2023-05-08_125536.jpg
2023-05-08_125703.jpg
2023-05-08_125717.jpg
Inaczej rzecz ujmując, nie dowiedziałem się z tej rozmowy niczego, czego bym już nie wiedział.The algorithm would need to be continuously tested and refined as market conditions change and new data becomes available.
I tu ponownie wykazujesz się brakiem wiedzy.SKRYBA pisze: ↑08 maja 2023, 13:03Jakie to ma znaczenie ile czasu ktos sie uczy? Od pół roku mnóstwo ludzi o zawodach intelektualnych drży o swoje miejsce pracy.już teraz wielkie firmy zwalniają informatyków, bo robotę robi za nich chat GPT.I nie ma znaczenia ze uczyli się latami. Pójdą na budowę mieszać beton bo czasy się zmieniają i będą musieli sie przystosować do zmian. Mam wrażenie że uważacie że pieniądze małych graczy nie maja dla duzych znaczenia. Ja uważam że te statystyczne zyski roczne funduszy biorą sie między innymi z depozytów utraconych przez plankton. Dobra kończę forsowanie mojej teorii. Zobaczymy co będzie.
Ninja ma rację masz za mało wiedzy. Sięgnij do teori monetarnych, jak emituje się pieniądze oraz alokacji i dystrybucji pieniądza w gospodarce. Bo rzucasz temat i piszesz banialuki na ten temat. Drobni nie tworzą żadnych praktycznie strumieni finansowych przechwytywanych przez dużych graczy. Tu masz stary filmik ze starymi damymi polaryzacja społeczna na pewno się zwiększyła od tego czasu:SKRYBA pisze: ↑08 maja 2023, 13:03Jakie to ma znaczenie ile czasu ktos sie uczy? Od pół roku mnóstwo ludzi o zawodach intelektualnych drży o swoje miejsce pracy.już teraz wielkie firmy zwalniają informatyków, bo robotę robi za nich chat GPT.I nie ma znaczenia ze uczyli się latami. Pójdą na budowę mieszać beton bo czasy się zmieniają i będą musieli sie przystosować do zmian. Mam wrażenie że uważacie że pieniądze małych graczy nie maja dla duzych znaczenia. Ja uważam że te statystyczne zyski roczne funduszy biorą sie między innymi z depozytów utraconych przez plankton. Dobra kończę forsowanie mojej teorii. Zobaczymy co będzie.
Hej uciekło mi to. Tak apropos aktualnej zabawy z długiem USA. nie martwi cię to ? Słyszałeś teorie o realnym długu ? Ciekawe co z tego wyjdzie jeżeli kongres da STOP to bedzie koniec wojny na ukrainie. teraz chyba odbywa sie handel prawami własności na dużą skalę
Nie zapominaj ze Rosja nie może przegrać za bardzo bo jak przegrają z kretesem to Chińczycy z tymi "zbędnymi dolarami" wskoczą do Moskwy to USA będzie miało przerąbane. Po co mieli by zaczynać wojnę ? Chiny wygrywają cały czas na punkty z USA. Budzisz o tym mówił niedawno:SKRYBA pisze: ↑03 cze 2023, 10:43Nie zaglądałem dawno. Temat z długiem jest powtarzany co parę lat i nic się nie zmieni w przyszłości.Wojna nie może być wygrana przez putina bo to ośmieli chiny do wojny z USA pod pretekstem wojny o Tajwan, co było by wojną światową i może atomową. nie pozwolą na to i będą prowadzic "kreatywną księgowość" żeby dalej"pomagać " Ukrainie.