no jest akcja na dolara i musza wycisnac do konca i tyle, trzeba kupowac partiami i czekac, bez konca tą geyropejska k-we nie beda windowac, przeciez to na granicy padliny już jest. Wystarczy popatrzec na wykres usd/pln - typowo spekulacyjny wezyk w dół + narracja o dedolaryzacji, bajeczka dla leszczy... Jeszcze 200SMA (W1) na okolo 4,06-07 powinni dotknac. Nizej 4.0 jednak nie powinno chyba być juz, wytracili juz pęd................ edek caly czas nizej 50fb, szwajcar tez probuje juz uklepywac denko, teraz tylko dobry sygnał ze wschodu i...........
ale h wie po tym co widac wszystko moze byc......... ja sie trzymam wersji $up na dłużej od jesieni. Jak ktos sprzedał wyzej 5.0 $ i teraz skupuje to mozna powiedzieć jest krolem życia....... Ja niestety sie bawiłem w wymiany chf/usd/chf i ostatecznie zostalem z $ jak zwykle wiec pozostaje mi czekać. Szwajcara na FX mam pozbieranego na L - 1.6 lota, cały czas od miesiaca.
Żeby nie byc gołoslownym to nawet sobie troche wyjełem żeby z nimi pobyć i w poduszke wsadzić tak je lubię

Ostatnio zmieniony 11 maja 2023, 15:32 przez
setka, łącznie zmieniany 6 razy.