SIUX bo te wzrosty były tylko pod te tp1 MERLINA I starczy
ropa wti
ska na lke po 0,1 lot i to tyle wrazen na dzis
spok w week
zamowiłem te 71,5 NAVIK złapałes esa
na dt na edku na porzadna flaszke zarobilem takze tragedii nie bylo
bez pozycji edek oczekujace zdjete i dzis mnie kurs nie interesuje juz narrr
male ski na indeksach bezpieczne teraz i to tyle
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
eSa ? No coś ty ? Niepoważny ?
Ja nie gram w gre zręcznościową ! ja widzę L i nawet przez myśl mi nie przejdzie żeby brac S , jeżeli nie dadza zarobić na L to trudno , nie zarobie , ale nie będę grał wbrew „ wizji” jaką mam w głowie.
Ponowiłem L po 70.75 ale sl juz na be
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
eSa ? No coś ty ? Niepoważny ? Ja nie gram w gre zręcznościową ! ja widzę L i nawet przez myśl mi nie przejdzie żeby brac S , jeżeli nie dadza zarobić na L to trudno , nie zarobie , ale nie będę grał wbrew „ wizji” jaką mam w głowie.
Dobre,
navik zmienił byś w jakie waluty więcej gry zręcznej by było
eSa ? No coś ty ? Niepoważny ? Ja nie gram w gre zręcznościową ! ja widzę L i nawet przez myśl mi nie przejdzie żeby brac S , jeżeli nie dadza zarobić na L to trudno , nie zarobie , ale nie będę grał wbrew „ wizji” jaką mam w głowie.
Dobre,
navik zmienił byś w jakie waluty więcej gry zręcznej by było
Tomasz szkoda gadać
ja ledwo daje rady na h1 i H4 rozkminiac ( bo jade smoczycą) o co chodzi na wykresach, a ten mi tu wyskakuje z jakimś skalpem na S i to pewnie na demo jeszcze
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
eSa ? No coś ty ? Niepoważny ?
Ja nie gram w gre zręcznościową ! ja widzę L i nawet przez myśl mi nie przejdzie żeby brac S , jeżeli nie dadza zarobić na L to trudno , nie zarobie , ale nie będę grał wbrew „ wizji” jaką mam w głowie.
Ponowiłem L po 70.75 ale sl juz na be
a ja na to jak na lato
nie ma szans by na 70,6x zeszli chyba ze na noc a ty nie zostawisz na week pozycji
a na noc to najwyzej połamia 70
dojedz spok do domu nara
nie nudzi juz wam sie to piepszenie znowu o demo bo mnie rozsmieszacie
mam lki trzyma pisze kiedy zaczne ski i znowu to demo i jak mam z tego sie nie smiac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2023, 16:39 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć