DayTrading: Środa 26.10.2022
Re: DayTrading: Środa 26.10.2022
dolary
0,5lot zostawilem i dalej dt
0,5lot zostawilem i dalej dt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Bemowo interpretacja jest taka że gospodarka USA dostaje zadyszki przez stopy procentowe ,rynek wycenia że FED już nie będzie tak agresywny w swojej polityce ,dla tego złe dane z USA to dobre dane by osłabić DolaraBemowo1 pisze: ↑26 paź 2022, 10:42Aż strach pomyśleć, że to XTB napisało......Grzesiek.fx pisze: ↑26 paź 2022, 10:38Wg xtb:WczorajszeW obecnym otoczeniu gorsze dane są traktowane jako lepsze, ponieważ zwiększają szanse na zmianę polityki Fed i mniejsze podwyżki stóp proc. bądź też zakończenie cyklu podwyżek. - Więc to wspiera rynek akcji.![]()
gorsze dane są traktowane jako lepsze......![]()
![]()
![]()
![]()

powolutku
poki niee rozjasnia kierunku podwaliny juz sa

tu ropa
tylko ski juz i dt
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Indeks Dolara z wykresu miesięcznego mają okazję by domknąć lukę świecą
-
- Pasjonat
Europa się zwija nie ma żadnych argumentów za wzrostami
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Rozumiem zagadnienie. Nie podoba mi się sposób, w jaki to zostało napisane.MERLIN pisze: ↑26 paź 2022, 10:48Bemowo interpretacja jest taka że gospodarka USA dostaje zadyszki przez stopy procentowe ,rynek wycenia że FED już nie będzie tak agresywny w swojej polityce ,dla tego złe dane z USA to dobre dane by osłabić Dolara![]()
Wiem, że wyższe stopy to ryzyko spowolnienia gospodarczego. Wiem także, że genialnym antidotum na wszelakie zło jest dodruk - paradoksalnie nawet w momencie inflacji.
Sam wielokrotnie na własnym podwórzu gasiłem pożar przy użyciu benzyny (teraz tak nie robię - za drogie paliwo)
Nie mogłem się powstrzymać, to było silniejsze ode mnie
Ja pier..... nie grałem kilka lat na edku. Depozyt jakaś masakra 3x większy niż 5 lat temu???
Ja pier..... nie grałem kilka lat na edku. Depozyt jakaś masakra 3x większy niż 5 lat temu???
Są argumenty by osłabić Dolara i to wystarczy jakiś czas temu wrzucałem materiał gdzie było wytłumaczone kto zarabia na wojnie ,oczywiście USA ale zysk notują firmy energetyczne i zbrojeniowe ,reszta firm przez mocnego Dolara zaczyna tracić ,szczególnie te które mają filie w Europie. W rezultacie cierpi na tym gospodarka USA