Daj mu odsapnąć, jutro jest jeszcze sporo danych jak się rozpędzi to i tak przebije te poziomy
DayTrading: Czwartek 27.07.2023
Re: DayTrading: Czwartek 27.07.2023
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Nasdaq cel 15395 ( z h1) później sie zobaczy co dalej.
Nisko trochę , ale tak mi to wyglada .
Nisko trochę , ale tak mi to wyglada .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Zgadza się, ale tam będą powstawały jakieś korekty/konsolidacje
Kierunek jest znany - teraz brak jest alternatyw - dzisiaj już mamy negację układu wzrostowego na edku
Ten bardzo szeroki przedział jest trudny do pokonania....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dobrym miejscem na otwieranie pozycji długich na USD/PLN powinien być wskazany przedział.
Co nie oznacza, że kurs tam dotrze - ale po ostatnich "występach" nie można wykluczyć powrotu do tego przedziału
Z perspektywy int. H2 całkiem rozsądnie to wygląda
Co nie oznacza, że kurs tam dotrze - ale po ostatnich "występach" nie można wykluczyć powrotu do tego przedziału
Z perspektywy int. H2 całkiem rozsądnie to wygląda
Tę analizę kilkanaście dni temu wrzucałem na FN
Teraz nabiera ona zupełnie innego znaczenia.....
Wiem, że z perspektywy DT to abstrakcja, ale z tego może wyłonić się naprawdę mocny ruch trendowy - piszę o tym także z perspektywy USD/PLN, gdzie uważam, że "silna złotówka" przechodzi do historii.
Celowo zaznaczyłem miejsce z roku 2021 !!!, aby pokazać co później się stało.... Może być wesoło
A kanał sami widzicie - jest spadkowy.
Wiem, że z perspektywy DT to abstrakcja, ale z tego może wyłonić się naprawdę mocny ruch trendowy - piszę o tym także z perspektywy USD/PLN, gdzie uważam, że "silna złotówka" przechodzi do historii.
Celowo zaznaczyłem miejsce z roku 2021 !!!, aby pokazać co później się stało.... Może być wesoło
Na to liczę. Może wrescie coś pójdzie tak jak powinno...
Bemowo to ja trochę namieszamBemowo1 pisze: ↑27 lip 2023, 22:48Tę analizę kilkanaście dni temu wrzucałem na FN