DayTrading: Piątek 21.04.2023
DayTrading: Piątek 21.04.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 21.04.2023
ograniczam sie dzis do minimum pozycji
dolary i sp500 BP
dolary i sp500 BP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

gaz
Obiecalem pokazac co daje trzymanie gazu dluzej niz comiesieczne autoprzewijanie
ktore bylo wczoraj
prawie pol zysku z super poz poszło sie jbac
na dodatek kurs sie podniosl o ok 20- 30 pipow i raczej pozycje zgasze przed 20 maja
no chyba ze bedzie po 3

ale dla zabawy zostawilem 1dną pozycję by pokazac ze dluzsze trzymanie przewaznie nie ma sensu no chyba ze kurs rosnie i rosnie
i zeby nie to ze tu bylo sporo wiecej elek przerobionych gdy spadał gaz to nie mialoby sensu
bo na teraz to mniej wicej tak jakbym te elke postawil ciut nizej 2,2
na drugim historia poz zamkniete ostatni tydzien takze jak widac troszke tych elek bylo tym bardziej ze stawialem lki głownie u broka głownego ale tam zgasilem wszystko szybko
ktos tam pytał jakie moga byc straty na dzien kontraktu a to tu realnie widac
bo kiedys tak zostawilem na ropie z 10 pozycji bo tez byly super dlatego teraz o tym pisze i przestrzegam co niesiac

Obiecalem pokazac co daje trzymanie gazu dluzej niz comiesieczne autoprzewijanie

na dodatek kurs sie podniosl o ok 20- 30 pipow i raczej pozycje zgasze przed 20 maja

ale dla zabawy zostawilem 1dną pozycję by pokazac ze dluzsze trzymanie przewaznie nie ma sensu no chyba ze kurs rosnie i rosnie
i zeby nie to ze tu bylo sporo wiecej elek przerobionych gdy spadał gaz to nie mialoby sensu
na drugim historia poz zamkniete ostatni tydzien takze jak widac troszke tych elek bylo tym bardziej ze stawialem lki głownie u broka głownego ale tam zgasilem wszystko szybko

ktos tam pytał jakie moga byc straty na dzien kontraktu a to tu realnie widac

bo kiedys tak zostawilem na ropie z 10 pozycji bo tez byly super dlatego teraz o tym pisze i przestrzegam co niesiac

ani o tym pisać

-
- Pasjonat
pocieszę Ciebiebaxik pisze: ↑21 kwie 2023, 08:15gaz
Obiecalem pokazac co daje trzymanie gazu dluzej niz comiesieczne autoprzewijaniektore bylo wczoraj
na dodatek kurs sie podniosl o ok 20- 30 pipow i raczej pozycje zgasze przed 20 majano chyba ze bedzie po 3
![]()
![]()
na drugim historia poz zamkniete ostatni tydzien takze jak widac troszke tych elek bylo tym bardziej ze stawialem lki głownie u broka głownego ale tam zgasilem wszystko szybko![]()
u mnie też, podobnie mam jedną pozycję
kuwy mało się nie zesrają, najlepiej niech robią to codziennie
kurs na teraz 2,387
https://invst.ly/-tu95
ropa wti -NAVIK
pisales trzymamy do konca tyg esy i ok jestem z toba ale ty masz eske ze znaczie wyzej pewnie wiec ja krotkie sl i dt tez bez przesady
0,2l zostaje by cos bylo na z/s
pisales trzymamy do konca tyg esy i ok jestem z toba ale ty masz eske ze znaczie wyzej pewnie wiec ja krotkie sl i dt tez bez przesady
0,2l zostaje by cos bylo na z/s

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2023, 08:49 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

-
- Pasjonat
Baxik
szczelinę na ropce zamkną.
pozostaje pytanie w jaki sposób zrobią up?
szuli no ok probuje pod te szczeline dzisiaj jak wyzej...Szuli... pisze: ↑21 kwie 2023, 08:48Baxik
u gł zostaly mi 2ski
a jeszcze mam edka esy i szwajcar ele
to tez dzis raczej zgasze
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2023, 09:05 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

Bax ja mam S po 79,73, sl 79 , tp 75,60 . Czy wejdzie ? Zobaczymy .
Na koniec dnia zamykam tak czy siak .
Na koniec dnia zamykam tak czy siak .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja jak zwykle dzis baluje wiec mam czas do 18tej godz

ale czekamy na spadek
i na indeksach tezzzzzzzzzzzzz
jesli to tylko dzisiaj

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2023, 09:14 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

-
- Pasjonat