co to za wskaźnik?
DayTrading: Piątek 07.10.2022
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022
hehe wybacz, ale masz chyba delikatną paranoje

Zakarkili pisze: ↑07 paź 2022, 21:28Balans pisze: ↑07 paź 2022, 21:22Ale się uwziąłeś na tego Baxa.
Wspomniałeś o Kermicie, też go pamiętam, nie było mnie chwile i trochę wczoraj poszperałem po forum i chyba się trochę przejechał na forexie. Może ktoś tutaj będzie w stanie powiedzieć coś więcej bo mnie kilka msc nie było na forum i wiem tyle ile udało mi się wyszperać.
Bax wcześniej postował jako XAB, jestem tu od 2019 czyli świeżak jeszcze, Xab był na długo przedemną i zawsze tak publikował i to prawie 24/5, jakoś ciężko sobie wyobrazić kogoś kto miałby w życiu możliwość cały dzień publikować posty i fake screeny montować, już nie mówiąc o jakichkolwiek korzyściach z tego płynących. Jedyna korzyść to że napędza ruch na forum, tylko czy takie forum jak to jest w stanie generować jakiś przychód by zatrudnić takiego agenta? jak dla mnie całkowicie nieprawdopodobny scenariusz;p
Jedno co polecam to z czystą głową bez emocji spojrzeć na to co robi Xab, a są w tym niepodważalne zalety, jak zimna krew, czy elastyczność, nawet jak rzuca predykcje to widać jak puszcza zagrania w przeciwnym kierunku czy bardzo szybko gasi te zgodne predykcją. Jeśli chodzi o to jak Bax puszcza zagrania w dwóch kierunkach na jednym instrumencie spróbuj spojrzeć wielowarstwowo jak na 2 różne wykresy. rynek na interwale m30 może być dobrym zagraniem na wzrosty. A na m1 może być przegrzany jak bitcoin na początku 2021.
To oczywiście takie już weekendowe teorytyzowanie, ale być może xab robi dokładnie to np. wspomniany Zaorski czyli czuje kiedy jest panika, kiedy rynek jest przegrzany i na tym zarabia, tylko do końca o tym nie jest świadom, może gdyby nie robił tego co robi teraz, te nietrafione predykcje, mieszanie pozycjami to nie robiłby nie pamiętam ile to on mówił, chyba kilku procent miesięcznie tylko jak Zaor w 2 lata z pożyczonej forsy do 200 baniek.
Porównuję do Zaora bo ty o nim wspomniałeś, a sam osobiście jestem ostrożny w ocenie jego osoby, to jest taki biznes że ciężko tu o kogoś kto jest nieskazitelnie szczery z otoczeniem, po prostu temat pieniędzy ludziom, szczególnie mężczyzną którzy w pewien sposób utożsamiają z zarobkami swoją męskość. Chyba nie raz złapałeś kogoś jak pytany o zarobki poda ci troszkę "zaokrągloną" kwotę, lub najlepszą wypłatę w roku z wydźwiękiem jakby to była średnia... po prostu tacy jesteśmy. Myślę że nad panem Zaorskim też pewne niedopowiedzenia można by przedyskutować. Co nie zmienia faktu że wciąż można podziwiać i się inspirować.
Balas.... twój wpis tylko potwierdza niezły przekręt. Uaktywniłeś się 5 października 2022, w tym jest jedna odpowiedź na mój wpis. Wcześniejsze wpisy masz z 3 lutego 2021!!!!.......... I nagle dzisiaj też coś napisałeś. W Rosji te z mają takich uśpionych...
Wrzucę to na grupę na FB, na TJS, co grupa to grupa, kilka tysięcy osób, niech wyrażą swoją opinię
Niech sobie zobaczą
Przecież jest to dostępne w historii twojego nicku? Nie wiesz kiedy co i jak pisałeś? Można sprawdzić, każdy może.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2022, 21:37 przez Zakarkili, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko jakbym mógł prosić o wstawienie tej poprawionej wersjiZakarkili pisze: ↑07 paź 2022, 21:28
Balas.... twój wpis tylko potwierdza niezły przekręt. Uaktywniłeś się 5 października 2022, w tym jest jedna odpowiedź na mój wpis. Wcześniejsze wpisy masz z 3 lutego 2021!!!!.......... I nagle dzisiaj też coś napisałeś. W Rosji te z mają takich uśpionych...
Wrzucę to na grupę na FB, na TJS, co grupa to grupa, kilka tysięcy osób, niech wyrażą swoją opinię

-
- Fanatyk
dzieki
hehe, nawet nie zauważyłemBalans pisze: ↑07 paź 2022, 21:36Tylko jakbym mógł prosić o wstawienie tej poprawionej wersjiZakarkili pisze: ↑07 paź 2022, 21:28
Wrzucę to na grupę na FB, na TJS, co grupa to grupa, kilka tysięcy osób, niech wyrażą swoją opinięz tą męskością mnie troche poniosło musiałem to poprawić.

Ok Panowie, podjąłem decyzję, zamknąłem wszystkie pozycje na ropie, wracam do swojej gry. Przyjmuje stratę na klatę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.