Przy poziomie zabezpieczenia 100 pare % wątpię ...
DayTrading: Środa 21.06.2023
Re: DayTrading: Środa 21.06.2023
wywalilo mi jak poszedlem stad

zaczalem znowu ale nizej
teraz mam od 480 do 426 na teraz prawie lota
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

A ja właśnie te szczyny łykam - GBP/USD. kiedyś to był kutafon do tradingu to się zgadza. Cały czas jest w czołówce zmienności. nie będę wklejał najlepiej sami zobaczcie jak dzisiaj uderzył w fibo 61 i spadł 100 pips.
Co lepiej ustawcie kabla na H1-H4 do 12 czerwca "słucha się" liń trendu, opory ma jak sufit a wsparcia jak stół. Fibo 61 jak i 1,61 występuje czesto gęsto.
A jak Wam sie chce to posprawdzajccie sobie miejsca w których zawraca w jedną czy druga stronę. 80% na schematycznych formacjach. Niestety niewiele osób gra na nim
Ostatnio zmieniony 21 cze 2023, 19:26 przez SEROL666, łącznie zmieniany 1 raz.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
mozesz pokazac tylko na tym samym rachunku
Ja Funta nie dotykam odkąd spadł na 1.03 we wrześniu a gdzie jest teraz. W tamtym roku spadał po 3-5% dziennie xD a teraz wali w 1.28 xDSEROL666 pisze: ↑21 cze 2023, 19:25A ja właśnie te szczyny łykam - GBP/USD. kiedyś to był kutafon do tradingu to się zgadza. Cały czas jest w czołówce zmienności. nie będę wklejał najlepiej sami zobaczcie jak dzisiaj uderzył w fibo 61 i spadł 100 pips.
Co lepiej ustawcie kabla na H1-H4 do 12 czerwca "słucha się" liń trendu, opory ma jak sufit a wsparcia jak stół. Fibo 61 jak i 1,61 występuje czesto gęsto.
A jak Wam sie chce to posprawdzajccie sobie miejsca w których zawraca w jedną czy druga stronę. 80% na schematycznych formacjach. Niestety niewiele osób gra na nim
Wiesz ile to roboty

Wytnij, wklej

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
spok
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ani o tym pisać

Jak nie odbije się od 4.0 i poleci na 3.8 to co dalej? Skoro tyle spada to nie będzie odreagowania 2/3 spadku gdzieś na 4.45?
ropa wti
lka juz bp i 3ski zostawilem
us100
1lka zgaszona i graja 2lki i na dax 1lka
lka juz bp i 3ski zostawilem
us100
1lka zgaszona i graja 2lki i na dax 1lka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2023, 20:08 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

Wykres siły względnej wig20 do usdpln idealnie się znosi. Czyli jak będzie krach na giełdzie w Polsce to z automatu usdpln powinien wzrosnąć a jak to się ma do relacji cpi i ppi i wskaźnika inflacji? W USA inflacja około 8% tutaj około 18%, gdzie tu logika?