DayTrading: Piątek 23.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 23.06.2023

Nieprzeczytany post autor: JadziaxD »

...Szuli... pisze:
23 cze 2023, 12:46
obsrajtek obniża ceny paliw o 30gr i dalej rąbie nas na minimum 70gr.
pedofilstwo czarnych wyborców w niebo wstąpiło z radości i uwielbienia

Z tą ropą to zawsze walili w ciula. Jak spada cena wisi. a jak zacznie rosnąc to cena idzie w tym samym kierunku czyli do góry. I zaraz ci powiedzą, że przecież nie widać że cena ropy idzie w góre, pomijać fakt, że na cenę ropy wpływa dużo innnych rzeczy

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

eot to eot konwesacji nie bedzie
ropka wti
dt caly czas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 12:47
baxik pisze:
23 cze 2023, 12:40
kolejny cudak jadzia d baba chłop
ja cie nie obrazilem ignor
błysnelas intelektem fakt
Debilu gdzie ja napisałem że jestem kobietą. Ty jesteś tak tępy, że nie potrafisz po pisowni poznać czy ktoś jest kobietą czy facetem, to ja się wcale nie dziwię że mało kto cię traktuje poważnie . Sprawdź sobie moje wpisy z grubsza i daj jakiś w którym wypowiadałem się zamiast
" Zająłem pozycję " Napisałem " Zajęłam pozycję " To ci dam NOBLA. Jak ty po NICKU wnioskujesz że ktoś jest babą to ja gratuluje xD

I widzisz odpowiadasz jakby na inne pytanie. Dawaj tego screena co dziecko potrafi zrobić z Platformy Webowej lub MT4 Albo MT5 , albo goń się bo ewidentnie żeś głupi .. Ty poza wejściem niczego nie pokazujesz Takie kont a to ja mogę sobie założyć wszędzie i 20 jak będę chciał. I otwierać na pałę pozycję i pokazywać tylko zyskowne xD
BAX TO PANNA JADZIA Z MAGLA JEST KOBIETA
A TO POWAZNY INVESTOR NA RYNKU FOREX DLA MNIE GOSC

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Dollarek zamknięty. https://prnt.sc/WUH7Xqi5OgbB 1300 EURO wpadło, co prawda to nie 8k ale zawsze coś :)

Jak podciągną to zapnę musz shorta a jak spadną to longa i tyle :)

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

baxik pisze:
23 cze 2023, 13:14
JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 13:12
baxik pisze:
23 cze 2023, 12:57
eot to eot konwesacji nie bedzie
ropka wti
dt caly czas
Masz rację Kończmy ten temat, bo ty poza swoimi śmiesznymi screenkami nie możesz nić więcej pokazać.

Pewnie siedzisz tu już 2 lata i każdy cię pytał o MYFXBOOKA a ty dalej swoje.
Udajesz upartego a tak naprawdę jesteś głupek który próbuje z robić z innych debili którzy uwierzą w wielkiego BAXIK-a xD

Wiedz jedno, że nie ma nic gorszego niż oszukiwanie samego siebie a ty to robisz . Zarabiaj sobie te tysiące, dziesiątki tysięcy a nawet miliony, a co ci z tego skoro to tylko wirtualny shit jak poziom w grze komputerowej xD
wpadles na moment i szybko stad wypadniesz zegnam
popisz sobie poki jeszcze mozesz ignor
I co niby ty masz taką moc , ze mnie stąd wywalisz? Niby za co za nazwanie cię " Debilem" Weź człowieku się nie upokarzaj jeszcze bardziej, bo ty nawet czytać nie potrafisz ze zrozumieniem, bo o odpowiedzi już nie wspomnę. Odpowiadasz na to na co chcesz lub nie chcesz albo jak ci wygodniej. W życiu nie spotkałem większego bajkopisarza, któremu się pluje w twarz, obrzuca błotem, zarzucając mu że, gra na demo, a ten zamiast udowodnić innym ze się mylą to ucina temat i sam się obrzuca jeszcze bardziej tym błotem i dalej wrzuca te screeny jak to on idealnie nie wszedł w pozycję xD. Jak otwierasz na tym demo setki pozycji na każdym poziomie to i wcale się nie dziwie, że masz takie wejścia.
A to co nie poszło się ucina bo to tylko demo i się nie pokazuje, co nie ? Panie BAXIK .

NICK jak mniemam od $$$ którego nigdy nie widziałeś xD

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 13:22
Jak otwierasz na tym demo setki pozycji na każdym poziomie to i wcale się nie dziwie, że masz takie wejścia.
A to co nie poszło się ucina bo to tylko demo i się nie pokazuje, co nie ? Panie BAXIK .

Ja od zawsze zachodziłem w głowę jak mogą się pojawiać osoby na forum co jeszcze bronią takiego przygłupa? Dla mnie niepojęte. Chyba podobny poziom intelektualny co ten koleś. Nie znajduje innego wytłumaczenia :)

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Cblondyn pisze:
23 cze 2023, 13:39
JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 13:22
Jak otwierasz na tym demo setki pozycji na każdym poziomie to i wcale się nie dziwie, że masz takie wejścia.

Ja od zawsze zachodziłem w głowę jak mogą się pojawiać osoby na forum co jeszcze bronią takiego przygłupa? Dla mnie niepojęte. Chyba podobny poziom intelektualny co ten koleś. Nie znajduje innego wytłumaczenia :)
Wiesz, jak ktoś jest nowy na Forexie, to może się i nabrać. Sam na początku się nabrałem, ale zastanawiała mnie jedna rzecz. Jak cudem on wchodzi w tak idealnych punktach jak tego nie da się robić zawsze . Można zrobić raz na kilkanaście transakcji . A on jeszcze wali piramidy, zostawia 150% zabezpieczenia depo, jakby wiedział gdzie się zatrzymają i gdzie dojdą co do joty. Może to inna forma zaawansowania w tradingu do której nigdy nie dojdzie żadne z nas, bo tego mógł dokonać tylko wielki BAXIK

Tak te jego formacje z CMC-Market , po czasie jakieś kliny, nietoperze i króliki xD ..

Takie coś to i ja sobie mogę wstawić, że się od fibo odbiło lub od kanału, albo ze to było ale po czasie. Jak chce się zarabiać na Forexie to trzeba wiedzieć gdzie cena będzie nie jutro lecz za 2-3 miechy a gdzie nie spadnie . I tyle

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Btw zobaczymy ci się dzisiaj USD/PLN zamknię przy 4.08 i zrobi dywergencje na RSI na tygodniówce . Obstawiam, ze tak :)

Lecą chłopaki chyba na pokrycie 4H i objęcie bessy xD . Oni to mają pomysły, ale dobrze poczekamy przy 4.04300

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 13:53
Btw zobaczymy ci się dzisiaj USD/PLN zamknię przy 4.08 i zrobi dywergencje na RSI na tygodniówce . Obstawiam, ze tak :)

Lecą chłopaki chyba na pokrycie 4H i objęcie bessy xD . Oni to mają pomysły, ale dobrze poczekamy przy 4.04300
Jaki masz spread na usdpln?

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Cblondyn pisze:
23 cze 2023, 14:08
JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 13:53

Jaki masz spread na usdpln?
To zależy w nocy między 23- a 1 nad ranem dochodzi do 2 groszy a tak to jakieś aktualnie tyle : https://prnt.sc/dDUKoBzBmh8Y

Na euro mam : https://prnt.sc/KmoDbxTMjiSj czasami zerowy, tylko na USD/PLn strasznie duży, może dlatego ze mało osób u mojego brokera gra . pomijając fakt ze mam Konto RAW a nie Normal to i tak się dziwie ze tyle biorą, ale co mi tam. Duże ruchy robi wiec gram, bo ogólnie go za bardzo nie tykałem nigdy a teraz mi się podoba bardziej niż EUR/USD

Zablokowany