Takiej świeczki powrótnej j sie właśnie trochę obawiałem, liczyłem ze nie wyjdą powyżej 3937 . Jednak wyszli wyżej i temat zamknięty.
Zysk przelewem wyprawie zaraz w podróż na ROR żeby do łba nie przyszło coś głupiego znowu.

chwalic pana za madrosc jegonavik pisze: ↑17 lis 2022, 18:34Pozamykane Ski . Wszystkie. Z 50% do wzięcia wzialem 35% .
Takiej świeczki powrótnej j sie właśnie trochę obawiałem, liczyłem ze nie wyjdą powyżej 3937 . Jednak wyszli wyżej i temat zamknięty.
Zysk przelewem wyprawie zaraz w podróż na ROR żeby do łba nie przyszło coś głupiego znowu.![]()
Pewnie ze zuch
Na 3960 powtórka szortanavik pisze: ↑17 lis 2022, 18:34Pozamykane Ski . Wszystkie. Z 50% do wzięcia wzialem 35% .
Zysk przelewem wyprawie zaraz w podróż na ROR żeby do łba nie przyszło coś głupiego znowu.![]()
Ja trzymam do końca tygodnia. Przyszły tydzień to święto dziękczynienia historycznie sezonowość mocno wzrostowa. Może max do poniedziałku potrzymam.
ja to obrotowiec chce wejsc w elki teraz na glownym tylko ski