Łzy wzruszenia mam w oczach ty jeszcze na nogach kilka godzin temu padło "dobranoc". Jak tam twój 40 tonowy Smok ? jutro kogoś jeszcze rozjedziesz !navik pisze: ↑20 cze 2023, 02:47Przeczytaj ze zrozumieniem SEROL to co napisałem w piątek do baxa i o co mi podniósł ciśnienie!
Swoją drogą mam to gdzieś czy gra na demo czy Real i absolutnie nie jestem ciekawy jakie zyski wyciąga z rynku! . Ale chcąc zobaczyć co bax pokazuje ( analizę! bo od tego jest to forum, żeby przedstawiać swoje analizy , pomysły i założenia ! ) to niestety jestem zmuszony ( i wszyscy inni ) oglądać zajęte pozycje albo same wklejki zajętych lub zamkniętych pozycji i co ważne: PO CZASIE wejścia ! Pytanie po co ? Przecież moze zamieścić samą analizę, a nie chwalić sie zyskami , co zdaje sie jest nawet w regulaminie tego forum ujęte
Sam nigdy nie naśladowałem i nie naśladuje nikogo ( nawet zawodowca ) tym bardziej baxa.
Ale jak sam słusznie zauważyłeś jest bardzo dużo adeptów, młodych - gniewnych , którzy naoglądają sie Zaorskiego i ...idąc tym tropem naczytają sie baxa, a potem moczą depozyt za depozytem.
Komu to ma służyć ? Po to jest to forum ?
Każdy ma swoje założenia dotyczące rynku , tak ? Podejrzewam ze Ty jako zawodowiec ( bo taki wniosek mozna wyciągnąć z postu, który napisałeś wczoraj rano o godz 03.04 ) tez masz swoje założenia na podstawie których wchodzisz w rynek lub wychodzisz .
Skoro każdy ma swoje założenia ( przynajmniej powinien je mieć ) to po jaka cholerę udawać najmądrzejszego i krytykować ? ( ty to nazwałeś „ udzielaniem rad” ) A kilka godzin wcześniej pytać o scenariusz na dany dzień?
Wpadasz tutaj raz na ruski miesiąc , wklejasz jakieś durne zdjęcie Morawieckiego , Obajtka czy innego cymbała i to jest Twój cały wkład w dział DT . A psioczysz ze forum zdycha i jak baxa nie bedzie to bedzie „armagedon” i nikt nie bedzie wiedział jaką zająć pozycje.
Zastanów sie czy Ty czasem sam na własne życzenie nie wystawiłeś sie na ten cyrk wczorajszym wpisem. Bo przerośnietym ego aż z niego kipi !
I nie wycieraj sobie gęby mną !
Żegnam .
Ty chyba masz jakiś problem. Wytłumaczę Ci prosto. Na FX jesteś sam. I to wszystko.
To prawda piszę rzedko ale czytam. Gdybym pisał na DT to czekało by minie to samo co baxika
Wklejam głupoty zreguły z Bemowo bo ma wyluzowane podejście na FX no setka się załamał i chciał uciakać z forum i proszę został. Wy się spinacie jak baranie jaja. Macie jakiś zestaw życzeń i pretensji do innych forumowiczów. Więc napisałem co myślę. Polemika przebiegła w standardzie naszego forum. Czujesz się pokrzywdzony.... to zastanów się co piszesz no i nie dorabiaj za dużo do tego co napisałem.
bajo navik