do czasu ale na krotko 4ka peknie raczej, tylu chetnych na L ze musze strzepac plantkon najpierw.
rynek tylko dla ciepliwych.
DayTrading: Poniedziałek 10.07.2023
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.07.2023
USD-PLN M30 możliwość
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EU nie dotykam ,Indeks Dolara sporo niewiadomych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie działa. Nie masz przypadkiem jakichś rozszeżeń - blokerów w przeglądarce uruchominonych ?Zen pisze: ↑10 lip 2023, 11:28Czy https://market24hclock.com/ przestał działać? Wiecie coś?
Jakiego serwisu używacie? Dzięki!
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Na reklamy rozszeżenia są w przegladarkach, Blokery itp. Albo od razu przeglądarka Brave na silniku chroma i nawet na YT nie ma reklam.Grzesiek.fx pisze: ↑10 lip 2023, 09:56Nie było mnie tu trochę - powód- za dużo reklam.
Powiedzcie mi, bo temat się powtarza, o co wam chodzi z tym Baxikiem?
Tracicie z nim jeszcze więcej, czy co ?
Baksik mógłby robić dobrą robote... ale jest osobą w rodzaju.... jak z opowiadania „Mój stary to fanatyk wędkarstwa”. Z lekką nutką dezinformacyjnego ekshibicjonizmu. No i ma swoje lata na karku co jest gwarancją że się już nie zmieni może być tylko gorzej.
Dzieki za tego Brava Serol, szukałem do YT takiego czegos od dawna, faktycznie jest bez reklam. Co do prywatnosci to bym sie nie napalal, na wszystkim lape maja sluzby i nie ma czegos takiego jak anonim w sieci, te wszysztkie VPN to tez lipa. Mozna sie bawic jak ktos musi ale to duzo kosztuje i nie dla kazdego... ale YT bez reklam to rarytasik 
https://market24hclock.com/
u mnie tez działa

https://market24hclock.com/
u mnie tez działa
Ona z automatu blokuje jak czegoś brakuje to rozszeżenia na Chrome działają oczywiście na Brave. kiedyś rządził Firefox ale spierniczyli ją po całości.setka pisze: ↑10 lip 2023, 15:45Dzieki za tego Brava Serol, szukałem do YT takiego czegos od dawna, faktycznie jest bez reklam. Co do prywatnosci to bym sie nie napalal, na wszystkim lape maja sluzby i nie ma czegos takiego jak anonim w sieci, te wszysztkie VPN to tez lipa. Mozna sie bawic jak ktos musi ale to duzo kosztuje i nie dla kazdego... ale YT bez reklam to rarytasik![]()
To prawda prawdziwa z tą prywatnością jest krucho a jeszcze chcą pętlę bardziej przycisnąć. Nieźle się trzeba nakombinować aby się schować w sieci.

Przyzwyczaailem sie do firefoxa i mam go od zarania ale zrobili z niego to samo co pejsbuk z naszklasa czyli jak ze wszystkim co dobre...
z tym dolcem to sie szambo zaczyna robic, niezly wałek.
z tym dolcem to sie szambo zaczyna robic, niezly wałek.
-
- Pasjonat
Ładniutko.Grzesiek.fx pisze: ↑10 lip 2023, 10:43Zamknąłem longa na DAX.
Ale się z tego trejdu cieszę!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto powiedział, że nie robimy tego dla kasy ??????![]()