DayTrading: Poniedziałek 24.07.2023
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.07.2023
Ta taśma nie musi zostać pokonana! - tu PA jest nadal po stronie niedźwiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
M30 nie wyklucza testu tego przedziału
Wskazany przedział powinien być trudny do pokonania (nie musi zostać pokonany!!!)
Test tego przedziału uważam za wysoce prawdopodobny - nie koniecznie w tym tygodniu
Test tego przedziału uważam za wysoce prawdopodobny - nie koniecznie w tym tygodniu
dolce ski
nie jest zle 0,5lot gra
widac ile mi swapu zapierniczyli na kontraktach
na skach 
nie jest zle 0,5lot gra
widac ile mi swapu zapierniczyli na kontraktach

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
$ chyba zaczynaja w gore jednak walic do fedu a potem to juz loteriada.
na razie jest oki bo edka nie odpuszczaja i w gorę nie idzie
ropka 78 juz mamy czyli jak zwykle usrance podciagaja w gore

jak na poniedziałek to i tak ładna swieczka poszła

ropa
161.8fbo z krotkiej jest fbo zrobione

2procent wzrostu i to by bylo tyle ich mocy dzisiaj

i gaz tez pora juz na spadek

fed
Fed ma więcej argumentów za spowolnieniem tempa zaostrzania polityki pieniężnej niz Ecb i to widać wyraznie
, jednak szef rezerwy federalnej na poprzednim posiedzeniu wyraźnie sygnalizował możliwość dwóch kolejnych podwyżek stóp po 0,25 punktu. Gdyby ta retoryka została złagodzona po lipcowej podwyżce, stanowiłoby to silny impuls do dalszego osłabienia dolara oraz kontynuacji wzrostów na rynku akcji i notowań złota
Europejski Bank Centralny stoi przed niełatwym wyborem, bowiem inflacja ustępuje zbyt wolno, a gospodarka ma się nie najlepiej
ale podwyzke zaklada wyraznie
dobrze by do fedu tak z 1,1030 wycisneli choc
Fed ma więcej argumentów za spowolnieniem tempa zaostrzania polityki pieniężnej niz Ecb i to widać wyraznie
, jednak szef rezerwy federalnej na poprzednim posiedzeniu wyraźnie sygnalizował możliwość dwóch kolejnych podwyżek stóp po 0,25 punktu. Gdyby ta retoryka została złagodzona po lipcowej podwyżce, stanowiłoby to silny impuls do dalszego osłabienia dolara oraz kontynuacji wzrostów na rynku akcji i notowań złota
Europejski Bank Centralny stoi przed niełatwym wyborem, bowiem inflacja ustępuje zbyt wolno, a gospodarka ma się nie najlepiej
ale podwyzke zaklada wyraznie

dobrze by do fedu tak z 1,1030 wycisneli choc

Kolejny cynk na L
Sytuacja jest klarowna i jakby to bylo rok temu to edek rósłby dalej jednak teraz zaryzykuje i dam ostatni raz tej dolarowej szmacie SZANSĘ.
Ostatnia szansę. Jak teraz mnie zawiedzie NIGDY wiecej nie bede go trzymał. Mam nadzieje, że mnie zrozumiał......
Wyglada na to ze surowce zaczynaja start w góre, pszenica dzis wstrzymany handel taka swieca w gore, ropa w gore.... czeka nas kolejna fala inflacji ale takiej x2. Nie bedzie zadnego luzowania, oleja PMI beda podnosic stopy wszedzie. W koncu tu nie chodzi o ratowanie tylko zaoranie gospodarek ? "Gazet" nie czytacie ? Globalisci mowia wprost, masz mniej żrec a najlepiej jakbys w ogole przeniosl sie na tamten swiat bo zatruwasz srodowisko.
Ostatnia szansę. Jak teraz mnie zawiedzie NIGDY wiecej nie bede go trzymał. Mam nadzieje, że mnie zrozumiał......
Wyglada na to ze surowce zaczynaja start w góre, pszenica dzis wstrzymany handel taka swieca w gore, ropa w gore.... czeka nas kolejna fala inflacji ale takiej x2. Nie bedzie zadnego luzowania, oleja PMI beda podnosic stopy wszedzie. W koncu tu nie chodzi o ratowanie tylko zaoranie gospodarek ? "Gazet" nie czytacie ? Globalisci mowia wprost, masz mniej żrec a najlepiej jakbys w ogole przeniosl sie na tamten swiat bo zatruwasz srodowisko.
setka pisze: ↑24 lip 2023, 18:49Sytuacja jest klarowna i jakby to bylo rok temu to edek rósłby dalej jednak teraz zaryzykuje i dam ostatni raz tej dolarowej szmacie SZANSĘ.

Setkę strzelę za te poglądy