Otwórz sobie dwa konta demo.Hejkafx pisze: 22 kwie 2023, 11:42 Ostatnio sporo czytałem temat dotyczący DT. Jest tam użytkownik baxik który niby codziennie zarabia, ale na jednym ze screenow, które wrzuca zauważyłem, ze dotyczy konta demo. I tez praktycznie oprócz 2-3 użytkowników nikt tam się nie udziela. Czy to jakaś ściema te screeny i statystyki tam prezentowane? Bo to konto demo dało mi do myślenia czy wierzyć we wszystko co tam jest
Zainstaluj dokładnie te same szablony.
Na jednym graj tylko Long, na drugim graj tylko Short. Pokazuj tylko wygrane.
Szczególnie, jeżeli nie masz co robić, jesteś samotny, i masz potrzebę udawania mistrza trejdingu...

jak się chce za dużo to dostaje się SL niby miałem 1.5R ale ja minimum 2 biorę bo moja statystyka pokazuje mi 38,5% zyskownych więc musze pilnować tego by to się nie rozjechało . Trzeba mieć coś nie tak z głową by wklejać ss z demo i wysiadywać całymi dniami by zaimponować kilku osobom co w tym wątku DT siedzą , Nikt tu Ferrari nie jeździ mi juz od dłuższego czasu średnio 1k pln na tydzień udaje sie wytrzepać z rynku niby mało ale na etacie juz nie robię i to nie jedyne moje źródło dochodu , pozatym trading jest ciężki mnóstwo SL pod rząd wynik robią zwykle 2-3 transakcje , teraz jak mi nie idzie kilka razy pod  rząd to odchodze od wykresu i wracam jutro na kolejne rozdanie jak rynek przetasuje karty .
  jak się chce za dużo to dostaje się SL niby miałem 1.5R ale ja minimum 2 biorę bo moja statystyka pokazuje mi 38,5% zyskownych więc musze pilnować tego by to się nie rozjechało . Trzeba mieć coś nie tak z głową by wklejać ss z demo i wysiadywać całymi dniami by zaimponować kilku osobom co w tym wątku DT siedzą , Nikt tu Ferrari nie jeździ mi juz od dłuższego czasu średnio 1k pln na tydzień udaje sie wytrzepać z rynku niby mało ale na etacie juz nie robię i to nie jedyne moje źródło dochodu , pozatym trading jest ciężki mnóstwo SL pod rząd wynik robią zwykle 2-3 transakcje , teraz jak mi nie idzie kilka razy pod  rząd to odchodze od wykresu i wracam jutro na kolejne rozdanie jak rynek przetasuje karty . Szwajcar minuta 54:00 XD
  Szwajcar minuta 54:00 XD