak podejdą a nie na 50% fibo ostatniej fali xD
www.forex-nawigator.pl
Twoje fibo jest do dupy. Trzymaj się lepiej bo to tego shita nie zatrzyma dopiero 1.09150 i tam baxiku możesz wsiąść
www.forex-nawigator.pl
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Witam kolegę

Wczoraj wspominałeś, że jesteś na grupie na facebooku. Możesz powiedzieć jak te grupy tam działają? Ludzie się wspierają i są merytoryczni i odpowiedzialni oraz szanują się nawzajem, tak jak nigdzie indziej?
W sumie to jednak i tu się odezwałeś...
Gdybyś tak miał porównać...

Jeszcze godzinę temu chciałem zamykać L na USDCHF. A tu taka miła niespodzianka 
Jednak co dane to dane

Jednak co dane to dane

jak zwykle trafiłes w punkt
ale ja tez nie moge narzekac/dobrze ze nie bylem przy kompie po pewnie bym wczesniej skracał

1ska gra
i lki
ropa 72,0x chcialem mam mozna zaczynac

mam ski na indeksach ciut mocniej niz zwykle