Kto to rozdaje te dotacje? Dotacja tu, dotacja tam. Musi być fajne życie na takich dotacjach.
I to dotacje na kilkaset tysi. I każda spółeczka regularnie zalicza strate. Pewnie lewe faktury itp. A każdemu wmawia, że pierwsze pieniądze zarobił na giełdzie
To właśnie się dowiedziałem, że nie jestem prawdziwym traderem
Poważnie? zwykle zajmujesz się szarpaniem za nogawkę wszystkich którzy nie są za PO i nie oglądają tvn, byś jakąś analizę wkleił to nigdy nie widziałem
To właśnie się dowiedziałem, że nie jestem prawdziwym traderem
Poważnie? zwykle zajmujesz się szarpaniem za nogawkę wszystkich którzy nie są za PO i nie oglądają tvn, byś jakąś analizę wkleił to nigdy nie widziałem
A dlaczego miałby wklejać analizę, skoro jest traderem, a nie analitykiem?
Analitycy zwykle nie są traderami!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
On jest raczej "publicystą' powielającym wiadomości zasłyszane w mediach czasem pisze jakieś mądrości o tradingu przeczytane na comparic.pl Ciebie tez za tradera nie uważam bo cały czas czekasz na swojego dobroczyńcę (leszcza) którego wydoisz "mentoringiem" gdzie wasze statemnty ?
On jest raczej "publicystą' powielającym wiadomości zasłyszane w mediach czasem pisze jakieś mądrości o tradingu przeczytane na comparic.pl Ciebie tez za tradera nie uważam bo cały czas czekasz na swojego dobroczyńcę (leszcza) którego wydoisz "mentoringiem" gdzie wasze statemnty ?
W Urzędzie Skarbowym.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Można by rzec, że sprawa zaczyna być jasna
Przynajmniej dla mnie. I wcale mnie to nawet nie dziwi. Ale "wyznawcy" i tak wiedzą swoje;) https://www.youtube.com/watch?v=0dEDnEW47Ps
Można by rzec, że sprawa zaczyna być jasna
Przynajmniej dla mnie. I wcale mnie to nawet nie dziwi. Ale "wyznawcy" i tak wiedzą swoje;) https://www.youtube.com/watch?v=0dEDnEW47Ps
Z tego wszystkich informacji wyłania się dość smutny obraz Rafała - koleś nie potrafi zarabiać na rynku ??? Nigdzie nie widziałem że na przykład pokazał z typowo traderskiej roboty - statement powiedzmy z roku na którym wywaliby setki czy tysiące procent. Udowodnił że można ze 100 K zrobić 1 MLN w 2 tyg. ale generalnie pokazuje fajerwerki że dowalił pozycję i albo się uda albo nie. A do tego te szemrane transakcje o których mówili T21 i Andel. U nas na forum rozpętał gówno burzę i okazało się że zarzuty były słuszne.
ten Zaorski to siakis Wasz pol Bog czy inny Mesjasz ze tak sie jaracie ?
inna rzecz ze niby 40 baniek zrobil na BTC.
tak z ciekawosci ) bo nie znam tematu
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.