DayTrading: Środa 15.03.2023
Re: DayTrading: Środa 15.03.2023
U mnie rolowanie jest 23.03 natgas
Potrzebna pomoc dla Oliwki. Pomożecie? https://dzieciom.pl/podopieczni/39214
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Stały bywalec
U mnie też 23 marca gazzz rolowaniebaxik pisze: ↑15 mar 2023, 21:08jutro ecb to tez beda mieszacale myslę ze wreszcie kierunek na upppp
a zaatakujemy serwis w piatuniomoze wreszcie na plusie
![]()
![]()
na weekend bedzie na głownym wydaniu
navik
kiedy masz auto przewijanie
bo u mnie na gazie dopiero 23marca/ czyli kontr marcowe
![]()
![]()
![]()
moze ktos jeszcze poda date bo bedzie wiadomo kiedy beda jeszcze tu szalecccccccccccccccc
a na ropie juz po zamknieciui usrance juz po
dzis e a dax jutro po zamknieciu dopiero
Zakładam 4,56- tak na dobry początek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, tak piszę ponieważ byłem pisowcem.
Ropa. Moim zdaniem koniec przeceny.
Czas kończyć sielankę - 100$ za baryłkę - tak wiem obawy spowolnienia gospodarczego.....
Czas kończyć sielankę - 100$ za baryłkę - tak wiem obawy spowolnienia gospodarczego.....
***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, ***** ***, tak piszę ponieważ byłem pisowcem.
Sufit niedaleko