DayTrading: Piątek 28.04.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 28.04.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

niemiaszek
sorki a co to ma wspolnego z twoim pytaniem ktore kontrakty sa wzrostowe bo o to pytales
nie wiem na czym klikam te rope i mnie to nie interesuje
klikam rope na rynku kasowym u mojego brokera a czy to kontrakty cfd czy nie? to mnie nie interesuje bo klikam na dt i ta wiedza mi nie potrzebna do niczego bo z tego powodu mniej nie zarabiam a ty spierasz sie o cos co wg mnie jest nie istotne

Ja zadnych cudow tu nie wrzucam procz tego co napisal kiedys jakis analityk o kontr na ropie i to bylo na pewno na blombergu
na np cmc bo tam tez mam rope mam wyraznie zaznaczone rynek kasowy i rynek kontr czercowy i tyle mi potrzeba by inwestowac gram tylko na kasowym i tyle a czym sie to rozni mam to w dpie,,,, amen i koncze temat bo to nie ma sensu
a jeszcze słowo
wiem ze inwestujesz na ropie ale sorki nire przypominam sobie zebys cokolwiek tu w tym roku napisal a tez podzielil sie swoja wiedza a wiem ze ja masz AMEN
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

baxik pisze:
29 kwie 2023, 12:13
niemiaszek
sorki a co to ma wspolnego z twoim pytaniem ktore kontrakty sa wzrostowe bo o to pytales
nie wiem na czym klikam te rope i mnie to nie interesuje
klikam rope na rynku kasowym u mojego brokera a czy to kontrakty cfd czy nie? to mnie nie interesuje bo klikam na dt i ta wiedza mi nie potrzebna do niczego bo z tego powodu mniej nie zarabiam a ty spierasz sie o cos co wg mnie jest nie istotne
sporo ludzi inwestuje na giełdzie bez ogromnej wiedzy i nie kazdy lubi czytac ksiazki o fx / ja akurat mało czytałem :P
i zadnych cudow tu nie wrzucam procz tego co napisal kiedys jakis analityk o kontr na ropie i to bylo na pewno na blombergu
na np cmc bo tam tez mam rope mam wyraznie zaznaczone rynek kasowy i rynek kontr czercowy i tyle mi potrzeba by inwestowac gram tylko na kasowym i tyle a czym sie to rozni mam to w dpie,,,, amen i koncze temat bo to nie ma sensu
przecież napisałeś o kontraktach na ropę, że są wzrostowe, więc pokaż jakie, bo z zestawienia kontraktów futers na ropę CL (CFD są pochodnymi CL), które ja pokazałem nie ma potwierdzenia w tym co piszesz :!:
dodatkowo dokładasz jakieś teorie o najważniejszych kontraktach po 10k $ i jakiś 3 miesięczny i że od nich wszystko zależy :roll: :!:

klikaj sobie na czym chcesz, ale nie wprowadzaj innych w błąd... właśnie nie ma sensu dalsza rozmowa, bo nie masz argumentów, a opowiadanie o tym ile zarabiasz to zostawię bez komentarza, bo wiesz dobrze dlaczego :!: :p
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

baxik
Fanatyk
Fanatyk

spoko ja o rybce ty o pipce bo to zawsze sprowadza sie do tego samego Ty wiesz to czego ja nie wiem
sorki ale to niestety ty nie masz o tym zielonego pojecia a wszedles tu sobie bo masz problem a to twoj problem nie moj
facet jest weekend idz po-odychac swiezym powietrzem powodzenia
skoro ja bajduurze to wytłumacz mi cos
dlaczego swap na lce jest cały miesiac mocno ujemny / minus 0,035proc a na sce na 0 :P lub 4 razy mniejszy :P /0,008 proc to u drugiego broka
bo to taka prosciutka zaleznosc z kontr wzrostowyn ze nawet dziecko to pojmie bez zbytniej bajerlandii he hwe

Awatar użytkownika
Black Owca
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Black Owca »

niemiaszek pisze:
29 kwie 2023, 13:28
... a opowiadanie o tym ile zarabiasz to zostawię bez komentarza, bo wiesz dobrze dlaczego :!: :p
sugerujesz, iż Baxik pokazuje wyniki z demówek. Na dodatek z z kilku ? W zależności gdzie jest PLUS ?
eeeeej, komu chciałoby się bawić w taką piaskownicę ???

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Black Owca pisze:
30 kwie 2023, 01:49
niemiaszek pisze:
29 kwie 2023, 13:28
... a opowiadanie o tym ile zarabiasz to zostawię bez komentarza, bo wiesz dobrze dlaczego :!: :p
sugerujesz, iż Baxik pokazuje wyniki z demówek. Na dodatek z z kilku ? W zależności gdzie jest PLUS ?
eeeeej, komu chciałoby się bawić w taką piaskownicę ???
nic nie sugeruję, a jedynie piszę o tym co widać na jego screenach od początku dnia(otwarte pozycje, godzina, wielkość, poziom zabezpieczenia)... 4 x TMS, 1 x Plus500 i 2 kolejne u innego broka...
ogarniesz to :?:

no właśnie tylko po co :?: :shock:

niech sobie klika na czym chce i ile chce, ale niech nie pali Janka i nie wciska kitu ile to zarobił, bo jeszcze nikt i nigdy z demo nie wypłacił... :d :d

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

baxik pisze:
29 kwie 2023, 16:32
spoko ja o rybce ty o pipce bo to zawsze sprowadza sie do tego samego Ty wiesz to czego ja nie wiem
sorki ale to niestety ty nie masz o tym zielonego pojecia a wszedles tu sobie bo masz problem a to twoj problem nie moj
facet jest weekend idz po-odychac swiezym powietrzem powodzenia
skoro ja bajduurze to wytłumacz mi cos
dlaczego swap na lce jest cały miesiac mocno ujemny / minus 0,035proc a na sce na 0 :P lub 4 razy mniejszy :P /0,008 proc to u drugiego broka
bo to taka prosciutka zaleznosc z kontr wzrostowyn ze nawet dziecko to pojmie bez zbytniej bajerlandii he hwe
klikaj sobie na czym chcesz, kiedy chcesz i ile chcesz, aż do bólu, ale nie rób z ludzi wała, bo do dobrego to nie prowadzi :idea:
jak zwykle u Ciebie brak merytorycznych argumentów do rozmowy, więc daruj sobie wycieczki osobiste, bo szkoda mojego czasu i prądu :563:

Pycha kroczy przed upadkiem... czas start :d

baxik
Fanatyk
Fanatyk

starczy tego ble ble ble
Statystyka oparta na danych historycznych
Okres maj - listopad, w który obecnie wchodzimy charakteryzuje się na rynkach akcji zdecydowanie gorszymi stopami zwrotu, niż okres październik - kwiecień.
"sell in may and go away" ma swoje potwierdzenie w historycznych stopach zwrotu.
a jak rynek a zobaczymy wkrotce
3maj fed czyli ruchawka bedzie raczej na pewno

Zablokowany