W opcjach trzeba było zezwolić na automatyczny trading.
Aha, to jest ten: To on jest darmowy (FREE).
Jedyne co ja widzę w tym głupiego to twój wniosek, że zagrania były głupie.
Dzięki za komentarz! Dwa pierwsze zagrania trochę jednak złamały założenia mojej strategii. Chyba emocje wzięły górę i nie trzymałem się zasady, że gram tylko gdy coś się dzieje przy wyraźnych liniach trendu, wsparciach i oporach. Dostałem nauczkę i w trzecim zagraniu już wszystko było zgodne z zasadami.ninjaproject pisze: ↑25 sie 2023, 14:58Jedyne co ja widzę w tym głupiego to twój wniosek, że zagrania były głupie.
Poza tym wszystko jest poprawnie, tzn. jeżeli zagranie zyskowne odrobiło straty, to już jest dobrze. Jeżeli jeszcze zarobiło, to lepiej niż dobrze.
Jeżeli masz strategię i ją wykonujesz, to niczego głupiego nie zrobiłeś, ponieważ ty nie wiesz i nigdy wiedzieć nie możesz kiedy cena pójdzie w twoim kierunku bez zaliczenia SL.
Jedyne co potrzebujesz wyeliminować to myślenie, że coś zrobiłeś głupiego.
Możesz mówić, że dane zachowanie jest głupie tylko wtedy, kiedy wiesz na pewno jakie nie jest głupie.
A w tym biznesie nigdy nie wiesz.
Dopóki wykonujesz poprawnie strategię, dopóty nic głupiego nie robisz.
No i to, że się trzymałeś swojego założonego kierunku, to też jest plus!
Powoli przywracają chyba była jakaś awarianinjaproject pisze: ↑24 sie 2023, 14:04O ZGROZO!!!
Całe forum forex-station zniknęło!!!
Toż to była kopalnia narzędzi!!!![]()
![]()
![]()
Już zauważyłem. Dzięki.PaDo pisze: ↑28 sie 2023, 22:11Powoli przywracają chyba była jakaś awarianinjaproject pisze: ↑24 sie 2023, 14:04O ZGROZO!!!
Całe forum forex-station zniknęło!!!
Toż to była kopalnia narzędzi!!!![]()
![]()
![]()
Ano racja - w ogóle to słaby powód grać cokolwiek nie widząc większego kontekstu.