moze byc niezly tydzien i moze wreszcie kupie te ele ktore tak lubięęęęęęęęęęęęęęęęęę
sp500
cel gl to 161,8fbo
przydałoby sie by tomasz pokazał jak to widzi jesli czyta pozdrawiam

Widze zysk ze średniej 4007.5 US500 wielkości 4000 PLN -niejednego tutejszego depozytu naszych szanownych kolegów
Zaloz 2 konta demo u tego samego brokera, na jednym graj L co 10pips na drugim S co 10pips, pozniej pisz ze grasz Lki na Ski lub na odwrot , po czasie pokaz zyskowne wejscia brane z gorek albo z dolkow. No i nie zapomnij edytowac screenow w paincie, wycinajac odpowiednie szczegoly. A w razie pytan publicznosci pisze ze sami musza sie domyslac bo to gra w zgadywanki czy real czy zabawaTomasz196407 pisze: ↑03 wrz 2022, 14:52Widze zysk ze średniej 4007.5 US500 wielkości 4000 PLN -niejednego tutejszego depozytu naszych szanownych kolegów![]()
T o ja pytam Baxik co dalej?
skupiam sie obecnie nad testowaniem i optymalizacją strategii ręcznych i automatycznych
Zaangazowanie jest tak duze ze brakuje czasu ale jestem tez zadowolony bo efekty sa
Baxik rozrysowanie układu falowego-oczywiscie pisze o zgodnym z regułami i zasadami dt FE nic nie daje do skutecznego trejdingu
daje natomiast co innego - wykonywanie założeń strategii 1do1 i utrzymywanie cały czas sl< lub równy tp czyli profit factor większy od jedności
Samo rozrysowanie FE i zajecie pozycji pod to nie daje ww warunków
Mówie tu o małych interwałach bo zdaje sobie sprawe ze zwykłe 1-2-3-4-5-A-B-C na wykresie dziennym jakoś sie tam zrealizuje za jakis czas![]()
Mam propozycje Baxik prosze wręcz, z chęcia zrealizuje Twój trade
podasz mi entry sl i tp
Z takimi osiagami jak pokazujesz bedzie to łatwo zrealizować
tylko jeden warunek daj mi to wczesniej, dużo wcześniej![]()
Konta demo mam bo testuje cały czas, powtarzam testuje na demoJohnyEnglisz pisze: ↑03 wrz 2022, 15:36Zaloz 2 konta demo u tego samego brokera, na jednym graj L co 10pips na drugim S co 10pips, pozniej pisz ze grasz Lki na Ski lub na odwrot , po czasie pokaz zyskowne wejscia brane z gorek albo z dolkow. No i nie zapomnij edytowac screenow w paincie, wycinajac odpowiednie szczegoly. A w razie pytan publicznosci pisze ze sami musza sie domyslac bo to gra w zgadywanki czy real czy zabawaTomasz196407 pisze: ↑03 wrz 2022, 14:52Widze zysk ze średniej 4007.5 US500 wielkości 4000 PLN -niejednego tutejszego depozytu naszych szanownych kolegów![]()
T o ja pytam Baxik co dalej?
skupiam sie obecnie nad testowaniem i optymalizacją strategii ręcznych i automatycznych
Zaangazowanie jest tak duze ze brakuje czasu ale jestem tez zadowolony bo efekty sa
Baxik rozrysowanie układu falowego-oczywiscie pisze o zgodnym z regułami i zasadami dt FE nic nie daje do skutecznego trejdingu
daje natomiast co innego - wykonywanie założeń strategii 1do1 i utrzymywanie cały czas sl< lub równy tp czyli profit factor większy od jedności
Samo rozrysowanie FE i zajecie pozycji pod to nie daje ww warunków
Mówie tu o małych interwałach bo zdaje sobie sprawe ze zwykłe 1-2-3-4-5-A-B-C na wykresie dziennym jakoś sie tam zrealizuje za jakis czas![]()
Mam propozycje Baxik prosze wręcz, z chęcia zrealizuje Twój trade
podasz mi entry sl i tp
Z takimi osiagami jak pokazujesz bedzie to łatwo zrealizować
tylko jeden warunek daj mi to wczesniej, dużo wcześniej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()