Może koniec wojny??? A my nic nie wiemy. putina ubili????
DayTrading: Piątek 11.11.2022
Re: DayTrading: Piątek 11.11.2022
EUR/PLN
Następna święta krowa.
Może ten pis jest dobry, a tylko ja jestem taki głupi
Następna święta krowa.
Może ten pis jest dobry, a tylko ja jestem taki głupi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niestety, na H4 po zawodach.
Zmiana planu
Na H4 pokonać taśmę za pierwszym podejściem - duży wyczyn
Zmiana planu
Na H4 pokonać taśmę za pierwszym podejściem - duży wyczyn

Baxik, kto jak kto, ale żebyś Ty się dał nabrać

Kabaret na EU nawet Dolar nie miał takiej świecy jak spadał
-
- Pasjonat
Albo ze odpalaja bombkezakaven pisze: ↑11 lis 2022, 20:21Baxik, kto jak kto, ale żebyś Ty się dał nabraćJak myślisz po co stali na US? Ano nie po to aby ulica się podłączyła, ale po to aby zdążyła się w eski ubrać. Wypierdolą jak z procy. Ja gram dzisiaj wg starej dobrej navikowej szkoły. I szczerze powiem, że mam zagwostkę czy nie zostawić na weekend. Navik podawał wczoraj poziom coś 12,5k, dla mnie oczywisty. Pomyśl jak zareagują rynki na newsa, że wojna się skończyła, bez względu na to czy to będzie fake czy true.
![]()

Przykro mi to mówić ale obawiam się, że Ci skutecznie medialnie zryli beretJohnyEnglisz pisze: ↑11 lis 2022, 20:31Albo ze odpalaja bombkezakaven pisze: ↑11 lis 2022, 20:21Baxik, kto jak kto, ale żebyś Ty się dał nabraćJak myślisz po co stali na US? Ano nie po to aby ulica się podłączyła, ale po to aby zdążyła się w eski ubrać. Wypierdolą jak z procy. Ja gram dzisiaj wg starej dobrej navikowej szkoły. I szczerze powiem, że mam zagwostkę czy nie zostawić na weekend. Navik podawał wczoraj poziom coś 12,5k, dla mnie oczywisty. Pomyśl jak zareagują rynki na newsa, że wojna się skończyła, bez względu na to czy to będzie fake czy true.
![]()
![]()
![]()

Poziom 12432 to pivot D1 z fedu z dnia 13.09. Zakładam ze Nasdaq zrobi dokładnie to samo co SP ma do zrobienia , a SP ma dojść do pivota tej samej świecy z13.09 czyli 4036 !zakaven pisze: ↑11 lis 2022, 20:21Baxik, kto jak kto, ale żebyś Ty się dał nabraćJak myślisz po co stali na US? Ano nie po to aby ulica się podłączyła, ale po to aby zdążyła się w eski ubrać. Wypierdolą jak z procy. Ja gram dzisiaj wg starej dobrej navikowej szkoły. I szczerze powiem, że mam zagwostkę czy nie zostawić na weekend. Navik podawał wczoraj poziom coś 12,5k, dla mnie oczywisty. Pomyśl jak zareagują rynki na newsa, że wojna się skończyła, bez względu na to czy to będzie fake czy true.
![]()
Na nasdaqu jest o tyle mniej „pewne” dojście do tego poziomu, gdyz na poziomie 12000 jest średnia SMA100 której jeszcze nie testowali i co ważne NIE PRZEBILI.

Dlatego mogą mieć tam problemy, bo Sapina miała problemy z przebiciem tej średniej . Odbili sie od niej jak od sufitu !
Uważaj tez na 12095

To bedzie oczywiście zależeć od tego co zrobi SP na poziomie 4036 , bo mogą ten poziom wybić w górę i pójść na 4080 ( do sma200 ) i tam zrobić cofkę a nawet korektę do 3860.
Podsumowując ... poziomy interesujące i które zapalają lampkę ostrzegawcza dla byków to :
SP 4036 i 4080
Nq 12000 i 12095
Oczywiście to D1

I oczywiście to jest tylko moje zdanie ! Zero gwarancji .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Uważam, że pójdziemy jeszcze wyżej ale najpierw korekta. Docelowo MA50 z W na 4170.navik pisze: ↑11 lis 2022, 20:45Poziom 12432 to pivot D1 z fedu z dnia 13.09. Zakładam ze Nasdaq zrobi dokładnie to samo co SP ma do zrobienia , a SP ma dojść do pivota tej samej świecy z13.09 czyli 4036 !zakaven pisze: ↑11 lis 2022, 20:21Baxik, kto jak kto, ale żebyś Ty się dał nabraćJak myślisz po co stali na US? Ano nie po to aby ulica się podłączyła, ale po to aby zdążyła się w eski ubrać. Wypierdolą jak z procy. Ja gram dzisiaj wg starej dobrej navikowej szkoły. I szczerze powiem, że mam zagwostkę czy nie zostawić na weekend. Navik podawał wczoraj poziom coś 12,5k, dla mnie oczywisty. Pomyśl jak zareagują rynki na newsa, że wojna się skończyła, bez względu na to czy to będzie fake czy true.
![]()
Na nasdaqu jest o tyle mniej „pewne” dojście do tego poziomu, gdyz na poziomie 12000 jest średnia SMA100 której jeszcze nie testowali i co ważne NIE PRZEBILI.![]()
Dlatego mogą mieć tam problemy, bo Sapina miała problemy z przebiciem tej średniej . Odbili sie od niej jak od sufitu !
Uważaj tez na 12095( jak juz przebiją te 12000) tam moze byc lekkie cofnięcie ( albo całkiem spora korekta aż do 11300.)
To bedzie oczywiście zależeć od tego co zrobi SP na poziomie 4036 , bo mogą ten poziom wybić w górę i pójść na 4080 ( do sma200 ) i tam zrobić cofkę a nawet korektę do 3860.
Podsumowując ... poziomy interesujące i które zapalają lampkę ostrzegawcza dla byków to :
SP 4036 i 4080
Nq 12000 i 12095
Oczywiście to D1![]()
I oczywiście to jest tylko moje zdanie ! Zero gwarancji .
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.