DayTrading: Czwartek 27.07.2023
DayTrading: Czwartek 27.07.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Czwartek 27.07.2023
dopoki nie zaczna wychodzic z EM to nie ma co liczyc na nic innego jak ubijanie dolca niestety.
no dojebali sie po całosci i trzeba to przeczekac.
no dojebali sie po całosci i trzeba to przeczekac.
Zgodnie z planem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niestety byki nie mają tu czego szukać. Jesteśmy pod taśmą....
Re: DayTrading: Piątek 21.07.2023
Post autor: Chris.ldn » 21 lip 2023, 14:48
Kabelek grube L 1.2833
Do zobaczenia przy 1.3030
I Gitara

Zamykam z palca 1.2970
Pomyślę o szortach teraz
Post autor: Chris.ldn » 21 lip 2023, 14:48
Kabelek grube L 1.2833

Do zobaczenia przy 1.3030

I Gitara

Zamykam z palca 1.2970

Pomyślę o szortach teraz

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- klimokrates
- Pasjonat
Nic od wczoraj się nie zmieniło TP te same.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Pole karne, sytuacja podbramkowa
Potencjalna korekta dopiero po południu.....
Potencjalna korekta dopiero po południu.....
- klimokrates
- Pasjonat
Mam pytanie, bo nie mam tych taśm i nie wiem jak to działa ale jak patrzysz na wyższy interwał np H1 H4 to było historycznie, że cena przebijała przez taśmy ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
A to należy brać na bardzo poważnie
dolce
zgasilem ske i man juz lke a na edku ski
nuda nie ma o czym pisac no moze po ecb pap
zgasilem ske i man juz lke a na edku ski
nuda nie ma o czym pisac no moze po ecb pap
Ostatnio zmieniony 27 lip 2023, 11:46 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć