SP 500 to po wyglądzie przypomina potencjalną połówkę Diamentubaxik pisze: 05 maja 2023, 11:51 i znowu z tym edkiem kombinuja jak słon pod gore
qrwa jak ja tego nie lubięęęęęęęęęęęęęęęęe musza ze trzy razy zakercic az polowie sie znudzi
i to samo z ropka dzisiaj brrrrrrrrrrr
mam czas zowu tylko do 18tej![]()
![]()
dobrze ze Navik choc raz mnie trochę posluchal i zerznał tego geja boby kiblował z nim znowou do godz 21,50 he hwei moze bez zysku
a tak to ma zajecie tylko ze smoczycąąąąąąąąąą
sp500
bedzie downnnnnnnnnnnnnn czy znowu dpa blada dzisiaj![]()
![]()
![]()
to nie moj tekst
DayTrading: Piątek 05.05.2023
Re: DayTrading: Piątek 05.05.2023
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak okazyjnie
setka duzo zdrówka z okazji urodzin małolacie
a prezent chciales to go masz
szwajca 0,892 czy tyle starczy
chciales to masz 
setka duzo zdrówka z okazji urodzin małolacie
a prezent chciales to go masz
szwajca 0,892 czy tyle starczy
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Bax ja to nawet sam siebie nie słucham a co dopiero Ciebiebaxik pisze: 05 maja 2023, 11:51 dobrze ze Navik choc raz mnie trochę posluchal i zerznał tego geja boby kiblował z nim znowou do godz 21,50 he hwei moze bez zysku
a tak to ma zajecie tylko ze smoczycąąąąąąąąąą![]()
Pozycje mam , trzymam i nie zamierzam sie nimi przejmować jak pójdą w górę to trudno , poziom wyjścia dla mnie z trejdu to 169,619. Ten poziom jest dla mnie wyznacznikiem co z tym robić. Jak bedą go mocno atakować i bedzie chęć wybicia go to zamykam i finito. Czekam na okazje żeby znowu wziąć S .
Gj to jest „inwestycja”, a strategia wg której „ inwestuje” jest znana od wieków „ sell in may ...” , za tydzień powiesz ze dałeś ciała bo nie posłuchałeś navika .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ok ale modles to samo wejscie tylko nizej zrobic drugi raz ale to twoja bajkanavik pisze: 05 maja 2023, 12:54Bax ja to nawet sam siebie nie słucham a co dopiero Ciebiebaxik pisze: 05 maja 2023, 11:51 dobrze ze Navik choc raz mnie trochę posluchal i zerznał tego geja boby kiblował z nim znowou do godz 21,50 he hwei moze bez zysku
a tak to ma zajecie tylko ze smoczycąąąąąąąąąą![]()
![]()
Pozycje mam , trzymam i nie zamierzam sie nimi przejmować jak pójdą w górę to trudno , poziom wyjścia dla mnie z trejdu to 169,619. Ten poziom jest dla mnie wyznacznikiem co z tym robić. Jak bedą go mocno atakować i bedzie chęć wybicia go to zamykam i finito. Czekam na okazje żeby znowu wziąć S .
Gj to jest „inwestycja”, a strategia wg której „ inwestuje” jest znana od wieków „ sell in may ...” , za tydzień powiesz ze dałeś ciała bo nie posłuchałeś navika .![]()
![]()
myslalem ze na 168,2 zgasiles
zrobia 170 to i ja wejde znowu na dt nizej to nie jestem zainteresowany bo ja nigdy tego nie grałem
Ostatnio zmieniony 05 maja 2023, 13:02 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bax ... jest kolosalna różnica miedzy graniem na m1-m5 siedząc przy kompie , a graniem na h1- H4-D1 i siedząc za kierownica smoczycy . Priorytety zdecydowanie inne są wtedy 
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dlatego o tym mowilem tu nie raznavik pisze: 05 maja 2023, 13:02 Bax ... jest kolosalna różnica miedzy graniem na m1-m5 siedząc przy kompie , a graniem na h1- H4-D1 i siedząc za kierownica smoczycy . Priorytety zdecydowanie inne są wtedy![]()
co innego moje granie a co innego wejscie jedna pozycja na czas jakis tam
bo ja mam 5-7 pozycji i kazda moze byc na dzien lub dluzej
wiec z natury wszystkie w sumie gram na dt i czasem przedłuzam
tylko gaz bo drobiazg trzymam do znudzenia ale i dt gram tez bo lki mocne tez dzisiaj juz mam
to moze dzis zgasze a moze zostawie na week
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No mnie wcześniej szwajcar z kanału m15 wyszedł zasięg jakoś 0,8968 a z trójkąta 0,8948
tylko z tego co widzę to jak do tej pory to tylko szwajcarowi coś odj,bało z tym podskokiem, reszta standardowo ,a szwed wręcz zjechał w dół
tylko z tego co widzę to jak do tej pory to tylko szwajcarowi coś odj,bało z tym podskokiem, reszta standardowo ,a szwed wręcz zjechał w dół
RGR NA sp500 
Dobre
-
Tomasz196407
- Fanatyk

H12 jest nie do ogarnięciaBemowo1 pisze: 05 maja 2023, 14:04Dobre![]()
m5 i m15 poprosze