PS czy sądzisz, że dobre automaty robią mało inteligentni ?
Jak chcesz się dowiedzieć jak sie kończy granie przeciw trendowi to spytaj kolegi Bemowo. A już tym bardziej bez SL. Może sporo na ten temat powiedzieć
Henryk mam wrażenie, że skupił się na tworzeniu narzędzi bo to pewny pieniądz. Roboty nie są idealne. Z tego co czytałem to Speedy2 działa raz lepiej raz gorzej (straty). Cały problem polega na tym, że silne ruchy przeplatają się z konsolidacjami a to narzędzie samo tego nie odróżnia. W trendzie będzie zarabiać, w konsolidacji straci jak nie wyłączysz i na odwrót. Nie ma raczej ustawień które by rozwiazały ten problem. Żadnych linków Ci nie podeśle.
Renko Agnieszki też nie jest idealne. Z tego co patrzyłem (nie miałem pełnego kursu) to sygnały scalpingowe są rzadko więc musiałbyś ryzykować dużymi kwotami aby miało to sens. Ta jej dniówka z materiałów reklamowych to moim zdaniem obietnica bez pokrycia.
Czyli FXlamer dołączył do wsiowych szkoleniowców.... Zatem stało się zszedł na psy jak każdy w tej śmieszniej branży sprzedających systemiki. Nic dodać nic ująć
PS czy sądzisz, że dobre automaty robią mało inteligentni ?
Jak chcesz się dowiedzieć jak sie kończy granie przeciw trendowi to spytaj kolegi Bemowo. A już tym bardziej bez SL. Może sporo na ten temat powiedzieć
Nie znam tej pani, jedynie treści które opisuje w swojej ofercie. Patrząc jedynie na to co ma zamieszczone w socjalmediach sprzedaje totalny kit za dużą kasę. Ok strategia jak każda może działać, wszystko zależy od osoby która tym zarządza. Renko są pomocne ale.. trzeba znać ich naturę, pomagają faktycznie w identyfikacji wsparć, oporu. Pamiętajcie że na temat RRNKO wszystko dosłownie jest w internecie. Wszystko jest za darmo. Poświęcić należy jedynie trochę czasu na obserwację rynku walutowego czy indeksów, testy i testy w stecz. Należy się przy tym opatrzeć w to jak to działa, jak się zachowuje ale nie na przestrzenie miesiąca tyko dużo dłużej. Próbuje różne wielkości świec metodą tradycyjną lub oparta o zmienność to zobaczysz że nie jest to takie oczywiste. Wystarczy trochę pracy i każdy może oferować taki kurs. Uważajcie na co wydajecie pieniądze bo kupno kursów to droga na skróty i nie kupicie tutaj nic czego przy samozaparciu nie dostaniecie za darmo. Ja osobiście uważam że minimum rok należy poświęcić na podstawowa pracę nad sobą i opatrzenie się w rynku, zrobić selekcję na jakich wskaźnikach AT dobrze się każdemu pracuje i po kolei eliminować to co nie jest konieczne. Zawsze na koniec zostanie czysty wykres. Świece Renko można pobrać za darmo na stronie ovo.cz na MT4 i 5.