DayTrading: Piątek 26.05.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Piątek 26.05.2023

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

baxik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 26.05.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

us100dt
wczoraj bylo do tylu no to dzis na plus
tu dax zostaje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

baxik
Maniak
Maniak

gaz
i to by bylo tyle do rana pap

baxik
Maniak
Maniak

edek na m15
brakuje mi juz wyraznie b wyciagneli klasycznie prawie pod 1,o7 z tym ze juz trzeba :!: bo w sumie duze C/- 2ka /
jest zrobione takze :idea:
bo moze pojsc w gore szybko 3-4-5tka :568: czyli rynek juz moze zamykac przestrzen na 1,07 :568:
wg mnie to ze ma jeszcze zejsc nizej 1,07 moze byc podpucha juz tylko :568:
poniewaz takie jest moje zalozenie to ja elek jakie postawie juz skracal nie bede ani gasił :568:
trojka ma popjsc przynajmniej na 1,12 wiadomo nie juz za chwile ale falkami w gore i w dół
wejscie w czarny prost to mozliwa zmiana kierunku :568: :idea: ale tak czy smak jak sie upieralem w tej połowce roku o 4,02 za dolce zapominamy bo za duzo bedzie przepychanek
mimo iz zakladam wzrosty edka to uwazam ze np 4,3 za usd/pl bo takie sa cuda na tym rynku duzo łatwiej bedzie jeszcze mozna zobaczyc niz 4
wystarczy ze dolar usd/pl bedzie spadal powoli lub stał w miejscu zas rósl bardzo szybko
dobranoc

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

EURJPY
149.8 MOO

baxik
Maniak
Maniak

edek i dt
jak pisalem
pracuje nad wyrobieniem elek i raczej przy spadkach to po prostu dokładam na razie ostroznie bo mam tu tez inne pozycje ale moze dzis indeksy zgasze i odblokuje depo :568:
troszke zmienilem zalozenie
na zbytni spadek indeksow nie licze bo raczej rynek jest gotowy do wzrostow
i lki na usrancach to takie tam dt tylko
zas obstawiam i pilnuje piramidy z elek na daxie bo spadł w sumie dosc :568: tu mam i pilnuje juz elek
zas usrance sa dalej 15procent od szczytow to po chaj im spadki im raczej z 10 proc w gore by sie przydalo
wiec piepsze to i koncze z eskami na indeksach usa
jak popatrzyłem to chocby us100 zawsze bylo sporo drozsze niz dax np :?:
dax prawie 16k a us100- tylko 14k a niby qarwa z jakiego powodu chaj ich wie

baxik
Maniak
Maniak

navik jak ropka pozycjonujesz czy zaprdalasz smoczyvcąąąąąąąąąąąąąąąąaa
bo ja na elach i nic nie kombinuje :P

pykam tylko esy na dt kołko jest

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Smoczyca zaparkowana na bazie, wolne do niedzieli mam. O 22.00 w niedziele ruszam ku „ nowej przygodzie” :563:
...........
ropę obserwuje , nie bardzo wiem co teraz grać na niej . W sensie nie wiem czy podejdą jeszcze na 72,59 i tam S , czy juz teraz w dol na 70.86 -70.65 i tam próbować L .
Potrzebna pomoc dla Oliwki. Pomożecie? https://dzieciom.pl/podopieczni/39214
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

baxik
Maniak
Maniak

navik pisze:
26 maja 2023, 09:52
Smoczyca zaparkowana na bazie, wolne do niedzieli mam. O 22.00 w niedziele ruszam ku „ nowej przygodzie” :563:
...........
ropę obserwuje , nie bardzo wiem co teraz grać na niej . W sensie nie wiem czy podejdą jeszcze na 72,59 i tam w dol, czy juz teraz w dol na 70.86 -70.65 i tam próbować L .
tez dla zabawy 1ske na spadki zostawiam i lki trzymam bo tyle to moga zostac na wzrosty jakby co
fachowo to jeszcze jedno podejscie powinno byc i spadek bo dopiero dwa wyjscia nad 72 byly
chyba zeby teraz zeszli nizej 71,3 to po robocie z gory
lepiej by bylo gdyby nie schodzili nizej 71 bo to by znaczylo ze chca jeszcze gore obrobic inaczej to wracamy do spadania a tego nie lubie bo nie mam z gory esek / jedna ta z dt sie nie liczy
dobrze ze juz piatek bo mulacy byl ten tydzien wywalil w gore dax i bez sygnalu us100 krwa blac
nie lubie jak pojedynczo skacza
Ostatnio zmieniony 26 maja 2023, 10:04 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

baxik pisze:
26 maja 2023, 09:54
navik pisze:
26 maja 2023, 09:52
...........
ropę obserwuje , nie bardzo wiem co teraz grać na niej . W sensie nie wiem czy podejdą jeszcze na 72,59 i tam w dol, czy juz teraz w dol na 70.86 -70.65 i tam próbować L .
tez dla zabawy 1ske na spadki zostawiam i lki trzymam bo tyle to moga zostac na wzrosty jakby co
fachowo to jeszcze jedno podejscie powinno byc i spadek
Jak połamaliby poziom 71.46 to byłoby jasne ze w dol juz pójdą przynajmniej na te 70.86 i tam zobaczyłoby sie co dalej. Bo wodospad zrobili ładny wczoraj i wypadałoby trochę odbić. Cały czas ta połamana LT trzyma wzrosty , nawet te korekcyjne wiec z L to dzis tak raczej ostrożnie. Mogą sie na tej LT trochę bujać , bo jak juz sie cena oderwie na dobre od niej to i 68.60 mozemy zobaczyć .
Oczywiscie to tez zależeć bedzie od tego co zrobi tzw „szeroki rynek” czyli mam na myśli SP, bo jak indeksy sie zwalą na te 4100 to i ropy raczej nikt nie bedzie trzymał na siłe na tej połamanej LT.
Możliwe ze dzis bedzie taka konsola w miejscu na wszystkim, przynajmniej do USA i dopiero USA zdecyduje czy cokolwiek sie ruszymy w którąkolwiek stronę
Ostatnio zmieniony 26 maja 2023, 10:08 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Potrzebna pomoc dla Oliwki. Pomożecie? https://dzieciom.pl/podopieczni/39214
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

ODPOWIEDZ