DayTrading: Piątek 16.06.2023
Re: DayTrading: Piątek 16.06.2023
To dziwne,
1. GPW kończy notowania pod sufitem
2. USD/PLN kończy notowania na 200 SMA z tygodniowego
3. PRZYPADEK????
1. GPW kończy notowania pod sufitem
2. USD/PLN kończy notowania na 200 SMA z tygodniowego
3. PRZYPADEK????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A na deser taki dzienny....
Zakładam, że będzie na początku przyszłego tygodnia impuls w dół na USD/PLN, a następnie zakończy się mit silnej złotówki. Czas wyciągania trupów z polskiej szafy należy rozpocząć...
Zakładam, że będzie na początku przyszłego tygodnia impuls w dół na USD/PLN, a następnie zakończy się mit silnej złotówki. Czas wyciągania trupów z polskiej szafy należy rozpocząć...
Edek,
Pierwsze próby pokonania taśmy na h1 zakończyły się niepowodzeniem.
Tutaj sytuacja niestety dość patowa, można próbować "S" w okolicach psychologicznego 1.10-
W sytuacji kiedy świeca na h1 zamknie się ma poziomie 1.1020/30 eski należy zamknąć
Pierwsze próby pokonania taśmy na h1 zakończyły się niepowodzeniem.
Tutaj sytuacja niestety dość patowa, można próbować "S" w okolicach psychologicznego 1.10-
W sytuacji kiedy świeca na h1 zamknie się ma poziomie 1.1020/30 eski należy zamknąć
Okolice 1.0850 mogą być dobrym miejscem do otwierania longów
NAVIK pisze o ropie
Na dzis scenariusz był taki żeby była próba wybicia 71.71 i wybili , wiec droga otwarta do wzrostów . Okolice 75 to sma100 na D1, wiec myśle ze tam dociagniemy w kolejnym tygodniu.
Mnie wystraszyli ciut i zamknalem to L z poziomu 70.75 a teraz wzialem na wybiciu i zamknę to na weekend
Liczyłem co prawda na mocniejsze wybicie poziomu 71.71 i liczyłem tez ze sSP pójdzie przetestowac 4500, a dociągnęli zaledwie do 4493
Tak czy inaczej na weekend nie zostawiam nic .
Kawa tez zamknięta
[/quote]
powolutku
TYDZIEN to moze byc ciut za szybko dobrze jak to wyciagna w tym mcu a sroda a to juz gruba przesada
nie bede wrzucal wykresu bo nie mam dostepu
za to napisze
od kwietnia mamy taki szczyt na 83,31 a denko na 64,41
z wykresu widac ze rynek przynajmniej na razie jakos nie widzi potrzeby zejscia nizej 64
wiec o spadkach nie piszę
to co namalowales wystarczy na cel i kierunek głowny na razie
dodam tylko ze linia trendu spadkowego jest na dzisiaj tez w okolicy 74,8- 75 wiec tu moze sie wszystko rozstrzygnac
bo wyjscie upppp
to to co by mi pasowało
ale najpierw musza wyjsc potem rzuce poziomy do ilu wtedy
na 74,10 jest 50 fbo dlatego uwazam ze juz na hura tego twojego poziomu nie bedzie
rynek juz 3 razy probował wyjsc wyzej 74v a ty chcesz by twoj poziom w 3 dni zrobili
161,8 fbo z Mki to 72,98 to cel pierwszy i na poniedzialek oporek psyche na 72
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o sp pisalem wyciagneli sobie kurs by spasc wazne do ilu
a 4500 nie zrobili tak jak 1,10 nie zrobili tez
nalezy pamietac ze dorysowali sobie ok 50 pipow na przwijaniu kontr na sp500 a 150 na dax i us100
na dzisiaj i dalej uwazam ze rynek zacznie szukac spadku na 60 czy nizej ale dopiero wtedy jak domknie poziom na górze i to bedzie na pewno wyzej 85
o indeksach usa nie pisze zagrali sobie pod kontrakty i na razie to wszystko bo wczoraj zgodnie i przykładnie wszystko spadło
dax to samo
czyli moje ski sa git
szkoda tylko ze skracalem bo mnie nie bylo wieczorem ale tez dobrze bo z/s tez sie liczy
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
o edku
sugerowalem wyraznie 1,10 czy wyzej testu nie bylo wiec nie zdziwilbym sie ze go nie bedzie
ale 1,07xxx / nawet gdyby to mialo byc 1,0799
tylko/ to moga przetestowac bo czemu by nie w koncu przekaz FEDU był wyraznie jastrzebi 
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
o gazie
nie trac,,,,e bo poskracalem sie wczoraj ładnie na spadku i z z/s oki
ale dalej nie rozumiem czemu upierdliwie wyciskaja cene w góę / kontr 21 czerwiec i za duza rozbieznosc z macowymi zakupami
dduzo za duza

Na dzis scenariusz był taki żeby była próba wybicia 71.71 i wybili , wiec droga otwarta do wzrostów . Okolice 75 to sma100 na D1, wiec myśle ze tam dociagniemy w kolejnym tygodniu.
Mnie wystraszyli ciut i zamknalem to L z poziomu 70.75 a teraz wzialem na wybiciu i zamknę to na weekend
Liczyłem co prawda na mocniejsze wybicie poziomu 71.71 i liczyłem tez ze sSP pójdzie przetestowac 4500, a dociągnęli zaledwie do 4493
Tak czy inaczej na weekend nie zostawiam nic .
Kawa tez zamknięta

[/quote]

powolutku
TYDZIEN to moze byc ciut za szybko dobrze jak to wyciagna w tym mcu a sroda a to juz gruba przesada

nie bede wrzucal wykresu bo nie mam dostepu

od kwietnia mamy taki szczyt na 83,31 a denko na 64,41
z wykresu widac ze rynek przynajmniej na razie jakos nie widzi potrzeby zejscia nizej 64

to co namalowales wystarczy na cel i kierunek głowny na razie

dodam tylko ze linia trendu spadkowego jest na dzisiaj tez w okolicy 74,8- 75 wiec tu moze sie wszystko rozstrzygnac

bo wyjscie upppp
to to co by mi pasowało

na 74,10 jest 50 fbo dlatego uwazam ze juz na hura tego twojego poziomu nie bedzie
rynek juz 3 razy probował wyjsc wyzej 74v a ty chcesz by twoj poziom w 3 dni zrobili

161,8 fbo z Mki to 72,98 to cel pierwszy i na poniedzialek oporek psyche na 72
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o sp pisalem wyciagneli sobie kurs by spasc wazne do ilu

nalezy pamietac ze dorysowali sobie ok 50 pipow na przwijaniu kontr na sp500 a 150 na dax i us100

na dzisiaj i dalej uwazam ze rynek zacznie szukac spadku na 60 czy nizej ale dopiero wtedy jak domknie poziom na górze i to bedzie na pewno wyzej 85
o indeksach usa nie pisze zagrali sobie pod kontrakty i na razie to wszystko bo wczoraj zgodnie i przykładnie wszystko spadło
dax to samo
czyli moje ski sa git

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
o edku
sugerowalem wyraznie 1,10 czy wyzej testu nie bylo wiec nie zdziwilbym sie ze go nie bedzie
ale 1,07xxx / nawet gdyby to mialo byc 1,0799

zzzzzzzzzzzzzzzzzz
o gazie
nie trac,,,,e bo poskracalem sie wczoraj ładnie na spadku i z z/s oki
ale dalej nie rozumiem czemu upierdliwie wyciskaja cene w góę / kontr 21 czerwiec i za duza rozbieznosc z macowymi zakupami
dduzo za duza

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
A my mamy ubaw widząc jak od lat pieprzysz o tym, że grasz na REAL

I żadne przysięgi i zapewnienia nikogo nie przekonują. Jeśli myślisz, że ktoś tu ze starych bywalców jeszcze wierzy w Twoje zapewnienia i pokazywane "dowody" to jeszcze większy ubaw mamy

Ty i tzw starzy bywalcy wiedza wszystko ja takiej wiedzy co tu ty robisz

procz tego ze zawsze trolowałes na kazdym forum

a swoja drogą ja mam w dpie te wasze gadki i co jakis czas komentowanie tych bzdur na pewno w dyskusje juz sie nie bede na ten temat wdawał
to tu temat sezonowy swieta wakacja

skonczyłem
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Bax ....
qrwa mac ... miałem zignorować to twoje litanie, ale mi podniosłeś ciśnienie i nie zdzierżę ....
Czy znasz znaczenie słowa „ założenie” ?
„Zakładam” , przypuszczam , domyslam sie , wróżę itp, itd . Czyli staram sie przewidzieć przyszłość z większym lub mniejszym PRAWDOPODOBIEŃSTWEM !
Ja założyłem, że dociągną do sma100 z D1 w ciagu 3 dni max . Ta średnia jest tez ruchoma, wiec w ciagu tych kilku dni moze byc ciut nizej niż podałem , dlatego napisałem ze okolice 75 a później doprecyzowałem ze okolice 74,50. Bo w chwili pisania postu tam właśnie ją widziałem mając do dyspozycji tylko tablet i siedząc za kierownicą 40 tonowego smoka ! , wiec nie byłem w stanie stwierdzić i nie jestem nadal stwierdzić co do pipsa dokąd dojdą .
Napisałeś referat, w formie wykładu z celem „ nauczenia” wszystkich jak maja patrzeć na wykres ...ojp ...chłopie ...
Każdy ma swoje zdanie , a jak nie ma to powinien je mieć !!!
A to Forum jest od tego żeby wymieniać swoje poglądy , założenia, wizje i analizy , a nie wklejać durne obrazki z zawartymi transakcjami, ( pomijam juz czy to demo czy nie), które nikomu do niczego nie sa potrzebne i robienie sobie z tego watku swojego prywatnego folwarku .
W piątek pytałeś mnie czy coś wydumalem nt ropy .
O godz 14.20 napisałem ci co myśle i jaki widzę scenariusz DT ! I sie zrealizował !
Z tą delikatna różnicą, ze nie było mocnego wybicia poziomu 71.71 czyli lokalnego szczytu z H1.
Brak mocnego wybicia zapala mi lampkę ostrzegawcza czy to nie było fałszywe wybicie , ale to sie okaże w poniedziałek.
Na wykresie h1 ,m30 i nawet H4 widać struktury , formacje wzrostowe ze hohoho ...filiżanka , orgr , czy co tam kto che zobaczyć to moze zobaczyć ...
A ty sie mnie pytasz czy złapałem eSa ? :
Masakra jakaś ....a teraz próbujesz mi powiedziec ze chujowo patrzę na wykres bo lini trendu nie widzę na 74 -75 i że mogą byc zrobione w tydzień a nie trzy dni ?
Chłopie... ogarnij sie
................
Tez skończyłem ......EOT
qrwa mac ... miałem zignorować to twoje litanie, ale mi podniosłeś ciśnienie i nie zdzierżę ....
Czy znasz znaczenie słowa „ założenie” ?
„Zakładam” , przypuszczam , domyslam sie , wróżę itp, itd . Czyli staram sie przewidzieć przyszłość z większym lub mniejszym PRAWDOPODOBIEŃSTWEM !
Ja założyłem, że dociągną do sma100 z D1 w ciagu 3 dni max . Ta średnia jest tez ruchoma, wiec w ciagu tych kilku dni moze byc ciut nizej niż podałem , dlatego napisałem ze okolice 75 a później doprecyzowałem ze okolice 74,50. Bo w chwili pisania postu tam właśnie ją widziałem mając do dyspozycji tylko tablet i siedząc za kierownicą 40 tonowego smoka ! , wiec nie byłem w stanie stwierdzić i nie jestem nadal stwierdzić co do pipsa dokąd dojdą .
Napisałeś referat, w formie wykładu z celem „ nauczenia” wszystkich jak maja patrzeć na wykres ...ojp ...chłopie ...
Każdy ma swoje zdanie , a jak nie ma to powinien je mieć !!!
A to Forum jest od tego żeby wymieniać swoje poglądy , założenia, wizje i analizy , a nie wklejać durne obrazki z zawartymi transakcjami, ( pomijam juz czy to demo czy nie), które nikomu do niczego nie sa potrzebne i robienie sobie z tego watku swojego prywatnego folwarku .
W piątek pytałeś mnie czy coś wydumalem nt ropy .
O godz 14.20 napisałem ci co myśle i jaki widzę scenariusz DT ! I sie zrealizował !
Z tą delikatna różnicą, ze nie było mocnego wybicia poziomu 71.71 czyli lokalnego szczytu z H1.
Brak mocnego wybicia zapala mi lampkę ostrzegawcza czy to nie było fałszywe wybicie , ale to sie okaże w poniedziałek.
Na wykresie h1 ,m30 i nawet H4 widać struktury , formacje wzrostowe ze hohoho ...filiżanka , orgr , czy co tam kto che zobaczyć to moze zobaczyć ...
A ty sie mnie pytasz czy złapałem eSa ? :
Masakra jakaś ....a teraz próbujesz mi powiedziec ze chujowo patrzę na wykres bo lini trendu nie widzę na 74 -75 i że mogą byc zrobione w tydzień a nie trzy dni ?
Chłopie... ogarnij sie

................
Tez skończyłem ......EOT
Ostatnio zmieniony 17 cze 2023, 15:41 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Widze, że rynkowy przekręt odbija sie rownież czkawką starej gwardii.
No nieźle zakrecili ale to tylo baza pod odwrót. Nikt mnie teraz nie przekona, że to bedzie powtórka z plandemii.
No nieźle zakrecili ale to tylo baza pod odwrót. Nikt mnie teraz nie przekona, że to bedzie powtórka z plandemii.
Co nie zmienia faktu, że jesteś mitoman i kłamczuszek

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)