OK . Ja przerzuciłem tylko na swój wykres to co ty masz zakreślone w kółka u siebie .
Nie widzie nic szczególnego w tych „ kółkach” jedynie to , ze to pierwsze kółko, to był FED w czerwcu, a drugie to był test dołka z czerwca .
Jeżeli zejdą testować kolejny raz ten dołek ( na co licze ) to juz pewnie nie wytrzyma i zjedziemy testować zielona strefę, bo nie była testowana po wybiciu
Poziom 4216 to minimum na jakie zejdziemy oczywiście po wyłamaniu dołka z czerwca , czyli dołka z FEDu.
Przynajmniej tak to widzę, a jak bedzie to sie zobaczy.
Na ten moment poziom 4544 okazał sie mocnym oporem , jest tez tam połamana LT której nie dali rady pokonać i pójść wyżej , dzis połamali poziom 4500
Myśle ze do poziomu 4560 który masz zaznaczony u siebie nie bedzie łatwo dotrzeć .
Edit . Świeca D1 z 24.08 nie pasuje mi do dalszych wzrostów . Nie podobała mi sie ona od samego początku ze względu na dynamikę z jaka powstała

. I myśle ze to co sie po niej wyrysowalo było tylko wyciąganiem świecy miesięcznej czyli odwlekli w czasie to co nieuniknione
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...