SPX500(Ł)Weekly.png
SPX500(Ł)Daily.png
SPX500(Ł)H4.png
Andreas, a nie mógłbyś tak wziąć np. Dadas_OrderTracer post1015885.html#p1015885
Jeżeli ktoś chce ,to niech się trochę pobawi , i sobie naniesie na wykresninjaproject pisze: ↑26 sie 2023, 22:08Andreas, a nie mógłbyś tak wziąć np. Dadas_OrderTracer post1015885.html#p1015885
albo podobny wskaźnik, i pokazać na wykresie wszystkie transakcje? To by pokazało co robisz w rzeczywistości bez dodatkowych komplikacji. Dla ciebie to jedno kliknięcie na guziku i wszystkie transakcje z "Historia rachunku" będą graficznie na wykresie.
No właśnie tego chciałem uniknąć, bo wrzucić wskaźnik i kliknąć na guziku jest bardzo proste, a potem można usunąć te transakcje z wykresu klikając ponownie.Andreasgp pisze: ↑27 sie 2023, 10:14Jeżeli ktoś chce ,to niech się trochę pobawi , i sobie naniesie na wykresninjaproject pisze: ↑26 sie 2023, 22:08Andreas, a nie mógłbyś tak wziąć np. Dadas_OrderTracer post1015885.html#p1015885
albo podobny wskaźnik, i pokazać na wykresie wszystkie transakcje? To by pokazało co robisz w rzeczywistości bez dodatkowych komplikacji. Dla ciebie to jedno kliknięcie na guziku i wszystkie transakcje z "Historia rachunku" będą graficznie na wykresie.
A jednak........nie moja wina że, program się wydzieraninjaproject pisze: ↑27 sie 2023, 13:44@Andreasgp:
Generalnie to mi się coś nie zgadza. Te czasy u ciebie chyba nie są zgodne z czasem mojego brokera?
A poza tym, to się strasznie bardzo zawiodłem, bo to nic nie ma wspólnego z tytułem tego wątku.
Nie widzę, żeby to było "na spokojnie"...
[SP500]H4.jpg
Poprzesuwałem czasy, to teraz się zgadza:
[SP500]H4.jpg
Ale, nadal to nie jest coś co można by nazwać dobrym i spokojnym tradingiem...
No spoko. ale jednak brak tu SL i TP, więc to wszystko wygląda na bardzo, ale to bardzo uznaniowe,Andreasgp pisze: ↑27 sie 2023, 14:13A jednak........nie moja wina że, program się wydzieraninjaproject pisze: ↑27 sie 2023, 13:44@Andreasgp:
Generalnie to mi się coś nie zgadza. Te czasy u ciebie chyba nie są zgodne z czasem mojego brokera?
A poza tym, to się strasznie bardzo zawiodłem, bo to nic nie ma wspólnego z tytułem tego wątku.
Nie widzę, żeby to było "na spokojnie"...
[SP500]H4.jpg
Poprzesuwałem czasy, to teraz się zgadza:
[SP500]H4.jpg
Ale, nadal to nie jest coś co można by nazwać dobrym i spokojnym tradingiem...
są dni , nic się nie dzieje , są i takie jak ostatnio
ninjaproject pisze: ↑27 sie 2023, 15:25BTW nie dotykam i nie patrzę na wszystkie - M !!! i H1 !Andreasgp pisze: ↑27 sie 2023, 14:13No spoko. ale jednak brak tu SL i TP, więc to wszystko wygląda na bardzo, ale to bardzo uznaniowe,
Wystarczy popatrzeć na dwa ostatnie longi i jak się cena w międzyczasie zachowywała.
Stop Loss powinien być tuż pod 4368.62 żeby RR było korzystne.
I taki Stop Loss by był wyjęty przez cenę....
Czyli, na czym polega ten trading?
Na jednym wielkim fuksie?
Ja bym na bazie W1, D1 i H4 nie grał tu longów.
Na bazie M15 to ten przedostatni był całkiem spoko.
I short, ten pierwszy z góry, był fajny na bazie M15, nawet kosztem jednego SL, i nie trzeba było z niego zaraz wychodzić.
[SP500]M15.jpg
Ja tu mam SL na 2700 pkt od ceny VWAP, ale to jest dla DAX40.
Pewnie dla SP500 może być mniej.
CBB na takie pierdoły CWOT .
S/L i TP nie moja działka od czego jest automat wie kiedy to zrobić
HF HAND