Cblondyn pisze: ↑23 cze 2023, 13:39
JadziaxD pisze: ↑23 cze 2023, 13:22
Jak otwierasz na tym demo setki pozycji na każdym poziomie to i wcale się nie dziwie, że masz takie wejścia.
A to co nie poszło się ucina bo to tylko demo i się nie pokazuje, co nie ? Panie
BAXIK .
NICK jak mniemam od $$$ którego nigdy nie widziałeś xD
Ja od zawsze zachodziłem w głowę jak mogą się pojawiać osoby na forum co jeszcze bronią takiego przygłupa? Dla mnie niepojęte. Chyba podobny poziom intelektualny co ten koleś. Nie znajduje innego wytłumaczenia
Wiesz, jak ktoś jest nowy na Forexie, to może się i nabrać. Sam na początku się nabrałem, ale zastanawiała mnie jedna rzecz. Jak cudem on wchodzi w tak idealnych punktach jak tego nie da się robić zawsze . Można zrobić raz na kilkanaście transakcji . A on jeszcze wali piramidy, zostawia 150% zabezpieczenia depo, jakby wiedział gdzie się zatrzymają i gdzie dojdą co do joty. Może to inna forma zaawansowania w tradingu do której nigdy nie dojdzie żadne z nas, bo tego mógł dokonać tylko wielki
BAXIK
Tak te jego formacje z CMC-Market , po czasie jakieś kliny, nietoperze i króliki xD ..
Takie coś to i ja sobie mogę wstawić, że się od fibo odbiło lub od kanału, albo ze to było ale po czasie. Jak chce się zarabiać na Forexie to trzeba wiedzieć gdzie cena będzie nie jutro lecz za 2-3 miechy a gdzie nie spadnie . I tyle