DayTrading: Wtorek 29.08.2023
Re: DayTrading: Wtorek 29.08.2023
czekam na ta korekte EDKA i czekam i wy tez pewnie czekacie jednak ostatecznie sie chyba nie doczekamy.
ropa wti
zbierałem ski /7/
tu te z wyzej strazaki
zbierałem ski /7/

tu te z wyzej strazaki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2023, 15:55 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
- klimokrates
- Pasjonat
Setka. Konkrety tak jak chciałeś, tak teraz pytam. Jaka korekta na jakim TF? Spadków, wzrostow?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- klimokrates
- Pasjonat
przynajmniej to powinienes wiedziec poki rynek nie wybije 23 fbo to masz mozliwe wzrostybaxik pisze: ↑29 sie 2023, 15:21Ok super. Typ co już potrafi wszystko. Szkoda ze fibo zaznaczyłeś w powietrzu i do góry nogami i jak już odnosisz się do AT, to możesz powiedzieć lub dać odnośnik z książki skądkolwiek, czemu ten źle zaznaczony przez Ciebie poziom 23 jest taki ważny?klimokrates pisze: ↑29 sie 2023, 15:10to taka sztuczka i znaczy ze pora na lki
mnie nie trzeba czytac a tobie moze sie przyda
chyba nie chcesz jak to się mówi ojca dzieci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo to podstawa AT 23FBO
nie znaczy ze tego nie wybije rynek ale na razie trzyma liniaAMEN
na krotkiej a tym bardziej na H lub D1
MASZ TAKI PORTAL
https://comparic.pl/category/wiadomosci/
jak pogrzebiesz to wszystko o fbo tam napisał
to nie tak ze ja wiem wszystko sto razy pisalem moja wiedza to d-po godz przy kompie i praktyka prób i błędow

i pilne zapamietywanie tego co napisze ktos kto ma wiedzę i doswiadczenie a tacy tu byli i sa

nawet na m1 niektorzy rysuja fbo

nawet jak rzadko piszą
korekta do 38fb a wyzej 50 mozliwa zmiana kierunku
wyzej 61,8 wracamy do wzrostow
ot i tyle o fbo co mi wystarcy
[/quote]
1. Uzupełniasz posty po jakimś czasie i zmienisz treść ciężko się odnieść czasem
2. Wklejasz link do comparic wiadomości, czyli jie dałeś żadnego odnośnika. Znalazłem i nie ma tam nic o fibo 23 a tym bardziej by wyznaczać fibo do góry nogami i w połowie impulsu. Tu link https://comparic.pl/jak-uzywac-zniesien ... radeciety/
3. Nie wiem co do naszej rozmowy maja osoby co zaznaczają fibo na M1, niech sobie zaznaczają ale pewnie poprawnie. Ja rozmawiam teraz z Tobą i wprowadzasz po prostu ludzi w błąd.
4. Rozumiem chcesz po prostu mieć rekord postów na forum.
Po prostu myślałem, ze możemy porozmawiać coś się nauczyć od siebie ale masz wiedzę niczym nie popartą, prób i błędów. Uda się albo się nie uda. Powodzenia w wyzerowaniu kont

poz zamkniete dzisiaj
spada ropka to i z/s jest
https://foto-hosting.pl/img/e0/b4/91/e0 ... f613dd.png
klimokrates
pleciesz facet bzdury
to nie jest rozmowa to ty pouczasz a nie masz o tym pojęcia jak widzę
edek 1,084 i znowu sie udalo i to ja mam lki bo ja sie na tym nie znam pozdrawiam i martw sie o swoje konto
mnie nie zeruja nigdy
klimokrates
pleciesz facet bzdury
edek 1,084 i znowu sie udalo i to ja mam lki bo ja sie na tym nie znam pozdrawiam i martw sie o swoje konto
mnie nie zeruja nigdy
- klimokrates
- Pasjonat
Ja odpisuje na to co piszesz. Prosiłem byś podał podstawy analizy technicznej, dajesz jakis link bez konkretów. Widzę Twoje wykresy, o ile są Twoje i na każdym coś innego. Fibo zaznaczone do góry nogami i jakis magiczny poziom 23. W ogóle się o Ciebie nie martwię.baxik pisze: ↑29 sie 2023, 16:03poz zamkniete dzisiaj
klimokrates
pleciesz facet bzdury
mnie nie zeruja nigdy
nie chce ci się pogrzebac w tym co podalem wiec nie zawracaj mi dpy
tam jest wszystko o fbo
a przynajmniej dzis zobaczyles czemu 23fbo jest takie ważne bo o tym nie miałes widzę pojęcia eot
na te twoje głupie gadki odpowiem tyle ja mam 60 pip a ty maszzzz swoje mądrosci
1lka gra
tam jest wszystko o fbo
a przynajmniej dzis zobaczyles czemu 23fbo jest takie ważne bo o tym nie miałes widzę pojęcia eot
na te twoje głupie gadki odpowiem tyle ja mam 60 pip a ty maszzzz swoje mądrosci
1lka gra
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2023, 16:39 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Klimokrates -------> nie jestem aptekarzem, czekam na scenariusz wykreslony przez merlina. Chce zaczac podkupywac usd/chf ale przy tych poziomach mi sie to nie widzi. Fajnie ze zmieniłes motto ale ma błąd stylistyczny.
Wti
Wyglada ze szykują sie do wybicia poziomu 80,57 ( m5). Prawdę mówiąc nie wiem skąd mam kreskę na tym poziomie ale mam
Wyglada ze szykują sie do wybicia poziomu 80,57 ( m5). Prawdę mówiąc nie wiem skąd mam kreskę na tym poziomie ale mam

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
1. Uzupełniasz posty po jakimś czasie i zmienisz treść ciężko się odnieść czasemklimokrates pisze: ↑29 sie 2023, 16:00przynajmniej to powinienes wiedziec poki rynek nie wybije 23 fbo to masz mozliwe wzrostybaxik pisze: ↑29 sie 2023, 15:21Ok super. Typ co już potrafi wszystko. Szkoda ze fibo zaznaczyłeś w powietrzu i do góry nogami i jak już odnosisz się do AT, to możesz powiedzieć lub dać odnośnik z książki skądkolwiek, czemu ten źle zaznaczony przez Ciebie poziom 23 jest taki ważny?klimokrates pisze: ↑29 sie 2023, 15:10
to taka sztuczka i znaczy ze pora na lki
mnie nie trzeba czytac a tobie moze sie przyda
chyba nie chcesz jak to się mówi ojca dzieci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo to podstawa AT 23FBO
nie znaczy ze tego nie wybije rynek ale na razie trzyma liniaAMEN
na krotkiej a tym bardziej na H lub D1
MASZ TAKI PORTAL
https://comparic.pl/category/wiadomosci/
jak pogrzebiesz to wszystko o fbo tam napisał
to nie tak ze ja wiem wszystko sto razy pisalem moja wiedza to d-po godz przy kompie i praktyka prób i błędow![]()
i pilne zapamietywanie tego co napisze ktos kto ma wiedzę i doswiadczenie a tacy tu byli i sa![]()
nawet na m1 niektorzy rysuja fbo![]()
nawet jak rzadko piszą
korekta do 38fb a wyzej 50 mozliwa zmiana kierunku
wyzej 61,8 wracamy do wzrostow
ot i tyle o fbo co mi wystarcy
2. Wklejasz link do comparic wiadomości, czyli jie dałeś żadnego odnośnika. Znalazłem i nie ma tam nic o fibo 23 a tym bardziej by wyznaczać fibo do góry nogami i w połowie impulsu. Tu link https://comparic.pl/jak-uzywac-zniesien ... radeciety/
3. Nie wiem co do naszej rozmowy maja osoby co zaznaczają fibo na M1, niech sobie zaznaczają ale pewnie poprawnie. Ja rozmawiam teraz z Tobą i wprowadzasz po prostu ludzi w błąd.
4. Rozumiem chcesz po prostu mieć rekord postów na forum.
Po prostu myślałem, ze możemy porozmawiać coś się nauczyć od siebie ale masz wiedzę niczym nie popartą, prób i błędów. Uda się albo się nie uda. Powodzenia w wyzerowaniu kont

[/quote]
To nie wiedziałeś że pan "baxik Bax XAB czy uj wie kto tam jeszcze to mitoman i fantasta a przede wszystkim kłamczuszek