DayTrading: Piątek 28.07.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 28.07.2023

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

MERLIN pisze:
28 lip 2023, 15:04
Pako5033 pisze:
28 lip 2023, 12:57
FreeWay pisze:
28 lip 2023, 12:43
Chętnie poczytam co działa w 70-80%?
Wiesz, co umiejętność czekania. ja ci powiem nawet lepiej . OB tak jak na EUR/USD działa nawet w 90-100% tylko nigdy nie wiesz ile nadbiją. Teraz nadbili jakieś 20 pipsów i od wybicia czyli 1.12700 poszli 1.09400 . Niemało co nie . Wszystko, zależy z jakiego interwału jest to OB. Najwięcej ile widziałem to nadbili jakieś 200-300 pipsów, ale to było z Miesięcznego, więc pewnie to standard. Przy 0.97 na Edku w tamtym roku była dolna krawędź korekty . Spadli, co każdy wie na 0.9540, a potem co się stało, to każdy widzi. Problem tego jest taki, ze nie wiesz kiedy to zrobią i czy nie zrobią przed korekty, ale jak już to zrobią, to zarobisz więcej z mniejszym nakładem pracy, ale kto jest tak cierpliwy, żeby czekać kilka miechów na takie coś xD.

Chyba, ze ktoś ogarnia, kilka par , to wtedy wydaje mi się ze raz na uda mu się złapać taki kąsek :) Reszta to shit, który na krótką metę pozwoli ci zarobić, ale jak przyjdzie porządna korekta, trend, to cię sprzątnie i oddasz cały zysk. Proszę, mi nie mówić o stop-losach, bo żeby go ustawić, to wpierw trzeba złapać na samym dołku albo szczycie, a tego nikt nie potrafi, chyba ze ktoś łapie dajmy na to na niby dołku i ustawia stop-lose za dwa dni jak zacznie iść w jego kierunku xD to wtedy tak :)
Nie lubisz to nie używaj :wink: nikogo do niczego nie zmuszam .Nie dyskutuję czy zwierzaki działają i nie odpowiadam na zaczepki :D

Luzik, byłem po prostu ciekawy, czy da się na tym wygrywać z grubasami, czy jednak nie. Nie chcesz nie odpowiadaj :)
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

klimokrates
wszedlbym moze w ski jak bylo wyzej i zgasil choc na 20 ale dopiero zerknałem teraz w komp
nie robie w piatki wieczorem
tylko oczekujace graja bo baluje narka
Ostatnio zmieniony 28 lip 2023, 15:23 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Btw, moze ktoś tego EUR/PLN pogonić, bo czekam na 4.390 i coś spaść nie chce xD . Moze na danych go zrzucą, bo spada i spaść nie może
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

ropa wti
mam takie ski
i to zostanie na weekend bo bez slki zostaje i bez tp
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bemowo :?: :?: :?:
ciekawi mnie bardzo i moze cos powiesz bo kazdy kiedys miał lub ma jakas strate wieksza i mysle ze chetnie to usłyszy :?:

pokazałes piramidke z elek ze strata :568: na usd/ pl ok
a jak działasz :!: dalej
czy zysk z hedge skracasz po 1stratnej lce czy tylko robisz hedge i czekasz na wyzej to usd/pl by zgasic wszystko :568:
ja tne zawsze lki po jednej czy po wiecej jak zle wszedłem az poczuje moc w skrzydłach :(
wreszcie chyba mi na tej ropie spadna choc ze 2pkty moze :!:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Jednak jełopek od Fiołka ma racje. Tak sobie pomierzyłem i idziemy na GBP/USD 1.26700 xD . Wybili kanał i z powrotem wychodzą dołem xD. Już nie rysuje tych kanałów, bo się nadają do ... W Środę wypada dolna banda OB I na indexie dolara górne ograniczenie kanału spadkowego tez jest w Środę prz 0.61% fibo. Wychodzi na to ze się nie znam xD. Lepiej się nie będę wypowiadał , bo układ ' Harmoniczny " jednak zadziała, trochę podbiło, ale co tam ważne ze spadnie :). Przydało by się coś wziąć, ale jest mały problem bo wszystko w połowie a ja nie biorę w połowie . Moze EUR/PLN spadnie na 4.390 co wezmę sobie longa :)
www.forex-nawigator.pl

...Szuli...
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ...Szuli... »

E/U
czary ze szczytu się powiodły
https://invst.ly/10ufs0
https://invst.ly/10ufsv

...Szuli...
Pasjonat
Pasjonat

baxik
Fanatyk
Fanatyk

...Szuli... pisze:
28 lip 2023, 16:12
E/U
czary ze szczytu się powiodły
https://invst.ly/10ufs0
https://invst.ly/10ufsv
edek
proste i skuteczne i nie kombinowac fbo jest git
czyli zacząłem jednak ski

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Z uwagi na to, ze nie mam czasu. Long na EUR/PLN . Nie ta cena co chciałem, ale cóż . I tak jest w miarę nisko, tylko 4 grosze do OB . Podciągnie to podciągnie, nie to nie. Pewnie jak pójdę spadnie tam gdzie chciałem, lub zostanie w tym miejscu znając moje szczęście

Stop lose na 4.30 :)

P.S jakby coś nie chciało iść, to pisać wystarczy ze wezmę od razu rusza dupę :) w drugą stronę . Jak ten gniot EUR/PLN zostanie w tym miejscu na weekend będe musiał płacić Swap . Tak czy siak Udanego weekendu, bo po niedzieli może się polać krew xD
www.forex-nawigator.pl

...Szuli...
Pasjonat
Pasjonat

Pako5033 pisze:
28 lip 2023, 15:45
Jednak jełopek od Fiołka ma racje. Tak sobie pomierzyłem i idziemy na GBP/USD 1.26700 xD . Wybili kanał i z powrotem wychodzą dołem xD. Już nie rysuje tych kanałów, bo się nadają do ... W Środę wypada dolna banda OB I na indexie dolara górne ograniczenie kanału spadkowego tez jest w Środę prz 0.61% fibo. Wychodzi na to ze się nie znam xD. Lepiej się nie będę wypowiadał , bo układ ' Harmoniczny " jednak zadziała, trochę podbiło, ale co tam ważne ze spadnie :). Przydało by się coś wziąć, ale jest mały problem bo wszystko w połowie a ja nie biorę w połowie . Moze EUR/PLN spadnie na 4.390 co wezmę sobie longa :)
Pako, zjechałeś nijakiego fijołka ( pierwszy raz o nim usłyszałem ) a nie mozesz bez niego żyć :D
uzależnienie?
układ H nie działa - zadziałał :D
jełopek nie miał racji - nagle ma :D
rysuje kanały - kanały są do dupy :D
trochę podbiło - ale spadło :D
ale spadło - znów podbiło :D
skaczesz bardziej niż jakikolwiek kurs :D
kurs nie nadąża za Tobą :D
to wnioskuję po twoich wpisach.
z całym szacunkiem do Ciebie, nieźle się uśmiałem, rozbawiłeś mnie do łez :564:

Zablokowany