po to sie je rysuje bo maja dosc duze prawdopodobienstwo realizacji i tyle o zwierzakach
to tak samo jak kliny czy kanały
wczoraj napisalem zarys nie z widzimisie ale z tego co mi pokazuja formacyjki na mkach
teraz ok 84 a potem zaznaczam potem dopiero moze byc nizej 83 z tym ze teraz to moze byc nizej ale nie ma byc
abc jest wg mnie domkniete
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
po to sie je rysuje bo maja dosc duze prawdopodobienstwo realizacji i tyle o zwierzakach
to tak samo jak kliny czy kanały
wczoraj napisalem zarys nie z widzimisie ale z tego co mi pokazuja formacyjki na mkach
teraz ok 84 a potem zaznaczam potem dopiero moze byc nizej 83 z tym ze teraz to moze byc nizej ale nie ma byc
abc jest wg mnie domkniete
Bak pokazałem tylko możliwość podstawiając wzór a krytykować zawsze można jak się czegoś nie rozumie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To ci powiem, że temat "zwierzaczków" mam już dawno za sobą. I zapewniam, że w niczym nie sa ani wyjątkowe ani lepsze od klasycznej AT. Już nie wspomne, że w życiu nie spotkałem poważnego analityka który bo cokolwiek podobnego rysował. I nie ma tym żadnej wiedzy tajemnej ani cokolwiek wyjątkowego bo rozciągać duże litery M czy W można sobie dowoli
Niemniej życze powodzenia
a nie myslisz ze moga zejsc do 77,xx. Na szczescie wzialem S z rana na podbiciu, teraz tylko z niej trzeba dobrze wyjść
nie moge patrzec pesymistycznie skoro stawiam lki
83 z dolu to wg mnie maks na raz
ZAKAR cel gł z klina to jest 69,xx ale sa kontrakty
i ten trojkat zólty to daje up na 100 nawet i on jest domkniety zas klin jest otwarty brakuje falki
85,7 z gory jest 50fbo i to opor glowny na dt
zołta linia z trojkata to wsparcie głowne
Nie wygląda to na spadek ,zwierzak ostrzeżenie
Dodam, że próba "łapania mocno spadającego noża" najczęściej źle sie konczy. Ale każdy robi co uważa
lapanie noza na ropie to zawsze trzeba zalozyc 50-100 pipsow slke
bo to nie edek
na gazie gra sie na 300 pipow nawet
i po to jest własnie dt by sobie korygowac na luzie takie knoty na 50 pipow EOT
mam w tej chwili 1500 b i mam strate 500 zeta a to jest gwno jesli pojdzie 30-50 pip w gore
bedzie 1k zysku
to tylko trzeba miec pojecie co to dt bo sa takie dni kiedy jest 3-5k na z/s na minusie a pokazywalem wychodzi sie na plusie
Ostatnio zmieniony 05 paź 2023, 12:41 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu już kiedyś był koleś koloru "zielonego" co stawiał SL na 200-300 pips jak ktoś zwrócił uwage, że coś nie tak
A jak edek przez rok spadał to przez ten rok namawiał do łapani L. Kilku z tego forum ubyło bo się sugerowali i chyba każdy sie domyśla z jakiego powodu
trujesz
fakt zaba stawial niby slki na edku tak i fakt to bylo przegiecie i cos co nir mialo sensu
edka pozycjonuje sie normalnie na gora 30 pipow inaczej to odchył
aprop edka to stoimy tak
nic sie nie dzieje mialem kasowac w ok 1,05 ale zapomniałem
Ostatnio zmieniony 05 paź 2023, 12:48 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba jesteś juz stary i masz skleroze. Ja słyszałem o wciąż nowych dokładanych L
A jak delikatnie sugerowałm by patrzec jaki trend to zaraz była gównoburza
Chyba jesteś juz stary i masz skleroze. Ja słyszałem o wciąż nowych dokładanych L
ja mam dobra pamiec jestes starszy ode mnie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaa o kilka lat
zaba robił na tych swoich obrazkach podstawowy bład
upierał sie ze jest klin i nawet jak rynek dawno sie przekrecil np w kanał to u niego zawsze był tylko klin
i nie dal sobie wytlumaczyc ze dawno juz klin nie pracował pisal ze wyłamanie ze knot itp a bylo 100 pip nizej niz jego klin
Ostatnio zmieniony 05 paź 2023, 12:55 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam dobra pamiec jestes starszy ode mnie ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaa o kilka lat
To może przypomne. Wzrost na 1,26xx miało byc "na bank", potem na 1,18xx to juz "tuż tuż" a na 1,12xx to wręcz "musi". A jak ktoś napisał, że cena spadnie na 1,09xx to pisał, że nienormalny. A spadło nawet na 0,95xx