DayTrading: Piątek 01.09.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Grzesiek.fx
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 01.09.2023

Nieprzeczytany post autor: Grzesiek.fx »

SEROL666 pisze:
01 wrz 2023, 16:28
Grzesiek.fx pisze:
01 wrz 2023, 16:11
Cały czas bronię baxika.
O co wam chodzi?
Chcecie dobrego forum to go kreujcie!

Zajmowanie się cały czas baxkikowym kontem demo i jego stratami jest godne podziwu.
Jak to mówią z gównem na butach też da się chodzić. A co do smrodu chyba można się przyzwyczaić :wink:
Robię swoje.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

sp500
w planie mieli spadac wczoraj
wytrzymali do dzis nara
i by nie dyskutowac to tylko setka wyczuł kierunek na edku bo spadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i to nawet nizej 1,08
ladnie byki wydymane :shock: :shock: :shock:

i przynajmniej wreszcie korelacja
spada dolar i indeksy :568: :568:
i nie tylko moje załozenie z wczorraj na edka poszło w pzdu :(
setka ty dzis miszcz i moje graty :564:
szkoda tylko ze dolar dalej nizej 4,15
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

baxik
Fanatyk
Fanatyk

wycofalem pytanie bo juz mi sie piepszy zmykam nara
wsparcie edek 1,0763-75

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

no dzieki, zwykle przeczucie...
ja gram tylko usd chf i tylko L
gdzie chyba juz mamy wreszcie wyraźne wyjscie z tego pieprzonego kanału spadkowego i można było te wczorajsze cąłkiem grube Lki zostawiac a zakladalem ze EDEK jeszcze cos podejdzie tak do 1.11.

ile ten dolar z reszta moze jeszcze spadac i kto siedzi w wiekszym gownie eu czy us ? dla mnie EU.
a na dolara do pln tez przyjdzie jszcze czas i to szybciej niz sie wielu spodziewa.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Według mnie na szwajcarze nic specjalnego się nie dzieje, a już na pewno nie zmiana trwającego od listopada 22roku trendu. Mają jeszcze miejsce do ~0,889x, dopiero w okolicy 0,895 może przekonają mnie do zmiany, ale to znowu prawie 400 pipsów od dołka, to korekta i tak by się należała, choć bywało że ciągnęli nawet dwa razy tyle bez głębszych korekt

a i teraz to lecimy na ~0,8357 :mrgreen:

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

chcialbym miec lki z tego 0,8357 :)
sypnałbym paroma lotami ale nie wierze ze w tym roku taki poziom zaliczymy.
z tym wyjsciem z kanału to lipnie to wyglada kolejna podpucha, chyba jeszcze w dół bedzie jednak.......... i dalej skubanko a marzy mi sie wejsc tak na dłużej.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Na indekasach niemrawo trochę .

Kabel ( nie moja bajka zupełnie ) ale widać ładny młotek na h1 moze byc szansa na dobre L :idea:
Wejście w L 1.25898 , tp 1.26422 lub sporoooo wyżej , sl ciasniutki tuz pod dołkiem dzisiejszym ,( bo nie znam i nie gram tego w ogole ) sl =1.25750.
Moze byc ? :lol:

Edit . W sumie jak zejdą na kablu poniżej 1.25845 to juz moze byc lipa z L
Zamknięte , w poniedziałek do obserwacji , chociaż pewnie nie, bo zapomnę to tym :roll:
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2023, 22:02 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Indeks Dolara

baxik
Fanatyk
Fanatyk

MERLIN pisze:
01 wrz 2023, 21:23
Indeks Dolara
Wszystko ok
ale potwierdzenia brak
dalej brakuje jeszcze falki :idea:
sa idealnie na linii kanału dlugoterminowego :568: brakuje 4-5
no chyba ze to małe podbicie to juz 4 było ale to :?: dopiero zobaczymy
15wrzesien to 3 m-czne kontrakty terminowe i dotycza równiez edka /wiekszosc wzrosty/ więc bedzie się działo
dalej kiepskie te spadki na indeksach
dalej 79proc przedsiebiorcow /spekuły/ to kup :568:
ropka wti
tylko ropka swoje robi w gorę
przypomne wykres
tu krecia robota bo z filizanki mam zasieg 92 :shock: :shock: :shock: ale wstepnie mialo byc gora 85 jest juz wyzej 86
ale tu tez prawie na oporze z kanalika na klin /czerw/ jeszcze miejsca dość
I prosze nie podniecac sie moimi pozycjami a odnosic sie do tego co rysuje bo zachowujecie sie jak dzieci ciągle wam coś zle
nawet na tym demo ktore was tak boli trzeba wiedziec jak i kiedy na dt wejsc w pozycję :568: :568: :568:
mam pozycje i nie rozumiem czemu miałbym je nie pokazywac bo co kolą w oczy ha ha haaaaaaaaaaaaaa AMEN
a tak przy okazji sami nie rysujecie tu nicccccccccccccccccccccc ---0 lub jakies dziecinne bochomazy
to nie dotyczy kilku osób ktore cos konkretnego pokazuja ale to tylko kilka osób /2-5
regulamin to raczej dotyczy chamstwa i obrazliwych gadek i po tylu latach trzeba by bylo go negocjowac i sporo zmienic tak uwazam
inaczej forum by znikło bez sensu jest pisanie o dt bez realnego dt nawet jesli sa to pozycje pod prąd
bo na m5 a na powiedzmy h4 sa straszne roznice w ocenie dziennego tradingu i kazdy o tym wie
nawet ci co stawiaja jedna pozycje na tydzien lub na miesiac
mialem zamiar miec ski na indeksach i pokazalem wczoraj
ski na sp500 daxie i us100 mam
i na ropie tez i tu ciagle chyba cos w sumie tracę/wczoraj na pewno bo az nad 86 nie liczylem ze wyrwa na zamkniecie brrrrrrrrrr

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
02 wrz 2023, 09:09
I prosze nie podniecac sie moimi pozycjami a odnosic sie do tego co rysuje bo zachowujecie sie jak dzieci ciągle wam coś zle
nawet na tym demo ktore was tak boli trzeba wiedziec jak i kiedy na dt wejsc w pozycję :568: :568: :568:
Absolutnie nikt się tym nie podnieca. Wszyscy wiedzą co i jak robisz. Tutaj ludzie naprawdę mają duże doświadczenie już ponad dekadę temu wyjaśnialiśmy wszystkich "guru" szkoleniowców bez najmniejszego problemu i z mniejszą ilością danych. Spójrz na Klimokrtesa w kilka dni juz wiedział co jest nie tak z twoimi zrzutami ekranu.
Jeżeli zależy ci aby pokazać czy też udowodnić (CHOĆBY NA DEMO) jaki z ciebie kozak na FX to są ku temu narzędzia
baxik pisze:
mam pozycje i nie rozumiem czemu miałbym je nie pokazywac bo co kolą w oczy ha ha haaaaaaaaaaaaaa AMEN
Dlaczego ? Bo to nic nikomu nie daje ? Sureshot zadrwił sobie z ciebie. Dawno przed tobą byli tu lepsi od ciebie i to że oni wklejali to nic nie dawało. Każdy inaczej widzi i gra swoje, lepsza jest analiza niż wklejenie pozycji na jednym z demo które masz po kilku godzinach od wejścia
baxik pisze:
a tak przy okazji sami nie rysujecie tu nicccccccccccccccccccccc ---0 lub jakies dziecinne bochomazy
to nie dotyczy kilku osób ktore cos konkretnego pokazuja ale to tylko kilka osób /2-5
Twoim celem jest obklejanie forum swoimi wejściami na demo. Ok niech będzie. To co wkleił Merlin o DXY jest aktualne od miesiąca i co tu dodawać. Natomiast w DT to inna bajka sam widzisz że to średnio działa ( pokazujesz wejścia z rana rynek idzie przeciwko tobie i ZONK - sam wiesz co robisz) trzeba by zejść do M5. Tam się dzieje trzeba by tych zrzutów codziennie z 5 wrzucić jeden po drugim. A drugi mógłby przeczyć pierwszemu po tygodniu takiej jazdy ktoś by napisał żeby dać sobie spokój bo to G daje i miałby rację. Do tego większość siedzi na dziale DT ale gra długie terminy.
baxik pisze:
regulamin to raczej dotyczy chamstwa i obrazliwych gadek i po tylu latach trzeba by bylo go negocjowac i sporo zmienic tak uwazam
inaczej forum by znikło bez sensu jest pisanie o dt bez realnego dt nawet jesli sa to pozycje pod prąd
A dlaczego wywalali cię z bankiera i z innych forów ? Tamte społeczności też oceniły cie "niesprawiedliwie" ?
Coś mi się wydaje, że wywalili cię za to samo co tu robisz. To już recydywa. Przypominasz Kamila Gancarza z IK poczytaj sobie komentarze od "najnowszych" jak ten koleś przeszedł od uwielbienia do 100% hejtu w krótkim czasie (myślę ze macie wiele wspólnego):
https://www.youtube.com/watch?v=jJn6blPFyyc
baxik pisze:
bo na m5 a na powiedzmy h4 sa straszne roznice w ocenie dziennego tradingu i kazdy o tym wie
No właśnie !
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany