DayTrading: Czwartek 29.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 29.06.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

FreeWay pisze:
29 cze 2023, 21:09
No przecież wszyscy ci wierzymy że grasz na demo :d Coś bym ci mógł odrzec ale nie chcę wchodzić z tobą w dyskusje bo po prostu masz problemy z prawidłowym formułowaniem zdań nie wiadomo o co ci chodzi , posty edytowane po kilka razy, po każdej edycji pojawia sie kolejny zlepek myśli dodany do poprzednich , coś jest z tobą nie ok .
i tu tez sie mylisz bo sprobuj kiedys robic jednoczenie 3 czy 4 rzeczy i pisac tak bys błyszczał elokwencją stylistyką i interpunkcją powodzenia
oglądam teraz film /serial / Czarna lista i polecam :P patrze tez na wykresy pozycje ustawiam i piszę----- pasi
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

peso, możliwy solidny up minimum to okolice 17,26 , następnie kolejno 18,11 i 18,37 sl 17,0229

jeszcze taki rozsądno/bezpieczno/niezachłanny poziom to 17,86

Awatar użytkownika
Black Owca
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Black Owca »

Baxik. Ty normalnie jesteś DeBest. pincet rzeczy na raz ogarniasz :)
ZUCH :)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Koniec świata normalnie, ale niech będzie. Ja pro-XAB :shock: :lol:
FreeWay pisze:
29 cze 2023, 18:30
Człowieku Ty jesteś zwyczajny mitoman fantasta. Nikt ci nie wierzy w te twoje wklejki że ty co dzień po 10k pln robisz gdzie wejdziesz tam cena zawraca :wink: Kłamczuszek z kilkoma kontami demo na jednym S na drugim L gdzie zysk to pokazujesz. Poza tym to każdy czytał info o tobie
post1046213.html#p1046213 Raczej większość użytkowników rozumie że nie wypada dokuczać starcowi dla którego to forum to jedyna możliwość kontaktu z ludźmi i dowartościowania samego siebie :564: Dziwi mnie że ktokolwiek bierze twoje zdanie pod uwagę , jeszcze trochę i sam w tym wątku zostaniesz bo wszyscy po prostu tobą żygają :563: Baw się dobrze .
To, że XAb jest jaki jest - a wiadomo jaki jest - nie upoważnia nikogo do takiego buractwa jakie prezentujesz. To raz.
Dwa, po raz kolejny - każdy hejt, nawet tak prymitywny, lepiej wygląda bez ortów. Inaczej nie dość, że jest przykry dla oka to i jednocześnie żałosny.
Trzy - drogi informatorze, wszystkiego dobrego z okazji Twoich dzisiejszych imienin.

A na zakończenie - mam nadzieję, że macie świadomość, iż w DT wypowiadają się osoby posiadające kilka nicków :roll: . To o wiele wyższy stopień abberacji umysłowej aniżeli mitomania XABa.

Powodzenia na rynku :564:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Zablokowany