Ale zastanwawiające że na yenku taki rych a reszta sie kołysze. Pewnie ludzie zaczeli realizować zyski po tym lutowym wzroscie. Pewnie jutro też jeszcze dól, ale juz nie tak jak dzis. Obencnie ciekawa sytucja sie zrobiła. USD 98, EUR 123, GBP 138. Jakby potrójny poziom oporu .
Witam .Szczerze przyznam ,że myślałem iż poziom 130 osiagniemy dość szybko jednak troche się pomyliłem i wylądowaliśmy w okolice 1,2610.Jednak dalej jestem przekonany,że ten poziom jest do osiągnięca .Patrząc na obecną sytuację wydaje mi się ,że jesteśmy świadkami tworzenia się trójkąta poziomego który zapowiada hosse w niedalekiej przyszłości.Chociaż ręki nie dam sobie za to uciąć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kiedy się wyeliminuje to,co niemożliwe,wszystko,co pozostaje musi być prawdą niezależnie od tego,jak mało wydaje się to prawdopodobne.
No 130 to pewnie będzie przyszły tydznień . Patrząc ze atmosfera na rynkach sie poprawia a w Japoni rozdają jeny dla obiboków. A dzis to szaleństwo jest na jenach.
ale tamten to był H1, a ten to jest D1... chodzi mi o chwycenie krótkoterminowego trendu...jak masz trend na większych interwałach , to możesz zacząć działać na mniejszych...
na moim wczesniejszym H1 można było wychac 100-150 pipsów...
Dodano po 3 minutach:
dzieki, no właśnie...ta mała korekta która jeszcze teraz trwa zaczyna się pierniczyć... oczywiście wiele rzeczy na moim wykresie jest nie potwierdzonych... dlatego pytam czy macie jakies wizje i rzeczy ktorych nie dostrzegam...