DayTrading: Piątek 01.09.2023
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2023
Ten Gancarz to jest czarodziej, koleś pieprzy, ze hejt jest opłacany, odklejenie totalne. Pewnie my tez mamy płacone by tu pisać. Gorzycki osobny temat.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Chyba najlepsze co odwalił to skopiował wskaźnik CBBi i nazwał "Gancarz Indicator" wołał za niego ponoć 4000 PLN.:klimokrates pisze: ↑02 wrz 2023, 15:26Ten Gancarz to jest czarodziej, koleś pieprzy, ze hejt jest opłacany, odklejenie totalne. Pewnie my tez mamy płacone by tu pisać. Gorzycki osobny temat.
https://wykop.pl/wpis/62007575/porownan ... -wyglada-n
A jak chce Ci się czytać to tutaj pisaliśmy O Gancarzu i innych z IK :
phil-konieczny-kurs-kryptowaluty-szkole ... 2-140.html
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Ty chyba lepiej tu pasujesz jesteś DAXiasz indeksiarz. Ja cinkciarz z Albionu wiec ty musisz się bardzie starać. Dodałem baxika do wrogów a to jakaś słaba opcja na tym forum.... Daj sobie/nam czas nie od razu Rzym zbudowanoGrzesiek.fx pisze: ↑02 wrz 2023, 18:12SEROL666 czekam na coś od ciebie na tym forum ale chyba się nie doczekam.
Twoja fiksacja na baxiku...![]()
Ale ok. lepiej się nie wychylaj ze swoimi kreskami, a komentuj te baxikowe już do końca świata.
![]()
"If music is dying musicians are killing it" - MP
SEROL
powtarzasz jak mantre te same głupoty ktorys juz raz z koleji
to moze odpowiem na jedno
SEROL666. pisze
A dlaczego wywalali cię z bankiera i z innych forów ? Tamte społeczności też oceniły cie "niesprawiedliwie" ?
Coś mi się wydaje, że wywalili cię za to samo co tu robisz To już recydywa
xxxxxxxx
są tu ludzie z bankiera to po prosze by którys potwierdził te bzdury
ze mnie wywalili
lub z jakiegos innego forum
z jakich sam nie wiesz nawet?
a to ty krązysz po forach bo ja nawet nie wiem kto to jakiś Gancarz
powielanie kłamstw jest zarazłiwe i tyle tak jak pisanie bzdur o jakims wklejaniu kilka godz od wejscia
kiedy jaka pozycja ? konkrety? przyklad?
szkoda komentowac bo bedzie juz cisza
Jak po pytaniu Grzesiek.fx
SEROL666 czekam na coś od ciebie na tym forum ale chyba się nie doczekam.
ja tez czekam
to tyle
powtarzasz jak mantre te same głupoty ktorys juz raz z koleji
to moze odpowiem na jedno

SEROL666. pisze
A dlaczego wywalali cię z bankiera i z innych forów ? Tamte społeczności też oceniły cie "niesprawiedliwie" ?
Coś mi się wydaje, że wywalili cię za to samo co tu robisz To już recydywa
xxxxxxxx
są tu ludzie z bankiera to po prosze by którys potwierdził te bzdury
ze mnie wywalili

lub z jakiegos innego forum

a to ty krązysz po forach bo ja nawet nie wiem kto to jakiś Gancarz
powielanie kłamstw jest zarazłiwe i tyle tak jak pisanie bzdur o jakims wklejaniu kilka godz od wejscia
kiedy jaka pozycja ? konkrety? przyklad?
szkoda komentowac bo bedzie juz cisza
Jak po pytaniu Grzesiek.fx
SEROL666 czekam na coś od ciebie na tym forum ale chyba się nie doczekam.
ja tez czekam

to tyle
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
natgaz
a tu chyba te pozycje pokazywane kilka godz od wejscia
jedna nawet z 9sierpnia / to nie godz ale prawie miesiac ha ha
a tu chyba te pozycje pokazywane kilka godz od wejscia
jedna nawet z 9sierpnia / to nie godz ale prawie miesiac ha ha
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Siedziałem na BANKIERZE i pamietam moment jak BAX przeniósł sie na to forum jak i kilku innych ówczesnych bywalców. A powodem był syf i poziom ludzi jaki tam zaczął pisac oraz całkowity brak moderatora. Ataki na BAXa były ale wg mnie nie to było powodem przenosin. Dajcie juz spokoj piszcie o FX.
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OK
To pytam tak sobie
Czy chce ktoś z was utworzyć ze mną forum fx (3-5 osób) oparte na ciężkiej pracy i wzajemnym wsparciu ?
Którego głównym celem będzie poszukiwanie dobrych okazji tradingowych ?

OK
To pytam tak sobie

Czy chce ktoś z was utworzyć ze mną forum fx (3-5 osób) oparte na ciężkiej pracy i wzajemnym wsparciu ?
Którego głównym celem będzie poszukiwanie dobrych okazji tradingowych ?

Nie ma się nad czym zastanawiać. Zapraszasz swojego GURU i w kilka miesięcy jesteś milioneremGrzesiek.fx pisze: ↑03 wrz 2023, 17:54

- Grzesiek.fx
- Pasjonat
OK dzięki.Cblondyn pisze: ↑03 wrz 2023, 19:54Nie ma się nad czym zastanawiać. Zapraszasz swojego GURU i w kilka miesięcy jesteś milioneremGrzesiek.fx pisze: ↑03 wrz 2023, 17:54
![]()
Jeszcze może jutro ludzi popytam.