baxik pisze: ↑30 lis 2023, 20:56
ropa wti na dt
juz bp /4-5 rachunkow

i tak wyzej dychy to gora raz moze dwa w mcu

jutro raczej na pewno nizej 5tki no chyba ze beda szalec

po mojemu

ale problem bo gaz ma sporo zapasow tez w tym tygodniu
bo na ropie z mocy esek raczej wypstrykałem juz dzisiaj
a na edku 1,088xx jest

czyli załoz do dt bylo oki jesli jutro juz up
ropa wti
troszke elek mam
Właśnie sobie przypomniałem dlaczego tutaj nie zaglądam. Piszesz, ze EDEK jest przy 1.0888 ale zamknałeś juz dawno temu mając przy 1.10 . Otworzyłeś pozycję po 1.09100 z kawałkiem, między 12:30 and 13:00,
potem znowu wrzucasz screena po 16 screena z nowymi pozycjami, gdzie EDEK nadal leci. A co stało się z tymi wyzej? usnunałeś, bo to DEMO czy zapomniałeś się pochwalić, ze straciłeś, bo przeciez ty nie tracisz.
Następnie piszesz, ze zgodnie z założeniami edek na twoim poziomie xD. Niesamowity jesteś.
POWIEM CI TAK to twoje załozenie się nadaje. Radzę się trzymać bo do OB i dołka brakuje mu 80 czyli musi spaść do 1.0800 . I tam może się odbije, więc pozdro BAXIK , bo jeśli myślisz, ze $$$ się zatrzyma przy 4.0 to chyba nie patrzymy na tą samą parę walutową . Bo ja patrze na USD/PLN a ty ewidentnie na co innego. Do rana na EUR/USD zrobią to 1.08
P.S I dziwić się ze sam do siebie piszesz, jak ty masz ewidentnie coś z głową, najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ludzie myślą, ze to co ty niby zarabiasz jest mozliwe xD